Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Инструментална екипировка с доказано качество ще бъде акцент в участието на Тихерт на MachTech

09.04.2019 г.

Тихерт е утвърдена българска компания със стабилни позиции в областта на инструменталното производство, която ще вземе участие в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo. От 15 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център – София специално място ще бъде отделено на съвременните технологии в металообработката и индустрията, а компанията ще се включи активно с продуктите и услугите от богатото си портфолио. „Заповядайте на щанд А10 в зала 2, където екипът ни любезно ще ви посрещне“, завиха за Инженер.bg от Тихерт.

 


Фирмата е специализирана в няколко направления. Занимава се с конструиране на инструментална екипировка, нестандартно оборудване, машини, инженеринг, производство, ремонт, рециклиране и модернизация. Освен това в структурата ѝ е включен и отдел по автоматизация, в който се конструират, изработват и монтират системи и средства за автоматизация на машини и технологични процеси, а също така се разработват и управляват PLC и релейно-контракторни схеми.

 

В разнообразието от продуктови решения с доказаното качество на Тихерт са включени:

 - Шприцформи;

 - Щанци;

 - Пресформи за гума;

 - Пресформи за леене на алуминий;

 - Резервни части и детайли.


Механичната обработка, която извършва фирмата, включва: струговане, фрезоване, координaтно обработване, шлифоване, шлосерство, притриване, полиране и заготвяне. Електроерозийната обработка за обемна и нишкова ерозия също е част от производствената специализация на дружеството.„Участието ни в MachTech & InnoТech е вече традиционно, тъй като това е едно от най-мащабните събития в техническия бранш у нас. И тази години очакванията ни са да почерпим и да споделим иновативни идеи, да установим нови бизнес контакти, а защо не и нови успешни сътрудничества“, споделиха от компанията за Инженер.bg.

 

Повече информация за Тихерт ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Тихерт

Още от MachTech 2021