Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

В началото на април ще се проведе водещото изложение Вода София

27.02.2017 г.

През 2017 г., в периода от 4 до 6 април, за 11-ти път се организира събитието Вода София. Индустриалният форум се провежда ежегодно и е насочен към специалисти и експерти от ВиК-сектора у нас и в чужбина. „Вода София е единственото по рода си бизнес изложение във водния бранш в страната, посветено на проблемите за рационално използване на водата, водната инфраструктура, устойчивото управление на рисковете от наводнения и други природни бедствия“, съобщиха за Инженер.bg домакините от Интер Експо Център.


 

Сред акцентите на форума е и приложението на съвременните информационни и комуникационни технологии за рационално управление на водните ресурси.

 

„Изложението всяка година се развива все по-успешно, конкуренцията става по-голяма. Публиката е специализирана и идват точните клиенти, което е изключително важно“, споделят участници от минали издания на Вода София.

 

С положителна оценка е и фактът, че форумът се провежда паралелно с друго водещо изложение – MachTech & InnoTech Expo, специализирано в представянето на индустриална техника и иновации.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от MachTech 2021