Новини

 • Нови инструменти за универсално и специфично приложение ще анонсира Гюринг България на МашТех 2019

  Нови инструменти за универсално и специфично приложение ще анонсира Гюринг България на МашТех 2019

  Гюринг България за поредна година ще представи своите доказани продукти в рамките на международния технически форум MachTech & InnoTech Expo, който традиционно се провежда в Интер Експо Център - София. Дъщерното дружество на едноименния утвърден немски производител на металообработващи инструменти Guehring ще очаква гостите си в зала 3 на щанд А4. „Подготвили сме атрактивни нови предложения, както с универсално, така и с по-специфично приложение“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Фирмите от машиностроителната индустрия все още могат да се включат в MachTech & InnoTech Expo

  Фирмите от машиностроителната индустрия все още могат да се включат в MachTech & InnoTech Expo

  Мащабното изложение MachTech & InnoTech, превърнало се в професионална арена в сферата на индустриалните машини и технологии, все още е с отворена регистрация. То ще се проведе от 16 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център, а крайният срок да запазите своето място в една от 4-те зали е 15 февруари 2019 г. Заявяването на щанд става, след като попълните и изпратите своите данни във формуляр по образец в рамките на обявените срокове, информираха за Инженер.bg организаторите.

 • Интер Експо Център: Бизнесът в България има нужда от събитие като MachTech & InnoTech

  Интер Експо Център: Бизнесът в България има нужда от събитие като MachTech & InnoTech

  „Успехът на изложението MachTech & InnoTech Expo нараства и очакванията ни са то да става все по-мащабно. Всяка година отбелязваме повишаване на броя на участниците и тази тенденция ще се запази и през 2019 г.“, споделиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център. Български и чужди компании в областта на машиностроенето и металообработката се доверяват на форума с цел да бъдат забелязани и да покажат своите предимства на професионалистите в областта.

 • От ИЕЦ осигуряват безплатен вход за MachTech & InnoTech Expo за гости с регистрация, ученици и студенти

  От ИЕЦ осигуряват безплатен вход за MachTech & InnoTech Expo за гости с регистрация, ученици и студенти

  На събитието MachTech & InnoTech Expo ни очакват интригуващи демонстрации на различни технологии и системи, както и широки възможности за ефективно бизнес сътрудничество. „През последните години мащабите на изложението се увеличават поради нарастващия интерес на гостите и участниците от България и чужбина. Осигуряваме безплатен достъп за посетители с предварителна регистрация, както и за ученици и студенти“, обявиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център.

 • Рапид Прогрес акцентира върху XYZ Академия по време на участието си на MachTech & InnoTech 2018

  Рапид Прогрес акцентира върху XYZ Академия по време на участието си на MachTech & InnoTech 2018

  Поредно изключително силно участие отбеляза българската компания за софтуерни и индустриални решения Рапид Прогрес на тазгодишното издание на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018. Дружеството изненада своите клиенти и партньори не само с изцяло обновената визия на своя щанд, но и с много фирмени новости, сред които е успешният старт на Академия XYZ. Това е модерно оборудван, изцяло специализиран център за обучение и квалификация в областта на машиностроенето.

 • Формоващи метчици и фрези с висока производителност сред новостите на щанда на Гюринг по време на МашТех 2018

  Формоващи метчици и фрези с висока производителност сред новостите на щанда на Гюринг по време на МашТех 2018

  Богата гама от металорежещи инструменти на утвърдения немски производител Guehring показа дъщерното дружество на компанията у нас Гюринг-България по време на тазгодишното издание на специализирания индустриален форум MashTech & InnoTech 2018. Събитието се състоя в края на месец март в изложбените зали на Интер Експо Център – София, а на фирмения щанд на Гюринг посетителите имаха възможност да се запознаят с последни модели металообработващи изделия.

 • Роботизирана система за плазмено рязане и заваряване на Kiberys „закова“ погледите на щанда на Кимекс на МашТех 2018

  Роботизирана система за плазмено рязане и заваряване на Kiberys „закова“ погледите на щанда на Кимекс на МашТех 2018

  Интелигентна роботизирана система за плазмено рязане и заваряване с марка Kiberys представи водещата българска компания Кимекс на тазгодишното издание на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech. „Тази година избрахме да покажем една от нашите нови разработки – машина за плазмен листов разкрой, разкрой на тръби и профили и заваряване, като сега демонстрираме работата при процеса на рязане“, коментираха за Инженер.bg от фирмата по време на индустриалния форум.

 • Компактните канализационни модули на SFA бяха сред новостите от Аквастарт по време на Вода София 2018

  Компактните канализационни модули на SFA бяха сред новостите от Аквастарт по време на Вода София 2018

  От 27 до 29 март 2018 г. техническата общност в областта на ВиК системите получи възможността да се запознае с най-новите разработки, свързани с управлението на води. Утвърденото българско дружество Аквастарт фокусира тазгодишното си представяне на Вода София върху канализационните модули на френския производител SFA. Освен компактното помпено оборудване, на щанда на Аквастарт бяха изложени и решения за чисти води на италианския производител Lowara.

 • СпейсКАД анонсира 3D принтери за метал и софтуерни решения в съответствие с Индустрия 4.0

  СпейсКАД анонсира 3D принтери за метал и софтуерни решения в съответствие с Индустрия 4.0

  В края на месец март, за осма поредна година, в Интер Експо Център – София се проведе международното изложение MachTech & Innotech 2018. Събитието събра представители на водещи български и чужди компании, работещи в областта на машиностроенето и индустриалната автоматизация, които представиха иновативни продукти и решения, голяма част от които бяха подчинени на концепцията Индустрия 4.0. Сред тях бе и утвърденият доставчик на софтуерни решения СпейсКАД.

 • Вентех представя най-новите си продукти и разработки на Вода София 2018

  Вентех представя най-новите си продукти и разработки на Вода София 2018

  Българската компания Вентех, специализирана в инженеринг и дистрибуция на оборудване за ВиК системи, дезинфекция на води и други технически решения с приложение в сектора, е сред участниците в откритото днес в Интер Експо Център – София дванадесето издание на специализираното изложение Вода София, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „До 29 март включително, ще очакваме нашите клиенти и партньори в зала 1, щанд А9а, за да им покажем най-новите ни предложения и разработки“, заявиха от фирмата.

Още от MachTech 2019