Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 7 април – Регистрирайте се сега!

Събития

 • Колаборативен робот и унивeрсален обработващ център ще са „удивителните“ в програмата на FANUC на MachTech2018

  Колаборативен робот и унивeрсален обработващ център ще са „удивителните“ в програмата на FANUC на MachTech2018

  Жълтият свят на FANUC отново ще придаде иновативност на международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo. Тази година форумът ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център, а високотехнологичната компания ще представи най-новите си разработки. „Ще демонстрираме колаборативния робот CR-7iA, както и обработващия център ROBODRILL α-D21MiA5. Заповядайте на щанд C3, зала 4, за да се докоснете до уникалния свят на роботиката“, съобщиха от ФАНУК България.

 • Иновации и високотехнологични решения за металообработка във фокуса на Бимекс Лимитид по време на MachTech2018

  Иновации и високотехнологични решения за металообработка във фокуса на Бимекс Лимитид по време на MachTech2018

  Високотехнологични системи и решения за прецизна обработка на метал и метални детайли, както и актуална презентация за „умната“ фабрика на Мазак ще представят специалистите от фирма Бимекс Лимитид по време на тазгодишното издание на MachTech & InnoTech Expo. Компанията е специализирана в областта на металообработващите машини, инструменти и роботи. „Каним всички заинтересовани на щанд А3 в зала 2“, съобщиха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Киттнер дебютира на MachTech 2018 с акцент върху миячни машини за автомобилната индустрия

  Киттнер дебютира на MachTech 2018 с акцент върху миячни машини за автомобилната индустрия

  Киттнер Анлаген унд Машиненбау за първи път ще вземе участие в мащабното международно изложение MachTech & InnoTech Expo 2018, което ще се проведе в столицата от 26 до 29 март. По време на дебюта си на техническия форум немската компания ще представи миячни машини, предназначени за автомобилната и машиностроителната индустрии. „Каним всички специалисти с интереси в областта да ни посетят на щанд С10, зала 3“, заявиха за Инженер.bg от дружеството.

 • Прецизният CNC струг, модел Т250 - сред основните акценти на РАИС по време на MachTech&InnoTech 2018

  Прецизният CNC струг, модел Т250 - сред основните акценти на РАИС по време на MachTech&InnoTech 2018

  Утвърденото българско машиностроително предприятие РАИС ще вземе участие в тазгодишното издание на специализираното международно изложение MachTech&InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от компанията. "MachTech&InnoTech е изложение, което привлича голям брои посетители. За да привлечем техния интерес, ние сме заложили на демонстрация на едни от най-новите ни и интересни разработки, сред които е прецизният CNC струг модел Т250“, коментираха от РАИС.

 • Десетата конференция Булаква с фокус върху инвестиционните предизвикателства пред водния сектор

  Десетата конференция Булаква с фокус върху инвестиционните предизвикателства пред водния сектор

  На 27 и 28 март 2018 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе десетата международна конференция Булаква на тема: „Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор, иновативни решения и финансови стратегии”, съобщиха за Инженер.bg от БАВ, организатор на събитието. Основната цел на конференцията, която е част от неофициалната програма на българското председателство на ЕС през 2018 г., е да представи на всички участници най-добрите налични технологии.

 • Форум, посветен на технологиите за 3D принтиране, част от програмата на MachTech&InnoTech 2018

  Форум, посветен на технологиите за 3D принтиране, част от програмата на MachTech&InnoTech 2018

  MachTech&InnoTech e международно специализирано изложение за машини и технологии в областта на металообработването. Всяка година то привлича нарастващ брой посетители и изложители, като заслуга за това имат не само разнообразните възможности, които събитието предлага, но и съпътстващата го програма. „През 2018 г., в рамките на изложението, за първи път ще бъдем домакини и на форум посветен на технологиите за 3D принтиране – „Sofia Industrial 3D Printing Forum“, съобщиха от Интер Експо Център.

 • MachTech&InnoTech 2018 ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център

  MachTech&InnoTech 2018 ще се проведе от 26 до 29 март в Интер Експо Център

  За поредна година, от 26 до 29 март международното специализирано изложение MachTech&InnoTech ще събере в Интер Експо Център – София български и международни компании, които ще представят най-новото от света на индустриалните машини, оборудване и инструменти. MachTech&InnoTech е В2В форум, който дава възможност за обмяна на опит и осъществяване на директни бизнес контакти между специалистите в областта на машиностроенето и индустриалната автоматизация, като форумът се превърна в едно от значимите събития в областта.

 • Български и чуждестранни ВиК специалисти ще обменят опит по време на Вода София в края на март

  Български и чуждестранни ВиК специалисти ще обменят опит по време на Вода София в края на март

  От 27 до 29 март 2018 г., в Интер Експо Център – София, за 12-ти пореден път ще се проведе международното изложение Вода София, съобщиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център. „И тази година B2B форумът, посветен на управлението на водите в България, ще събере на едно място представители на публични и общински организации, на местни и чуждестранни фирми. Те ще обменят опит и идеи и ще обсъдят възможностите на сектора за изграждане на интегрирана водна инфраструктура и модернизиране на системите за икономично потребление на водни ресурси”, допълниха те.

 • Модерни продукти, решения и технологии за по-чисти бит и индустрия по време на Вода София 2017

  Модерни продукти, решения и технологии за по-чисти бит и индустрия по време на Вода София 2017

  Десетки български и международни компании участваха в единственото по рода си техническо изложение в страната, специализирано във водния сектор, представяйки многообразие от модерни технологии за по-чисти бит и индустрия. Наред с изложителите, чието участие вече ви представихме, във форума се включиха и фирмите: Amiantit Pipe Systems, AWT Watertreatment, Bürkert Fluid Control Systems, EnviroChemie, Креация, PI Trade и Watera, за които ще ви разкажем в следващите редове.

 • Разнообразие от машини, инструменти и нови технологии впечатли посетителите на MachTech 2017 в Интер Експо Център

  Разнообразие от машини, инструменти и нови технологии впечатли посетителите на MachTech 2017 в Интер Експо Център

  В началото на април в Интер Експо Център се проведе седмото издание на международното техническо изложение MаchTech. Освен компаниите, с чието представяне вече ви запознахме, на изложението участваха и: Абамакс, Резбонарезни инструменти Габрово, Проксис, ВСК Кентавър - ИЗ Динамика, MEP Teknik, ПОПП, Логистични системи, Балканкар - Хебар Груп. Екипът на Инженер.bg се срещна с водещи фигури от екипите на тези компании и научи любопитни факти за тяхното участието.

Още от MachTech 2020