Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

 • Последно поколение машини и оборудване във фокуса на MachTech & Innotech 2018

  Последно поколение машини и оборудване във фокуса на MachTech & Innotech 2018

  Със старта на тазгодишното 8-мо издание на специализирания технически форум MachTech & Innotech многобройни изложители и заинтересовани специалисти и гости изпълват залите на столичния Интер Експо Център. Всички те имат възможност да се потопят във високотехнологичната атмосфера, която цари в изложбения център, а с обширни и много атрактивни щандове бяха разпознати компании като ВЕНИ и Ко, Трумпф България, Киттнер Анлаген унд Машиненбау, Джи Ойл Експерт, ЛД, Проксис и др.

 • MashTech & InnoTech 2018 започна! Вижте акцентите от първия ден на международния технически форум

  MashTech & InnoTech 2018 започна! Вижте акцентите от първия ден на международния технически форум

  MashTech & InnoTech 2018 започна! София отново е арена на най-иновативните технологии, а залите на Интер Експо Център са препълнени с последно поколение машини и оборудване. В унисон с последните тенденции и концепцията на Индустрия 4.0, редица доказани компании показват новите си разработки. В първия ден на изложението вниманието ни привлякоха Бимекс Лимитид, Гюринг-България, Лазатек, Фанук България, РАИС, Солид фил и СпейсКАД.

 • Инженер.bg и нашите партньори ви очакват на осмото издание на MachTech&InnoTech Еxpo

  Инженер.bg и нашите партньори ви очакват на осмото издание на MachTech&InnoTech Еxpo

  Днес, 26 март 2018 г., в Интер Експо Център - София отвори врати осмото специализирано изложение за машини и технологии в металообработването MachTech&InnoTechЕxpo. Тазгодишното събитие може да се похвали с над 150 фирми от машиностроителната индустрия, участващи в три зали, на площ от 7 500 m2. За първи път специално колективно участие ще имат и водещи фирми от Австрия. Инженер.БГ е сред основните медийни партньори на събитието. Следете ни за “гореща” информация!

 • Фирма ЛД ще акцентира върху актуални новости от богатата си продуктова гама на Machtech & Innotech 2018

  Фирма ЛД ще акцентира върху актуални новости от богатата си продуктова гама на Machtech & Innotech 2018

  За поредна година, утвърдената търговска и инженерингова фирма ЛД ООД ще вземе участие в международното специализирано изложение MachTech & Innotech 2018, което ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „И тази година ще се включим в изложението с два специализирани щанда. На единия ще акцентираме върху предлаганите от нас машини, а на другия - на компоненти, компресори и решения за сгъстен въздух“, допълниха от ЛД.

 • Рапид Прогрес с две презентации за тенденциите в индустриалния софтуер на MachTech & InnoTech 2018

  Рапид Прогрес с две презентации за тенденциите в индустриалния софтуер на MachTech & InnoTech 2018

  И през 2018 г. българската компания за софтуерни и индустриални решения Рапид Прогрес ще вземе участие в международното техническо изложение MachTech & InnoTech. Тазгодишното издание на събитието ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София, а всички заинтересовани ще могат да открият представители на фирмата в зала 3. „Акцент в участието ни ще бъдат двете специализирани презентации, които нашите експерти ще изнесат на 27 и на 29 март”, заявиха от компанията.

 • Запознайте се с немското качество и ефективността в системите на ProMinent на Вода София 2018

  Запознайте се с немското качество и ефективността в системите на ProMinent на Вода София 2018

  ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ също е сред участниците в тазгодишното издание на специализираното техническо изложение Вода София. А това означава само едно – отново специалистите от водния сектор ще се срещнат с немското качество и ефективността на продуктите и системите на ProMinent. „Каним всички наши партньори, клиенти и експертите от бранша да ни посетят от 27 до 29 март 2018 г. в зала 1, щанд В12, на Интер Експо Център, София“, отправиха покана от дружеството.

 • Ефективни и интелигентни помпени решения ще видят експертите на щанда на Аквастарт по време на Вода София

  Ефективни и интелигентни помпени решения ще видят експертите на щанда на Аквастарт по време на Вода София

  От 27 до 29 март 2018 г. ще се състои поредното издание на Вода София – единственият форум у нас, посветен на управлението на води. А как по-ясно да управляваш водата от това да я транспортираш от едно място на друго? Отговор дава българското дружество Аквастарт със своето богато портфолио от помпено оборудване. „Техническият свят отдавна е открил помпата като основна машина за транспортиране на вода“, коментираха за Инженер.bg от фирмата.

 • Иновативен уред за локализиране на течове ще бъде акцент в участието на Мегер България на Вода София 2018

  Иновативен уред за локализиране на течове ще бъде акцент в участието на Мегер България на Вода София 2018

  Последно поколение уред за локализиране на течове ще представи Мегер България по време на Вода София 2018. Българската компания е дъщерно дружество на Megger Group – лидер в производството на контролно-измервателно оборудване за секторите ВиК, енергетика и телекомуникации. Традиционен участник в престижните технически изложения у нас, Мегер България за пореден път ще демонстрира иновации в областта. Акцент този път е локализаторът Correlux C3 HL.

 • АкваКом Електроникс: „Вода София е „трибуна“, от която да привлечем внимание към сериозните въпроси във водния сектор“

  АкваКом Електроникс: „Вода София е „трибуна“, от която да привлечем внимание към сериозните въпроси във водния сектор“

  АкваКом Електроникс официално обяви второто си поредно участие на Вода София – единственото за България изложение, специализирано в технологиите за управление на води. „За нас участието ни в събитието е не просто начин да представим дейността ни, но и „трибуна“, от която можем да привлечем вниманието на аудиторията към важните въпроси във водния сектор, като безопасност, грижа за здравето и ефективност на решенията“, заявиха за Инженер.bg от компанията.

 • Солид Фил с презентация на тема: „3D печат: Реални приложения в индустрията“ в рамките на MachTech & InnoTech 2018

  Солид Фил с презентация на тема: „3D печат: Реални приложения в индустрията“ в рамките на MachTech & InnoTech 2018

  Солид Фил ООД ще вземе участие в 8-то издание на ежегодното изложение за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech & InnoTech 2018. Тази година в рамките на събитието ще се проведе за първи път и Sofia Industrial 3D Printing Forum, в който търговският директор на българската компания инж. Димо Димов ще изнесе специална презентация. „Ще представим технологиите за висококачествено 3D принтиране”, заявиха от фирмата за Инженер.bg.

Още от MachTech 2020