Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Хидро-Хикс България отново ще впечатли аудиторията на Вода София с технически иновации в процесите на водообработка

  Хидро-Хикс България отново ще впечатли аудиторията на Вода София с технически иновации в процесите на водообработка

  За поредна година Вода София ще събере на едно място водещи компании, профилирани в различни аспекти на технологиите за управление на води. Сред участниците през 2018 г. е и утвърденото българско дружество Хидро-Хикс-България, чиято основна дейност включва доставка, монтаж и сервиз на продукти за водообработка. „Ние сме единственият представител за България на доказаните датски производители Hydro-X A/S и Silhorko-Eurowater A/S“, информираха за Инженер.bg от компанията.

 • Гюринг България ще демонстрира богата гама от иновативни металорежещи инструменти на MachTech&InnoTech 2018

  Гюринг България ще демонстрира богата гама от иновативни металорежещи инструменти на MachTech&InnoTech 2018

  От 26 до 29 март 2018 г. в Интер Експо Център София ще се проведе международният форум за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech&InnoTech 2018. Форумът ще събере представители на водещи производители в областта, сред които е и утвърденият доставчик на металообработващи инструменти Гюринг България, дъщерно дружество на световно признатия производител на металообработващи инструменти Guehring, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Джи Ойл Експерт в подготовка за третото си поред успешно участие на MachTech&InnoTech Expo 2018

  Джи Ойл Експерт в подготовка за третото си поред успешно участие на MachTech&InnoTech Expo 2018

  Предстои третото участие на българската търговска фирма Джи Ойл Експерт в мащабното техническо изложение MachTech&InnoTech Expo 2018. Тази година събитието ще се състои от 26 до 29 март в изложбените зали на Интер Експо Център, София. Българската компания, специализирала дейността си в областта на металообработващите продукти и решения, се превърна в традиционен участник в международния форум, където има възможност да се срещне със своите партньори и клиенти.

 • Високотехнологично оборудване за металообработване ще бъде „черешката на тортата“ на щанда на Проксис

  Високотехнологично оборудване за металообработване ще бъде „черешката на тортата“ на щанда на Проксис

  Металообработващи машини и инструменти от последно поколение ще демонстрира фирма Проксис по време на тазгодишното издание на специализираното международно изложение MachTech & InnoTech. „Ще насочим вниманието на специалистите към предлаганото от нас високотехнологично и модерно металообработващо оборудване, което може да допринесе за повишаване на качеството на производството и за намаляване на производствените разходи“, информираха от фирмата.

 • Колаборативен робот и унивeрсален обработващ център ще са „удивителните“ в програмата на FANUC на MachTech2018

  Колаборативен робот и унивeрсален обработващ център ще са „удивителните“ в програмата на FANUC на MachTech2018

  Жълтият свят на FANUC отново ще придаде иновативност на международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo. Тази година форумът ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център, а високотехнологичната компания ще представи най-новите си разработки. „Ще демонстрираме колаборативния робот CR-7iA, както и обработващия център ROBODRILL α-D21MiA5. Заповядайте на щанд C3, зала 4, за да се докоснете до уникалния свят на роботиката“, съобщиха от ФАНУК България.

 • Иновации и високотехнологични решения за металообработка във фокуса на Бимекс Лимитид по време на MachTech2018

  Иновации и високотехнологични решения за металообработка във фокуса на Бимекс Лимитид по време на MachTech2018

  Високотехнологични системи и решения за прецизна обработка на метал и метални детайли, както и актуална презентация за „умната“ фабрика на Мазак ще представят специалистите от фирма Бимекс Лимитид по време на тазгодишното издание на MachTech & InnoTech Expo. Компанията е специализирана в областта на металообработващите машини, инструменти и роботи. „Каним всички заинтересовани на щанд А3 в зала 2“, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Киттнер дебютира на MachTech 2018 с акцент върху миячни машини за автомобилната индустрия

  Киттнер дебютира на MachTech 2018 с акцент върху миячни машини за автомобилната индустрия

  Киттнер Анлаген унд Машиненбау за първи път ще вземе участие в мащабното международно изложение MachTech & InnoTech Expo 2018, което ще се проведе в столицата от 26 до 29 март. По време на дебюта си на техническия форум немската компания ще представи миячни машини, предназначени за автомобилната и машиностроителната индустрии. „Каним всички специалисти с интереси в областта да ни посетят на щанд С10, зала 3“, заявиха за Инженер.bg от дружеството.

 • Прецизният CNC струг, модел Т250 - сред основните акценти на РАИС по време на MachTech&InnoTech 2018

  Прецизният CNC струг, модел Т250 - сред основните акценти на РАИС по време на MachTech&InnoTech 2018

  Утвърденото българско машиностроително предприятие РАИС ще вземе участие в тазгодишното издание на специализираното международно изложение MachTech&InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от компанията. "MachTech&InnoTech е изложение, което привлича голям брои посетители. За да привлечем техния интерес, ние сме заложили на демонстрация на едни от най-новите ни и интересни разработки, сред които е прецизният CNC струг модел Т250“, коментираха от РАИС.

 • Десетата конференция Булаква с фокус върху инвестиционните предизвикателства пред водния сектор

  Десетата конференция Булаква с фокус върху инвестиционните предизвикателства пред водния сектор

  На 27 и 28 март 2018 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе десетата международна конференция Булаква на тема: „Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор, иновативни решения и финансови стратегии”, съобщиха за Инженер.bg от БАВ, организатор на събитието. Основната цел на конференцията, която е част от неофициалната програма на българското председателство на ЕС през 2018 г., е да представи на всички участници най-добрите налични технологии.

 • Форум, посветен на технологиите за 3D принтиране, част от програмата на MachTech&InnoTech 2018

  Форум, посветен на технологиите за 3D принтиране, част от програмата на MachTech&InnoTech 2018

  MachTech&InnoTech e международно специализирано изложение за машини и технологии в областта на металообработването. Всяка година то привлича нарастващ брой посетители и изложители, като заслуга за това имат не само разнообразните възможности, които събитието предлага, но и съпътстващата го програма. „През 2018 г., в рамките на изложението, за първи път ще бъдем домакини и на форум посветен на технологиите за 3D принтиране – „Sofia Industrial 3D Printing Forum“, съобщиха от Интер Експо Център.

Още от MachTech 2021