Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

 • Роботът М-710 на FANUC ще посреща гостите на MachTech още на входа на изложбения център

  Роботът М-710 на FANUC ще посреща гостите на MachTech още на входа на изложбения център

  От 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе мащабното международно изложение за машини и технологии MachTech & InnoTech Expo. Участие в него, с богато разнообразие от нови и доказани роботизирани решения, ще вземе и утвърденият лидер в индустриалната автоматизация и роботизацията FANUC. Българският офис на фирмата ще разположи своите продукти в зала 4 на щанд С3, както и на изложбените площи на част от партньорите им в България.

 • Екипът на Инженер.БГ ви очаква на MachTech & InnoTech Expo и Стажове през следващата седмица!

  Екипът на Инженер.БГ ви очаква на MachTech & InnoTech Expo и Стажове през следващата седмица!

  Пролетта е тук, а със събуждането на природата за нов живот и бизнесът се активизира, готов за нови проекти, нови решения и вълнуващи срещи. А през този април предстоят много такива! Каним ви да посетите щандовете ни на предстоящите пролетни изложения в Интер Експо Център, както и в Технически университет – София и във филиала му в гр. Пловдив! Заповядайте да пием по чаша хубаво кафе и да си поговорим за новите технологии в индустрията и за бъдещето на инженерната професия!

 • Не пропускайте да се запознаете с удивителните способности на ABB Ability по време на MachTеch & InnoTech Expo

  Не пропускайте да се запознаете с удивителните способности на ABB Ability по време на MachTеch & InnoTech Expo

  АББ България ще се включи в международното изложение за индустриални машини, оборудване и иновации MachTеch & InnoTech, което ще се състои от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София. Дружеството е световен лидер в областта на дигиталните технологии за промишлеността, разработва и предлага цялостни решения за енергийни мрежи, продукти за електроснабдяване и електрообзавеждане, както и задвижваща техника и роботизация.

 • Бимекс Лимитид: Акценти в представянето ни на MachTech 2019 ще бъдат машини на Mazak и роботи на Kawasaki

  Бимекс Лимитид: Акценти в представянето ни на MachTech 2019 ще бъдат машини на Mazak и роботи на Kawasaki

  Индустриални машини, иновации и технологии очакват посетелите в залите на Интер Експо Център по време на MachTеch & InnoTech Expo 2019, от 15 до 18 април в столицата. Участие в специализираното изложение за металообработка ще вземе и доказаното българско дружество Бимекс Лимитид, което ще демонстрира на щанда си своите доказани изделия и цялостни решения от най-ново технологично поколение. „Каним своите гости в изложбена зала 2 на щанд А3,“ приканиха от фирмата.

 • Последно поколение лепилни технологии от Хенкел България ще видим на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Последно поколение лепилни технологии от Хенкел България ще видим на MachTech & InnoTech Expo 2019

  В рамките на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo, което ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г., Хенкел България ще представи своите последни продуктови иновации в лепилните технологии с марки Loctite и Теroson, предназначени за приложение в индустрията. Участието на компанията ще бъде съвместно с търговското дружество Улмер ДМ, а всички продукти на Henkel посетителите ще могат да видят на щанд С9 в зала 1 на Интер Експо Център – София.

 • Гъвкави възможности за роботизирани решения ще демонстрират от Индустриални роботи по време на MachTech & InnoTech

  Гъвкави възможности за роботизирани решения ще демонстрират от Индустриални роботи по време на MachTech & InnoTech

  Доказаната българска компания Индустриални роботи също е сред участниците в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo, което ще събере специалистите от областта на машиностроенето в Интер Експо Център от 15 до 18 април 2019 г. „Целта ни е да улесним работата на фирмите, заети в леката промишленост и индустриалното производство. С удоволствие ще дадем изчерпателна информация на всеки посетител на форума, който търси начин да оптимизира работата си“, обърнаха се към своите гости от дружеството.

 • Какви са новостите в портфолиото на индустриалния пионер Вайд-Бул? Предстои да научим на MachTech & InnoTech

  Какви са новостите в портфолиото на индустриалния пионер Вайд-Бул? Предстои да научим на MachTech & InnoTech

  Българската компания Вайд-Бул, доказана и специализирана в предлагането на продукти и решения за електрообзавеждане и автоматизация, ще участва на международното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo. Форумът ще се проведе в ИЕЦ-София, а всички желаещи да се запознаят с продуктите и услугите на компанията могат да посетят щанд С11 в Зала 1. Вайд-Бул е сред пионерите в бранша по отношение на своите цялостни промишлени решения.

 • Лазерно оборудване от последно поколение ще видим по време на MachTech на щанда на Бодор България

  Лазерно оборудване от последно поколение ще видим по време на MachTech на щанда на Бодор България

  Участие в международното техническо изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo ще вземе и Бодор България. Българската компания е специализирана във вноса и дистрибуцията на лазерно оборудване и ще изложи предлагани от нея машини на щанд С3 в зала 1 на Интер Ескпо Център – София. „Подготвили сме атрактивни условия за бизнес партньорства, съобразени с индивидуалните изисквания на всяко производство“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. Изложението ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г.

 • Последно поколение системи за заваряване от Кимекс ще бъдат част от изложението MachTech 2019

  Последно поколение системи за заваряване от Кимекс ще бъдат част от изложението MachTech 2019

  Международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo ще отвори врати за всички специалисти от областта на машиностроенето в дните от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София, а сред участниците ще бъде и българското дружество Кимекс. „Предложенията на компанията ни ще намерите на щанд С2 в зала 4, а нашите специалисти ще бъдат на разположение, за да предоставят актуална информация и надеждна консултация“, съобщиха за Инженер.bg от Кимекс.

 • Вени и Ко ще вземе участие в специализираното изложение MachTech 2019 за пета поредна година

  Вени и Ко ще вземе участие в специализираното изложение MachTech 2019 за пета поредна година

  „През 2019 г. ще отбележим петото ни поредно участие на MachTech. Изложението набира все по-голяма популярност и очакванията ни са за повече посетители и нови клиенти. Считаме, че едновременното провеждане на MachTech заедно с други изложения придава повече гъвкавост и ни дава нови възможности за контакти“, съобщиха за Инженер.bg от Вени и Ко. Българската фирма ще посреща своите гости на щанд А4, в зала 4, на Интер Експо Център – София.

Още от MachTech 2020