Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Щандът на Проксис привлече посетителите на MachTech & InnoTech 2018 с изложените металообработващи машини

  Щандът на Проксис привлече посетителите на MachTech & InnoTech 2018 с изложените металообработващи машини

  Висококачествени металообработващи машини на световно утвърдени производители, като Vimercati, MG Srl и Costa Levigatrici, както и инструменти и инструментална екипировка, бяха сред основните акценти в тазгодишното участие на Проксис на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018. На щанда на компанията в зала 3, посетителите имаха възможност да разгледат абкант преса, машина за почистване на детайли и четиривалова огъваща машина.

 • Локализаторът на течове Correlux C3 HL и тестерът MIT525 във фокуса на Мегер България по време на Вода София 2018

  Локализаторът на течове Correlux C3 HL и тестерът MIT525 във фокуса на Мегер България по време на Вода София 2018

  Колко е важно намаляването на загубите на вода в една водопроводна система? Отговор на този въпрос дадоха от Мегер България по време на участието си на специализираното изложение за управление на водните ресурси Вода София. Българското дружество е дъщерно за международния производител Megger Group, а на форума се представи с последните иновации в технологиите за мониторинг на ВиК системи. Сред акцентите на щанда бе уредът Correlux C3 HL.

 • Контролен GIT панел на BAUER Kompressoren в епицентъра на участието на ЛД на MachTech & InnoTech 2018

  Контролен GIT панел на BAUER Kompressoren в епицентъра на участието на ЛД на MachTech & InnoTech 2018

  Едно от решенията на голяма част от проблемите при производството на пластмасови детайли е технологията за шприцване на детайли с подаване на газ под налягане (GIТ). Точно такова решение за управление на процеса – контролен GIT панел, разработка на немския производител BAUER Kompressoren, демонстрира доказаната българска търговска и инженерингова компания ЛД ООД по време на международното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018.

 • Участието на Бимекс Лимитид на MachTech & InnoTech 2018 премина под знака на Industry 4.0

  Участието на Бимекс Лимитид на MachTech & InnoTech 2018 премина под знака на Industry 4.0

  Основен акцент в тазгодишното участие на доказания доставчик на металообработващо оборудване, инструменти и роботи Бимекс Лимитид, по време на изложението MachTech & InnoTech 2018, бе интелигентната фабрика на Yamazaki Mazak - Mazak iSmart Factory и технологичните решения, стоящи зад нейната реализация. В рамките на форума, управителят на дружеството, инж. Ботьо Георгиев, изнесе презентация, на която представи разбирането на Yamazaki Mazak за интелигентна фабрика.

 • Миялни машини и филтриращи системи - акцент в участието на Джи Ойл Експерт на MachTech & InnoTech 2018

  Миялни машини и филтриращи системи - акцент в участието на Джи Ойл Експерт на MachTech & InnoTech 2018

  Трето поредно успешно участие в международното изложение MachTech & InnoTech Expo записа българската търговска фирма Джи Ойл Експерт. В рамките на форума, който се проведе в периода от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София, дружеството представи своите най-нови продуктови предложения в областта на металообработването. Сред тях бяха филтриращи системи за маслена мъгла на Losma, водоразтворими течности за металообрабтока на холандската компания Cimcool и др.

 • Миячни машини за автомобилната и машиностроителната индустрия демонстрира Киттнер

  Миячни машини за автомобилната и машиностроителната индустрия демонстрира Киттнер

  Засилен интерес от страна на посетителите беляза първото участие на Киттнер Анлаген унд Машиненбау на международното изложение MachTech & InnoTech 2018. На своя щанд в зала 3 немската компания бе изложила три миячни машини, предназначени за автомобилната и машиностроителната индустрия - машина за измиване на малки детайли под високо налягане (HP), миячна машина за малки детайли BC Turbo и миячна машина за лагерни гривни.

 • Тех Индустри България с пазарен дебют на компактна почистваща инсталация на Ecoclean по време на МашТех 2018

  Тех Индустри България с пазарен дебют на компактна почистваща инсталация на Ecoclean по време на МашТех 2018

  Компактно, изгодно решение, изискващо минимално пространство – Minio 85C, на технологичния лидер Ecoclean подпомага производствените нужди не само на малки предприятия със сравнително малък производствен капацитет, но и големи производства с децентрализирани почистващи звена. За пръв път у нас машината бе представена от водещата инженерно-търговска фирма Тех Индустри България, в рамките на специализирания технически форум MachTech & Innotech 2018.

 • ДМ Арматурен представи технически иновации за управление на води от Nova Siria и Kamstrup по време на Вода София

  ДМ Арматурен представи технически иновации за управление на води от Nova Siria и Kamstrup по време на Вода София

  Единственото по рода си b2b изложение за водния сектор у нас се проведе за 12-ти път в зала 1 на Интер Експо Център в столицата. Вода София се състоя от 27 до 29 март 2018 г., а един от най-впечатляващите и посещавани щандове бе този на българското дружество ДМ Арматурен. Компанията е правоприемник на Хавле Арматурен, като портфолиото ѝ е разширено с продукти от утвърдени европейски производители, сред които Kamstrup и Nova Siria. Именно техни разработки бяха и основните акценти.

 • Нови предложения за обработка на промишлени и битови води анонсира Хидро-Хикс България на Вода София 2018

  Нови предложения за обработка на промишлени и битови води анонсира Хидро-Хикс България на Вода София 2018

  Последните тенденции в областта на водообработката показа Хидро-Хикс-България по време на тазгодишното си участие на специализирания форум Вода София. Българската компания е единственият оторизиран представител у нас на датския производител на решения за промишлени води Hydro-X A/S, както и на Silhorko-Eurowater A/S, а на щанда им в зала 1 на Интер Експо Център посетителите можеха да видят системи за деминерализация, за електродейонизация и мн. др.

 • Технологичните новости на MachTech & Innotech 2018, запечатани през обектива на Инженер.bg

  Технологичните новости на MachTech & Innotech 2018, запечатани през обектива на Инженер.bg

  Едни от най-утвърдените международни изложения за техническия бранш у нас MachTech & Innotech и Вода София, и успоредно провелите се с тях форуми ЕЕ & ВЕ, Smart Cities и Save the Planet и тази година успешно белязаха своя край. Събитията отново се превърнаха в проводник на иновативни идеи и бизнес контакти между стотици изложители и множество посетители и гости на Интер Експо Център – София. Вижте повече с какво ни изненадаха и запознаха те...

Още от MachTech 2021