Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • ЛД – партньор и официален представител на световнодоказани компании, готви впечатляващо участие в MachTech 2019

  ЛД – партньор и официален представител на световнодоказани компании, готви впечатляващо участие в MachTech 2019

  Инженеринговото и търговско дружество ЛД ООД готви забележително присъствие на международния технически форум MachTech & InnoTech Expo. Компанията отново ще представи продукти от своето богато портфолио. Машини и компоненти с широк обхват на приложение ще видим на изложбените площи на фирмата. В зала 2 на щанд А1 и в зала 3 на щанд А2 в Интер Експо Център – София посетителите ще могат да се запознаят с предложенията на ЛД.

 • Струг с роботизирана клетка и палетна станция ви очаква на щанда на РАИС по време на MachTech 2019

  Струг с роботизирана клетка и палетна станция ви очаква на щанда на РАИС по време на MachTech 2019

  В изложението MachTech & InnoTech Expo 2019 от 15 до 18 април т.г. участие ще вземе една от водещите български компании за производство и рециклиране на металорежещи и металообработващи машини. Вече 20 години РАИС непрекъснато разширява гамата си от продукти и услуги и на изложението ще демонстрира струг с роботизирана клетка и палетна станция, прецизен петосен струг и още технически решения от последно поколение. Представителите на фирмата ще откриете в зала 4, щанд С6 на Интер Експо Център – София.

 • Солтех ще отпразнува своя 10-годишен юбилей с томбола и семинар по време на изложението MachTech 2019

  Солтех ще отпразнува своя 10-годишен юбилей с томбола и семинар по време на изложението MachTech 2019

  През 2019 г. сред доказаните компании-участници в изложението MachTech & InnoTech Expo, със своята задълбочена специализация в автоматизацията и дигитализацията на индустриалното производство, отново ще видим фирма Солтех. Залите на Интер Ексо Център ще отворят врати за специализирания форум от 15 до 18 април, а на щанд А7 в зала 3 ще научите от специалистите на Солтех какви са ключовите предимства на Индустрия 4.0.

 • Нови интересни решения в областта на мехатрониката от Бибус България в рамките на индустриалния форум MachTech 2019

  Нови интересни решения в областта на мехатрониката от Бибус България в рамките на индустриалния форум MachTech 2019

  Бибус България ще вземе участие в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo от 15 до 18 април 2019 г. То ще се проведе в Интер Експо Център в столицата, а компанията ще представи богатата палитра от свои продукти на щанд В4 в зала 1. Бибус ще запознае посетителите с редица иновативни решения на партньорите си, като акцентът в представянето ѝ ще бъде поставен върху мехатрониката. „Каним всички специалисти и професионалисти на своя щанд“, призоваха от Бибус България.

 • Инструментална екипировка с доказано качество ще бъде акцент в участието на Тихерт на MachTech

  Инструментална екипировка с доказано качество ще бъде акцент в участието на Тихерт на MachTech

  Тихерт е утвърдена българска компания със стабилни позиции в областта на инструменталното производство, която ще вземе участие в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo. От 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София специално място ще бъде отделено на съвременните технологии в металообработката и индустрията, а компанията ще се включи активно с продуктите и услугите от богатото си портфолио.

 • Богато портфолио от продукти на световни индустриални гиганти ще покаже БР Техника на MachTech & Innotech 2019

  Богато портфолио от продукти на световни индустриални гиганти ще покаже БР Техника на MachTech & Innotech 2019

  Доказаната инженерингова и търговска компания Бюро за Развитие Техника (БР Техника) потвърди участието си на международното специализирано техническо изложение MachTech & Innotech Expo. То ще се проведе в сградата на Интер Експо Център – София от 15 до 18 април 2019 г., а подробна информация за продуктите и услугите на дружеството посетителите ще намерят на щанд В8 в зала 1. „Очакваме нашите гости, за да им представим ефективни и иновативни решения“, заявиха пред Инженер.bg от дружеството.

 • Нови инструменти за универсално и специфично приложение ще анонсира Гюринг България на MachTech 2019

  Нови инструменти за универсално и специфично приложение ще анонсира Гюринг България на MachTech 2019

  Гюринг България за поредна година ще представи своите доказани продукти в рамките на международния технически форум MachTech & InnoTech Expo, който традиционно се провежда в Интер Експо Център – София. Дъщерното дружество на едноименния утвърден немски производител на металообработващи инструменти Guehring ще очаква гостите си в зала 3 на щанд А4. „Подготвили сме атрактивни нови предложения, както с универсално, така и с по-специфично приложение“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Фирмите от машиностроителната индустрия все още могат да се включат в MachTech & InnoTech Expo

  Фирмите от машиностроителната индустрия все още могат да се включат в MachTech & InnoTech Expo

  Мащабното изложение MachTech & InnoTech, превърнало се в професионална арена в сферата на индустриалните машини и технологии, все още е с отворена регистрация. То ще се проведе от 16 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център, а крайният срок да запазите своето място в една от 4-те зали е 15 февруари 2019 г. Заявяването на щанд става, след като попълните и изпратите своите данни във формуляр по образец в рамките на обявените срокове, информираха за Инженер.bg организаторите.

 • Интер Експо Център: Бизнесът в България има нужда от събитие като MachTech & InnoTech

  Интер Експо Център: Бизнесът в България има нужда от събитие като MachTech & InnoTech

  „Успехът на изложението MachTech & InnoTech Expo нараства и очакванията ни са то да става все по-мащабно. Всяка година отбелязваме повишаване на броя на участниците и тази тенденция ще се запази и през 2019 г.“, споделиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център. Български и чужди компании в областта на машиностроенето и металообработката се доверяват на форума с цел да бъдат забелязани и да покажат своите предимства на професионалистите в областта.

 • От ИЕЦ осигуряват безплатен вход за MachTech & InnoTech Expo за гости с регистрация, ученици и студенти

  От ИЕЦ осигуряват безплатен вход за MachTech & InnoTech Expo за гости с регистрация, ученици и студенти

  На събитието MachTech & InnoTech Expo ни очакват интригуващи демонстрации на различни технологии и системи, както и широки възможности за ефективно бизнес сътрудничество. „През последните години мащабите на изложението се увеличават поради нарастващия интерес на гостите и участниците от България и чужбина. Осигуряваме безплатен достъп за посетители с предварителна регистрация, както и за ученици и студенти“, обявиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център.

Още от MachTech 2021