Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

 • Високопроизводителни металорежещи машини и окомплектовка за тях посрещнаха посетителите на щанда на Лазатек

  Високопроизводителни металорежещи машини и окомплектовка за тях посрещнаха посетителите на щанда на Лазатек

  Функционалните възможности, високото качество на продукцията и голямата производителност на многофункционален стругов център от серията „Swiss type“на Nomura DS демонстрира фирма Лазатек по време на тазгодишното си участие на международното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018. Компанията представи още прътоподаващо устройство на Top Automazioni, компактен стругов център TD-1500Y на Tongtai и окомплектовка за металорежещи машини с ЦПУ.

 • Галика България демонстрира ерозийна машина за стартови отвори на MachTech&InnoTech 2018

  Галика България демонстрира ерозийна машина за стартови отвори на MachTech&InnoTech 2018

  Високоскоростна ерозийна машина за стартови отвори с пълно CNC управление, модел Drill 20, на швейцарската компания GF Machining Solutions, бе сред основните акценти в участието на Галика България, клон у нас на интернационалната компания Galika, по време на мащабния международен форум MachTech&InnoTech 2018. В дните на изложението, което се проведе през март 2018 г., посетителите на щанда на компанията имаха възможност да се запознаят с актуални продуктови новости.

 • Устойчивите решения на Steinzeug-Keramo се превърнаха в продуктов хит по време на Вода София 2018

  Устойчивите решения на Steinzeug-Keramo се превърнаха в продуктов хит по време на Вода София 2018

  Steinzeug-Keramo за поредна година бе сред участниците, привлекли най-силно внимание по време в специализирания форум Вода София. „Дългият експлоатационен живот и ниските изисквания по отношение на поддръжката на нашите продукти са сред важните критерии за всяка канализационна система“, заяви пред Инженер.bg г-н Емил Димитров, регионален мениджър на немската компания у нас.

 • Вентех на Вода София: „Нашият сет за измерване на остатъчен хлор подобрява качеството на питейните води“

  Вентех на Вода София: „Нашият сет за измерване на остатъчен хлор подобрява качеството на питейните води“

  Доставянето на вода за питейно-битови нужди, отговаряща на изискуемите условия, е задача, която стои пред всеки ВиК оператор. Сред важните параметри на водата, която получаваме от мрежата, е остатъчното съдържание на хлор в нея. В тази връзка българската компания Вентех конфигурира специална система за непрекъснатото измерване на този показател, която бе и основен акцент в представянето на дружеството на специализирания форум Вода София.

 • Първата инсталация за хлор газ на ProMinent бе под светлината на прожекторите на Вода София 2018

  Първата инсталация за хлор газ на ProMinent бе под светлината на прожекторите на Вода София 2018

  Специален комплимент отправи ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ към посетителите на щанда си на Вода София, като им предложи освежаваща напитка от иновативен стенд, оборудван с дозиращите помпи на ProMinent. Маркетинговата закачка е в унисон с конкурентната пазарна политика на компанията, която от малко семейно предприятие се превръща в лидер в областта на дозиращото оборудване, притежаващ 60 представителства и над 40 официални дистрибутори по цял свят.

 • Витман Батенфелд: „Енергопотреблението при хидравличните машини може драстично да се редуцира чрез сервозадвижвания“

  Витман Батенфелд: „Енергопотреблението при хидравличните машини може драстично да се редуцира чрез сервозадвижвания“

  С многообразие от периферни устройства за шприцмашини и специализиран семинар на тема: „Понижени разходи чрез енергийна ефективност при хидравлични машини“ в тазгодишното, осмо издание на международния технически форум за машини и технологии в металообработката MachTech & InnoTech 2018 се включи Витман Батенфелд България, дъщерно дружество на австрийския лидер в производството на шприцмашини и периферии за тях Wittmann Battenfeld.

 • Щандът на Проксис привлече посетителите на MachTech & InnoTech 2018 с изложените металообработващи машини

  Щандът на Проксис привлече посетителите на MachTech & InnoTech 2018 с изложените металообработващи машини

  Висококачествени металообработващи машини на световно утвърдени производители, като Vimercati, MG Srl и Costa Levigatrici, както и инструменти и инструментална екипировка, бяха сред основните акценти в тазгодишното участие на Проксис на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018. На щанда на компанията в зала 3, посетителите имаха възможност да разгледат абкант преса, машина за почистване на детайли и четиривалова огъваща машина.

 • Локализаторът на течове Correlux C3 HL и тестерът MIT525 във фокуса на Мегер България по време на Вода София 2018

  Локализаторът на течове Correlux C3 HL и тестерът MIT525 във фокуса на Мегер България по време на Вода София 2018

  Колко е важно намаляването на загубите на вода в една водопроводна система? Отговор на този въпрос дадоха от Мегер България по време на участието си на специализираното изложение за управление на водните ресурси Вода София. Българското дружество е дъщерно за международния производител Megger Group, а на форума се представи с последните иновации в технологиите за мониторинг на ВиК системи. Сред акцентите на щанда бе уредът Correlux C3 HL.

 • Контролен GIT панел на BAUER Kompressoren в епицентъра на участието на ЛД на MachTech & InnoTech 2018

  Контролен GIT панел на BAUER Kompressoren в епицентъра на участието на ЛД на MachTech & InnoTech 2018

  Едно от решенията на голяма част от проблемите при производството на пластмасови детайли е технологията за шприцване на детайли с подаване на газ под налягане (GIТ). Точно такова решение за управление на процеса – контролен GIT панел, разработка на немския производител BAUER Kompressoren, демонстрира доказаната българска търговска и инженерингова компания ЛД ООД по време на международното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018.

 • Участието на Бимекс Лимитид на MachTech & InnoTech 2018 премина под знака на Industry 4.0

  Участието на Бимекс Лимитид на MachTech & InnoTech 2018 премина под знака на Industry 4.0

  Основен акцент в тазгодишното участие на доказания доставчик на металообработващо оборудване, инструменти и роботи Бимекс Лимитид, по време на изложението MachTech & InnoTech 2018, бе интелигентната фабрика на Yamazaki Mazak - Mazak iSmart Factory и технологичните решения, стоящи зад нейната реализация. В рамките на форума, управителят на дружеството, инж. Ботьо Георгиев, изнесе презентация, на която представи разбирането на Yamazaki Mazak за интелигентна фабрика.

Още от MachTech 2020