Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Ефективни и интелигентни помпени решения ще видят експертите на щанда на Аквастарт по време на Вода София

  Ефективни и интелигентни помпени решения ще видят експертите на щанда на Аквастарт по време на Вода София

  От 27 до 29 март 2018 г. ще се състои поредното издание на Вода София – единственият форум у нас, посветен на управлението на води. А как по-ясно да управляваш водата от това да я транспортираш от едно място на друго? Отговор дава българското дружество Аквастарт със своето богато портфолио от помпено оборудване. „Техническият свят отдавна е открил помпата като основна машина за транспортиране на вода“, коментираха за Инженер.bg от фирмата.

 • Иновативен уред за локализиране на течове ще бъде акцент в участието на Мегер България на Вода София 2018

  Иновативен уред за локализиране на течове ще бъде акцент в участието на Мегер България на Вода София 2018

  Последно поколение уред за локализиране на течове ще представи Мегер България по време на Вода София 2018. Българската компания е дъщерно дружество на Megger Group – лидер в производството на контролно-измервателно оборудване за секторите ВиК, енергетика и телекомуникации. Традиционен участник в престижните технически изложения у нас, Мегер България за пореден път ще демонстрира иновации в областта. Акцент този път е локализаторът Correlux C3 HL.

 • АкваКом Електроникс: „Вода София е „трибуна“, от която да привлечем внимание към сериозните въпроси във водния сектор“

  АкваКом Електроникс: „Вода София е „трибуна“, от която да привлечем внимание към сериозните въпроси във водния сектор“

  АкваКом Електроникс официално обяви второто си поредно участие на Вода София – единственото за България изложение, специализирано в технологиите за управление на води. „За нас участието ни в събитието е не просто начин да представим дейността ни, но и „трибуна“, от която можем да привлечем вниманието на аудиторията към важните въпроси във водния сектор, като безопасност, грижа за здравето и ефективност на решенията“, заявиха за Инженер.bg от компанията.

 • Солид Фил с презентация на тема: „3D печат: Реални приложения в индустрията“ в рамките на MachTech & InnoTech 2018

  Солид Фил с презентация на тема: „3D печат: Реални приложения в индустрията“ в рамките на MachTech & InnoTech 2018

  Солид Фил ООД ще вземе участие в 8-то издание на ежегодното изложение за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech & InnoTech 2018. Тази година в рамките на събитието ще се проведе за първи път и Sofia Industrial 3D Printing Forum, в който търговският директор на българската компания инж. Димо Димов ще изнесе специална презентация. „Ще представим технологиите за висококачествено 3D принтиране”, заявиха от фирмата за Инженер.bg.

 • ВЕНИ и Ко ще представи последни новости от складовото оборудване в рамките на MachTech & InnoTech 2018

  ВЕНИ и Ко ще представи последни новости от складовото оборудване в рамките на MachTech & InnoTech 2018

  За поредна година фирма ВЕНИ и Ко ООД ще вземе участие в специализираното международно изложение на технологии, машинно и индустриално оборудване MachTech & InnoTech 2018 г., което ще се проведе от 26 – 29 март 2018 г. в Интер Експо Център /IEC/, София. Посетителите ще имат възможността да се запознаят с последните новости, приложени в производството на ръчноводими електрокари с марка VENI, които представляват основната част от портфолиото на дружеството.

 • Срещнете дигиталната ера на щанда на Солтех на MachTech & InnoTech Expo 2018, от 26 до 29 март

  Срещнете дигиталната ера на щанда на Солтех на MachTech & InnoTech Expo 2018, от 26 до 29 март

  И тази година сред основните изложители на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo 2018 ще се нареди водещата компания в областта на автоматизацията и дигитализацията Солтех. Събитието ще се състои в периода от 26 до 29 март в столичния Интер Експо Център, а компанията ще посрещне своите гости в зала 3, щанд А7. По време на форума дружеството ще представи най-новите тенденции, технологии и продукти на Hoffmann Group, Siemens PLM и Universal Robots.

 • Роботизирани решения за оптимизация на свързаното производство очакват гостите на щанда на фирма Кимекс

  Роботизирани решения за оптимизация на свързаното производство очакват гостите на щанда на фирма Кимекс

  Утвърденият системен интегратор на висoкокачествена заваръчна и металообработваща техника и оборудване, фирма Кимекс ООД, ще вземе участие в MachTech&InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Каним всички специалисти, които търсят начини за оптимизиране на своето производство чрез внедряване на високотехнологични решения и модерна, енергийно ефективна техника, да заповядат в Интер Експо Център“, отправиха покана към всички посетители на форума от Кимекс.

 • Алмекс-БГ: Flygt Concertor разбива представите за канализационна помпа! Елатe и вижте по време на Вода София 2018

  Алмекс-БГ: Flygt Concertor разбива представите за канализационна помпа! Елатe и вижте по време на Вода София 2018

  Добри новини от Алмекс-БГ: Flygt Concertor вече е тук! Утвърденото българско дружество ще представи иновативната разработка за канализационни помпени системи на международния технологичен гигант Xylem по време на Вода София 2018. „Flygt Concertor е първото в света канализационно помпено решение с вградена интелигентност. Радваме се, че имаме възможност да го представим пред широк кръг от специалисти“, заявиха от фирма Алмекс-БГ.

 • Трумпф България ще демонстрира иновации от портфолиото на немския лидер по време на MachTech & InnoTech 2018

  Трумпф България ще демонстрира иновации от портфолиото на немския лидер по време на MachTech & InnoTech 2018

  Трумпф България за поредна година е сред участниците в международния В2В форум MachTech & InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Участието в подобни специализирани изложения е много добра възможност не само да представим новите технологични разработки на Trumpf и да популяризираме продуктите на компанията, но и да добием реална представа за нивото на развитие на сектора като цяло“, заявиха от Трумпф България.

 • Технологични и продуктови новости ще представи Галика България на MachTech&InnoTech 2018

  Технологични и продуктови новости ще представи Галика България на MachTech&InnoTech 2018

  Галика България, клон на интернационалната компания Galika AG – лидер в предлагането на металообработващи и измервателни машини, за поредна година ще вземе участие в специализираното международно изложение за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech&InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „И тази година ще се постараем да изненадаме приятно нашите клиенти и партньори като представим технологични и продуктови решения от последно поколение“, допълниха от Галика.

Още от MachTech 2021