Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Още една доза технологични концепции и b2b идеи, с които се запознахме на MachTech & Innotech, Вода София и ЕЕ & ВЕ

  Още една доза технологични концепции и b2b идеи, с които се запознахме на MachTech & Innotech, Вода София и ЕЕ & ВЕ

  През изминалата седмица бяхме свидетели на техническите иновации, инженеринговите концепции и бизнес идеите, които три мащабни специализирани изложения събраха зад вратите на Интер Експо Център, София. MachTech & Innotech, Вода София, ЕЕ & ВЕ (енергийна ефективност и възобновяема енергия), Smart Cities (интелигентни градове) и Save the Planet (управление на отпадъците и рециклиране) срещнаха своята медийна подкрепа в лицето на Инженер.bg...

 • Съвременно оборудване и технологии посрещнаха посетителите на Интер Експо Център в дните на техническите изложения

  Съвременно оборудване и технологии посрещнаха посетителите на Интер Експо Център в дните на техническите изложения

  И тази година международно утвърдените технически изложения MachTech & Innotech и Вода София събраха на едно място множество изложители, посетители и гости, които имаха възможност да се запознаят отблизо с богато разнообразие от иновативна техника, индустриални машини, оборудване и модерни технологии. Успоредно с тях се проведоха и единствените по рода си у нас международни изложения и конференции ЕЕ & ВЕ, Smart Cities и Save the Planet.

 • Вода София 2018 – вижте последния „писък“ в развитието на технологиите за ВиК сектора!

  Вода София 2018 – вижте последния „писък“ в развитието на технологиите за ВиК сектора!

  На 27 март 2018 г. стартира поредното издание на единственото в България техническо изложение, посветено на водния сектор – Вода София. До 29 март гостите на ИЕЦ могат да видят последния „писък“ в развитието на технологиите и оборудването за управление на води. А вниманието на Инженер.bg привлякоха АкваКом Електроникс, Аквастарт, Алмекс-БГ, Вeнтех, ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ, Steinzeug-Keramo, Хидро-Хикс България.

 • Специализираното изложение за водния сектор Вода София ви очаква от 27-ми до 29-ти март в Интер Експо Център

  Специализираното изложение за водния сектор Вода София ви очаква от 27-ми до 29-ти март в Интер Експо Център

  Днес, 27-ми март, по време на 10-ата международна конференция Булаква, бе дадено началото на дългоочакваното изложение за водния сектор - Вода София 2018. Над 100 компании от България, Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния, Хърватия и Словакия очакват посетителите в зала 1 от днес до 29-ти март в Интер Експо Център в столицата. Екипът на Инженер.БГ също ви очаква. Заповядайте на нашия щанд в централното фоайе!

 • Последно поколение машини и оборудване във фокуса на MachTech & Innotech 2018

  Последно поколение машини и оборудване във фокуса на MachTech & Innotech 2018

  Със старта на тазгодишното 8-мо издание на специализирания технически форум MachTech & Innotech многобройни изложители и заинтересовани специалисти и гости изпълват залите на столичния Интер Експо Център. Всички те имат възможност да се потопят във високотехнологичната атмосфера, която цари в изложбения център, а с обширни и много атрактивни щандове бяха разпознати компании като ВЕНИ и Ко, Трумпф България, Киттнер Анлаген унд Машиненбау, Джи Ойл Експерт, ЛД, Проксис и др.

 • MashTech & InnoTech 2018 започна! Вижте акцентите от първия ден на международния технически форум

  MashTech & InnoTech 2018 започна! Вижте акцентите от първия ден на международния технически форум

  MashTech & InnoTech 2018 започна! София отново е арена на най-иновативните технологии, а залите на Интер Експо Център са препълнени с последно поколение машини и оборудване. В унисон с последните тенденции и концепцията на Индустрия 4.0, редица доказани компании показват новите си разработки. В първия ден на изложението вниманието ни привлякоха Бимекс Лимитид, Гюринг-България, Лазатек, Фанук България, РАИС, Солид фил и СпейсКАД.

 • Инженер.bg и нашите партньори ви очакват на осмото издание на MachTech&InnoTech Еxpo

  Инженер.bg и нашите партньори ви очакват на осмото издание на MachTech&InnoTech Еxpo

  Днес, 26 март 2018 г., в Интер Експо Център - София отвори врати осмото специализирано изложение за машини и технологии в металообработването MachTech&InnoTechЕxpo. Тазгодишното събитие може да се похвали с над 150 фирми от машиностроителната индустрия, участващи в три зали, на площ от 7 500 m2. За първи път специално колективно участие ще имат и водещи фирми от Австрия. Инженер.БГ е сред основните медийни партньори на събитието. Следете ни за “гореща” информация!

 • Фирма ЛД ще акцентира върху актуални новости от богатата си продуктова гама на Machtech & Innotech 2018

  Фирма ЛД ще акцентира върху актуални новости от богатата си продуктова гама на Machtech & Innotech 2018

  За поредна година, утвърдената търговска и инженерингова фирма ЛД ООД ще вземе участие в международното специализирано изложение MachTech & Innotech 2018, което ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София, съобщиха за Инженер.bg от компанията. „И тази година ще се включим в изложението с два специализирани щанда. На единия ще акцентираме върху предлаганите от нас машини, а на другия - на компоненти, компресори и решения за сгъстен въздух“, допълниха от ЛД.

 • Рапид Прогрес с две презентации за тенденциите в индустриалния софтуер на MachTech & InnoTech 2018

  Рапид Прогрес с две презентации за тенденциите в индустриалния софтуер на MachTech & InnoTech 2018

  И през 2018 г. българската компания за софтуерни и индустриални решения Рапид Прогрес ще вземе участие в международното техническо изложение MachTech & InnoTech. Тазгодишното издание на събитието ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София, а всички заинтересовани ще могат да открият представители на фирмата в зала 3. „Акцент в участието ни ще бъдат двете специализирани презентации, които нашите експерти ще изнесат на 27 и на 29 март”, заявиха от компанията.

 • Запознайте се с немското качество и ефективността в системите на ProMinent на Вода София 2018

  Запознайте се с немското качество и ефективността в системите на ProMinent на Вода София 2018

  ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ също е сред участниците в тазгодишното издание на специализираното техническо изложение Вода София. А това означава само едно – отново специалистите от водния сектор ще се срещнат с немското качество и ефективността на продуктите и системите на ProMinent. „Каним всички наши партньори, клиенти и експертите от бранша да ни посетят от 27 до 29 март 2018 г. в зала 1, щанд В12, на Интер Експо Център, София“, отправиха покана от дружеството.

Още от MachTech 2021