Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Какви са новостите в портфолиото на индустриалния пионер Вайд-Бул? Предстои да научим на MachTech & InnoTech

  Какви са новостите в портфолиото на индустриалния пионер Вайд-Бул? Предстои да научим на MachTech & InnoTech

  Българската компания Вайд-Бул, доказана и специализирана в предлагането на продукти и решения за електрообзавеждане и автоматизация, ще участва на международното изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo. Форумът ще се проведе в ИЕЦ-София, а всички желаещи да се запознаят с продуктите и услугите на компанията могат да посетят щанд С11 в Зала 1. Вайд-Бул е сред пионерите в бранша по отношение на своите цялостни промишлени решения.

 • Лазерно оборудване от последно поколение ще видим по време на MachTech на щанда на Бодор България

  Лазерно оборудване от последно поколение ще видим по време на MachTech на щанда на Бодор България

  Участие в международното техническо изложение за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech Expo ще вземе и Бодор България. Българската компания е специализирана във вноса и дистрибуцията на лазерно оборудване и ще изложи предлагани от нея машини на щанд С3 в зала 1 на Интер Ескпо Център – София. „Подготвили сме атрактивни условия за бизнес партньорства, съобразени с индивидуалните изисквания на всяко производство“, съобщиха за Инженер.bg от компанията. Изложението ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г.

 • Последно поколение системи за заваряване от Кимекс ще бъдат част от изложението MachTech 2019

  Последно поколение системи за заваряване от Кимекс ще бъдат част от изложението MachTech 2019

  Международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo ще отвори врати за всички специалисти от областта на машиностроенето в дните от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София, а сред участниците ще бъде и българското дружество Кимекс. „Предложенията на компанията ни ще намерите на щанд С2 в зала 4, а нашите специалисти ще бъдат на разположение, за да предоставят актуална информация и надеждна консултация“, съобщиха за Инженер.bg от Кимекс.

 • Вени и Ко ще вземе участие в специализираното изложение MachTech 2019 за пета поредна година

  Вени и Ко ще вземе участие в специализираното изложение MachTech 2019 за пета поредна година

  „През 2019 г. ще отбележим петото ни поредно участие на MachTech. Изложението набира все по-голяма популярност и очакванията ни са за повече посетители и нови клиенти. Считаме, че едновременното провеждане на MachTech заедно с други изложения придава повече гъвкавост и ни дава нови възможности за контакти“, съобщиха за Инженер.bg от Вени и Ко. Българската фирма ще посреща своите гости на щанд А4, в зала 4, на Интер Експо Център – София.

 • Запознайте се с богатия асортимент металообработващи машини на Галика – традиционен участник на MachTech

  Запознайте се с богатия асортимент металообработващи машини на Галика – традиционен участник на MachTech

  Галика България – клон на международната компания Galika у нас, отново ще вземе участие в международното изложение MachTech & InnoTech Expo. „Очакваме с нетърпение да покажем нашите нови предложения на всички посетители и специалисти в бранша“, споделиха от дружеството за Инженер.bg. Актуална информация за доказаните със своето качество машини от портфолиото на компанията всеки посетител ще получи в Интер Експо Център, от 15 до 19 април, на щанд А5 в зала 3.

 • Тех Индустри: „Във фокуса на участието ни на Mach Tech ще бъдат демонстрации и лекционна програма“

  Тех Индустри: „Във фокуса на участието ни на Mach Tech ще бъдат демонстрации и лекционна програма“

  Доказаната българска компания Тех Индустри България, специализирана в предлагането на индустриални решения, е сред участниците в техническото изложение MachTech & InnoTech Expo. То ще се проведе в Интер Експо Център София от 15 до 18 април. „Ще се включим със семинарна програма с две лекции и по-голям щанд с възможност за повече демонстрации на живо“, съобщиха от фирмата за Инженер.bg. Всички вълнуващи изненади, които е подготвила компанията, можете да видите в зала 3 на щанд С8.

 • Съвременни решения, иновации и консултации на щанда на Ритбул в рамките на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Съвременни решения, иновации и консултации на щанда на Ритбул в рамките на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Сред утвърдените участници на МашТех 2019 е фирма Ритбул, българска търговска компания, предлагаща продукти и цялостни решения от водещи европейски производители. „Ще се представим в зала 1, на щанд D5, поставяйки акцент върху всички новости, иновации и решения за оборудване и автоматизация на нашите партньори“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. Изложението, което ще ни пренесе в света на машините, ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София.

 • Трумпф България ще вземе участие в MachTech & InnoTech с иновативния TruLaser 5030 fiber

  Трумпф България ще вземе участие в MachTech & InnoTech с иновативния TruLaser 5030 fiber

  TruLaser 5030 fiber ще представи Трумпф България на специализирания форум MachTech & InnoTech 2019. Изложението, посветено на машините и технологиите за металообработка, ще се проведе от 15 до 18 април в Интер Експо Център, а най-новите предложения от Трумпф ще могат да бъдат намерени на щанд C5, зала 2. „Стремим се непрекъснато да внедряваме нови технологии и да оптимизираме процесите на производство, за да постигаме по-ефективни резултати“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.

 • SpaceCAD изработва напълно функционални детайли директно от 3D CAD модела чрез DMP технологията за 3D печат

  SpaceCAD изработва напълно функционални детайли директно от 3D CAD модела чрез DMP технологията за 3D печат

  На международното изложение MachTech & InnoTech Expo утвърденият доставчик на инженерни софтуери SpaceCAD ще представи възможностите на DMP технологията, която представлява директен печат в метал. Изложението ще се проведе в Интер Експо Център от 15 до 18 април, а предложенията на компанията, сред които възли за крайна употреба, прототипи и резервни части ще бъдат показани в зала 2 на щанд A2, информираха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Джи Ойл Експерт ще представи специална селекция продукти за металообработка на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Джи Ойл Експерт ще представи специална селекция продукти за металообработка на MachTech & InnoTech Expo 2019

  И през 2019 г. утвърденото дружество Джи Ойл Експерт ще вземе участие в ежегодното специализирано изложение MachTech & InnoTech Expo, представяйки своите продукти в зала 3, щанд D1, на Интер Експо Център - София. От компанията са избрали да покажат най-новата част от портфолиото си, която носи и най-сериозни ползи за специалистите в сектора. В четирите дни на изложението, от 15 до 18 април 2019 г., българската фирма ще посреща гости, партньори и клиенти.

Още от MachTech 2021