Събития

 • ВЕНИ и Ко ще представи последни новости от складовото оборудване в рамките на MachTech & InnoTech 2018

  ВЕНИ и Ко ще представи последни новости от складовото оборудване в рамките на MachTech & InnoTech 2018

  За поредна година фирма ВЕНИ и Ко ООД ще вземе участие в специализираното международно изложение на технологии, машинно и индустриално оборудване MachTech & InnoTech 2018 г., което ще се проведе от 26 – 29 март 2018 г. в Интер Експо Център /IEC/, София. Посетителите ще имат възможността да се запознаят с последните новости, приложени в производството на ръчноводими електрокари с марка VENI, които представляват основната част от портфолиото на дружеството.

 • Срещнете дигиталната ера на щанда на Солтех на MachTech & InnoTech Expo 2018, от 26 до 29 март

  Срещнете дигиталната ера на щанда на Солтех на MachTech & InnoTech Expo 2018, от 26 до 29 март

  И тази година сред основните изложители на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo 2018 ще се нареди водещата компания в областта на автоматизацията и дигитализацията Солтех. Събитието ще се състои в периода от 26 до 29 март в столичния Интер Експо Център, а компанията ще посрещне своите гости в зала 3, щанд А7. По време на форума дружеството ще представи най-новите тенденции, технологии и продукти на Hoffmann Group, Siemens PLM и Universal Robots.

 • Роботизирани решения за оптимизация на свързаното производство очакват гостите на щанда на фирма Кимекс

  Роботизирани решения за оптимизация на свързаното производство очакват гостите на щанда на фирма Кимекс

  Утвърденият системен интегратор на висoкокачествена заваръчна и металообработваща техника и оборудване, фирма Кимекс ООД, ще вземе участие в MachTech&InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Каним всички специалисти, които търсят начини за оптимизиране на своето производство чрез внедряване на високотехнологични решения и модерна, енергийно ефективна техника, да заповядат в Интер Експо Център“, отправиха покана към всички посетители на форума от Кимекс.

 • Алмекс-БГ: Flygt Concertor разбива представите за канализационна помпа! Елатe и вижте по време на Вода София 2018

  Алмекс-БГ: Flygt Concertor разбива представите за канализационна помпа! Елатe и вижте по време на Вода София 2018

  Добри новини от Алмекс-БГ: Flygt Concertor вече е тук! Утвърденото българско дружество ще представи иновативната разработка за канализационни помпени системи на международния технологичен гигант Xylem по време на Вода София 2018. „Flygt Concertor е първото в света канализационно помпено решение с вградена интелигентност. Радваме се, че имаме възможност да го представим пред широк кръг от специалисти“, заявиха от фирма Алмекс-БГ.

 • Трумпф България ще демонстрира иновации от портфолиото на немския лидер по време на MachTech & InnoTech 2018

  Трумпф България ще демонстрира иновации от портфолиото на немския лидер по време на MachTech & InnoTech 2018

  Трумпф България за поредна година е сред участниците в международния В2В форум MachTech & InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Участието в подобни специализирани изложения е много добра възможност не само да представим новите технологични разработки на Trumpf и да популяризираме продуктите на компанията, но и да добием реална представа за нивото на развитие на сектора като цяло“, заявиха от Трумпф България.

 • Технологични и продуктови новости ще представи Галика България на MachTech&InnoTech 2018

  Технологични и продуктови новости ще представи Галика България на MachTech&InnoTech 2018

  Галика България, клон на интернационалната компания Galika AG – лидер в предлагането на металообработващи и измервателни машини, за поредна година ще вземе участие в специализираното международно изложение за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech&InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „И тази година ще се постараем да изненадаме приятно нашите клиенти и партньори като представим технологични и продуктови решения от последно поколение“, допълниха от Галика.

 • Хидро-Хикс България отново ще впечатли аудиторията на Вода София с технически иновации в процесите на водообработка

  Хидро-Хикс България отново ще впечатли аудиторията на Вода София с технически иновации в процесите на водообработка

  За поредна година Вода София ще събере на едно място водещи компании, профилирани в различни аспекти на технологиите за управление на води. Сред участниците през 2018 г. е и утвърденото българско дружество Хидро-Хикс-България, чиято основна дейност включва доставка, монтаж и сервиз на продукти за водообработка. „Ние сме единственият представител за България на доказаните датски производители Hydro-X A/S и Silhorko-Eurowater A/S“, информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Гюринг България ще демонстрира богата гама от иновативни металорежещи инструменти на MachTech&InnoTech 2018

  Гюринг България ще демонстрира богата гама от иновативни металорежещи инструменти на MachTech&InnoTech 2018

  От 26 до 29 март 2018 г. в Интер Експо Център София ще се проведе международният форум за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech&InnoTech 2018. Форумът ще събере представители на водещи производители в областта, сред които е и утвърденият доставчик на металообработващи инструменти Гюринг България, дъщерно дружество на световно признатия производител на металообработващи инструменти Guehring, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Джи Ойл Експерт в подготовка за третото си поред успешно участие на MachTech&InnoTech Expo 2018

  Джи Ойл Експерт в подготовка за третото си поред успешно участие на MachTech&InnoTech Expo 2018

  Предстои третото участие на българската търговска фирма Джи Ойл Експерт в мащабното техническо изложение MachTech&InnoTech Expo 2018. Тази година събитието ще се състои от 26 до 29 март в изложбените зали на Интер Експо Център, София. Българската компания, специализирала дейността си в областта на металообработващите продукти и решения, се превърна в традиционен участник в международния форум, където има възможност да се срещне със своите партньори и клиенти.

 • Високотехнологично оборудване за металообработване ще бъде „черешката на тортата“ на щанда на Проксис

  Високотехнологично оборудване за металообработване ще бъде „черешката на тортата“ на щанда на Проксис

  Металообработващи машини и инструменти от последно поколение ще демонстрира фирма Проксис по време на тазгодишното издание на специализираното международно изложение MachTech & InnoTech. „Ще насочим вниманието на специалистите към предлаганото от нас високотехнологично и модерно металообработващо оборудване, което може да допринесе за повишаване на качеството на производството и за намаляване на производствените разходи“, информираха от фирмата.

Още от MachTech 2019