Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

 • Запознайте се с богатия асортимент металообработващи машини на Галика – традиционен участник на MachTech

  Запознайте се с богатия асортимент металообработващи машини на Галика – традиционен участник на MachTech

  Галика България – клон на международната компания Galika у нас, отново ще вземе участие в международното изложение MachTech & InnoTech Expo. „Очакваме с нетърпение да покажем нашите нови предложения на всички посетители и специалисти в бранша“, споделиха от дружеството за Инженер.bg. Актуална информация за доказаните със своето качество машини от портфолиото на компанията всеки посетител ще получи в Интер Експо Център, от 15 до 19 април, на щанд А5 в зала 3.

 • Тех Индустри: „Във фокуса на участието ни на Mach Tech ще бъдат демонстрации и лекционна програма“

  Тех Индустри: „Във фокуса на участието ни на Mach Tech ще бъдат демонстрации и лекционна програма“

  Доказаната българска компания Тех Индустри България, специализирана в предлагането на индустриални решения, е сред участниците в техническото изложение MachTech & InnoTech Expo. То ще се проведе в Интер Експо Център София от 15 до 18 април. „Ще се включим със семинарна програма с две лекции и по-голям щанд с възможност за повече демонстрации на живо“, съобщиха от фирмата за Инженер.bg. Всички вълнуващи изненади, които е подготвила компанията, можете да видите в зала 3 на щанд С8.

 • Съвременни решения, иновации и консултации на щанда на Ритбул в рамките на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Съвременни решения, иновации и консултации на щанда на Ритбул в рамките на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Сред утвърдените участници на МашТех 2019 е фирма Ритбул, българска търговска компания, предлагаща продукти и цялостни решения от водещи европейски производители. „Ще се представим в зала 1, на щанд D5, поставяйки акцент върху всички новости, иновации и решения за оборудване и автоматизация на нашите партньори“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. Изложението, което ще ни пренесе в света на машините, ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София.

 • Трумпф България ще вземе участие в MachTech & InnoTech с иновативния TruLaser 5030 fiber

  Трумпф България ще вземе участие в MachTech & InnoTech с иновативния TruLaser 5030 fiber

  TruLaser 5030 fiber ще представи Трумпф България на специализирания форум MachTech & InnoTech 2019. Изложението, посветено на машините и технологиите за металообработка, ще се проведе от 15 до 18 април в Интер Експо Център, а най-новите предложения от Трумпф ще могат да бъдат намерени на щанд C5, зала 2. „Стремим се непрекъснато да внедряваме нови технологии и да оптимизираме процесите на производство, за да постигаме по-ефективни резултати“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.

 • SpaceCAD изработва напълно функционални детайли директно от 3D CAD модела чрез DMP технологията за 3D печат

  SpaceCAD изработва напълно функционални детайли директно от 3D CAD модела чрез DMP технологията за 3D печат

  На международното изложение MachTech & InnoTech Expo утвърденият доставчик на инженерни софтуери SpaceCAD ще представи възможностите на DMP технологията, която представлява директен печат в метал. Изложението ще се проведе в Интер Експо Център от 15 до 18 април, а предложенията на компанията, сред които възли за крайна употреба, прототипи и резервни части ще бъдат показани в зала 2 на щанд A2, информираха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Джи Ойл Експерт ще представи специална селекция продукти за металообработка на MachTech & InnoTech Expo 2019

  Джи Ойл Експерт ще представи специална селекция продукти за металообработка на MachTech & InnoTech Expo 2019

  И през 2019 г. утвърденото дружество Джи Ойл Експерт ще вземе участие в ежегодното специализирано изложение MachTech & InnoTech Expo, представяйки своите продукти в зала 3, щанд D1, на Интер Експо Център - София. От компанията са избрали да покажат най-новата част от портфолиото си, която носи и най-сериозни ползи за специалистите в сектора. В четирите дни на изложението, от 15 до 18 април 2019 г., българската фирма ще посреща гости, партньори и клиенти.

 • Бизнесът „оживява“ на виртуалните страници на Инженер.bg, посветени на MachTech и Water Tech Expo

  Бизнесът „оживява“ на виртуалните страници на Инженер.bg, посветени на MachTech и Water Tech Expo

  И през 2019 г. мащабните изложения MachTech & InnoTech Expo и Water Tech Expo ще станат арена за срещи между специалистите от областта на машиностроенето и водния сектор. Тази година за първи път те ще са в два отделни формата и ще се състоят по различно време. За поредна година читателите на Инженер.bg ще имат възможността да следят най-интересните акценти от изложенията на виртуалните ни страници. За да сме в крак с новостите обаче, за първи път страниците ще бъдат две отделни.

 • Лидерите в машиностроенето и индустриалната автоматизация отново ще вземат участие в MachTech & InnoTech Expo

  Лидерите в машиностроенето и индустриалната автоматизация отново ще вземат участие в MachTech & InnoTech Expo

  Тази година на специализираното изложение за индустриални машини и технологии MachTech & InnoTech Expo ще участват отново утвърдени български и чуждестранни компании. Те ще представят както успешни и изпитани практики от своята дейност, така и последните акценти в разработките си. За 11-ти пореден път професионалистите ще могат да се запознаят с работата на своите колеги, да затвърдят досегашните си партньорства и да изградят нови сътрудничества.

 • Специализираните изложения и конференции Smart Cities и EE & BE ще се проведат от 16 до 18 април 2019 г.

  Специализираните изложения и конференции Smart Cities и EE & BE ще се проведат от 16 до 18 април 2019 г.

  Двата специализирани форума са контекстуално свързани и засягат проблемите в тази посока. Smart Cities разглежда темата за интелигентното управление на градската среда, а EE & BE е посветен на енергийната ефективност и възобновяемата енергия. Всеки от тях ще обхване разнообразни и актуални въпроси в съответното направление, като гостите ще могат да ги посетят в зала № 5 на Интер Експо Център в периода от 16 до 18 април 2019 г.

 • Мащабното изложение за машини и технологии MachTech & InnoTech Expo стартира на 15 април 2019 г.

  Мащабното изложение за машини и технологии MachTech & InnoTech Expo стартира на 15 април 2019 г.

  За 11-та поредна година ще се проведе международното изложение за индустриални машини и технологии MachTech & InnoTech Expo. Мястото отново е Интер Експо Център (ИЕЦ), София и ще бъде отворено за посетители от 15 до 18 април 2019 г. Редица компании в металообработващия бранш вече подготвят своето представяне за събитието. Тази година на форума ще бъде отделено по-специално място на роботиката и електрониката в машиностроенето, информираха за Инженер.bg организаторите.

Още от MachTech 2020