Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • По-богата програма и повече иновации ни очакват на следващото издание на MachTech & InnoTech Expo през април 2021 г.

  По-богата програма и повече иновации ни очакват на следващото издание на MachTech & InnoTech Expo през април 2021 г.

  „Във връзка с въведената извънредна ситуация в България и в световен мащаб срещу разпространението на COVID-19 и съгласно издадените разпореждания от българските институции и наложените рестрикции, бихме искали да Ви уведомим, че предстоящото дванадесето издание на международния технологичен форум MachTech & InnoTech Expo ще се проведе през април 2021 г.“, съобщиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център.

 • SpaceCAD е част от всички ключови събития! Вижте как се представиха на Additive days и какво са подготвили за MachTech & InnoTech

  SpaceCAD е част от всички ключови събития! Вижте как се представиха на Additive days и какво са подготвили за MachTech & InnoTech

  SpaceCAD традиционно взема участие в различни форуми, посветени на новите технологии в производството. По този повод компанията отправя покана към всички свои клиенти, партньори и приятели да посетят изложбените ѝ площи на специализираното изложение в сферата на машиностроенето и индустриалните технологии MachTech & InnoTech Expo 2020. Представители на фирмата ще ви очакват от 6 до 9 април на своя щанд А2 в зала 2 на Интер Експо Център в столицата.

 • Какви ще са изненадите в съпътстващата програма на MachTech & InnoTech Expo 2020?

  Какви ще са изненадите в съпътстващата програма на MachTech & InnoTech Expo 2020?

  Верни на традицията, и през 2020 г. организаторите на международното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo, ще разкрият посоката на индустриалната трансформация. Специализираният форум ще се проведе от 6 до 9 април в Интер Експо Център, гр. София. По време на тазгодишното 12-о издание, на 7 април 2020 г., в зала „Витоша“ на Интер Експо Център ще се състои събитието Digital Industry 2020.

 • MachTech & InnoTech Expo 2020 се завръща по-мащабно от всякога с последните иновации в машиностроенето

  MachTech & InnoTech Expo 2020 се завръща по-мащабно от всякога с последните иновации в машиностроенето

  „Международното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo 2020 ще се проведе от 6 до 9 април 2020 г. в Интер Експо Център, гр. София. За 12-а поредна година събитието ще представи богат набор от решения, сред които металорежещи и металообработващи машини, машини за закаляване и термообработка, инструменти, лазерни технологии и техника за заваряване“, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.

 • Роботът М-710 на FANUC ще посреща гостите на MachTech още на входа на изложбения център

  Роботът М-710 на FANUC ще посреща гостите на MachTech още на входа на изложбения център

  От 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе мащабното международно изложение за машини и технологии MachTech & InnoTech Expo. Участие в него, с богато разнообразие от нови и доказани роботизирани решения, ще вземе и утвърденият лидер в индустриалната автоматизация и роботизацията FANUC. Българският офис на фирмата ще разположи своите продукти в зала 4 на щанд С3, както и на изложбените площи на част от партньорите им в България.

 • Екипът на Инженер.БГ ви очаква на MachTech & InnoTech Expo и Стажове през следващата седмица!

  Екипът на Инженер.БГ ви очаква на MachTech & InnoTech Expo и Стажове през следващата седмица!

  Пролетта е тук, а със събуждането на природата за нов живот и бизнесът се активизира, готов за нови проекти, нови решения и вълнуващи срещи. А през този април предстоят много такива! Каним ви да посетите щандовете ни на предстоящите пролетни изложения в Интер Експо Център, както и в Технически университет – София и във филиала му в гр. Пловдив! Заповядайте да пием по чаша хубаво кафе и да си поговорим за новите технологии в индустрията и за бъдещето на инженерната професия!

 • Не пропускайте да се запознаете с удивителните способности на ABB Ability по време на MachTеch & InnoTech Expo

  Не пропускайте да се запознаете с удивителните способности на ABB Ability по време на MachTеch & InnoTech Expo

  АББ България ще се включи в международното изложение за индустриални машини, оборудване и иновации MachTеch & InnoTech, което ще се състои от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София. Дружеството е световен лидер в областта на дигиталните технологии за промишлеността, разработва и предлага цялостни решения за енергийни мрежи, продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, както и задвижваща техника и роботизация.

 • Бимекс Лимитид: Акценти в представянето ни на MachTech 2019 ще бъдат машини на Mazak и роботи на Kawasaki

  Бимекс Лимитид: Акценти в представянето ни на MachTech 2019 ще бъдат машини на Mazak и роботи на Kawasaki

  Индустриални машини, иновации и технологии очакват посетелите в залите на Интер Експо Център по време на MachTеch & InnoTech Expo 2019, от 15 до 18 април в столицата. Участие в специализираното изложение за металообработка ще вземе и доказаното българско дружество Бимекс Лимитид, което ще демонстрира на щанда си своите доказани изделия и цялостни решения от най-ново технологично поколение. „Каним своите гости в изложбена зала 2 на щанд А3,“ приканиха от фирмата.

 • Последно поколение лепилни технологии от Хенкел България ще видим на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Последно поколение лепилни технологии от Хенкел България ще видим на MachTech & InnoTech Expo 2019

  В рамките на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo, което ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г., Хенкел България ще представи своите последни продуктови иновации в лепилните технологии с марки Loctite и Теroson, предназначени за приложение в индустрията. Участието на компанията ще бъде съвместно с търговското дружество Улмер ДМ, а всички продукти на Henkel посетителите ще могат да видят на щанд С9 в зала 1 на Интер Експо Център – София.

 • Гъвкави възможности за роботизирани решения ще демонстрират от Индустриални роботи по време на MachTech & InnoTech

  Гъвкави възможности за роботизирани решения ще демонстрират от Индустриални роботи по време на MachTech & InnoTech

  Доказаната българска компания Индустриални роботи също е сред участниците в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo, което ще събере специалистите от областта на машиностроенето в Интер Експо Център от 15 до 18 април 2019 г. „Целта ни е да улесним работата на фирмите, заети в леката промишленост и индустриалното производство. С удоволствие ще дадем изчерпателна информация на всеки посетител на форума, който търси начин да оптимизира работата си“, обърнаха се към своите гости от дружеството.

Още от MachTech 2021