Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Интер Експо Център: Бизнесът в България има нужда от събитие като MachTech & InnoTech

29.01.2019 г.

Успехът на изложението MachTech & InnoTech Expo нараства и очакванията ни са то да става все по-мащабно. Всяка година отбелязваме повишаване на броя на участниците и тази тенденция ще се запази и през 2019 г.“, споделиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център. Български и чужди компании в областта на машиностроенето и металообработката се доверяват на форума с цел да бъдат забелязани, да покажат своите предимства на професионалистите в областта и да установят трайни и полезни сътрудничества.


 

Към събитието сериозен интерес проявяват бизнеси, предлагащи комплексни решения в металообработката, решения за софтуерна автоматизация на производството и проектирането, както и други високотехнологични средства, улесняващи процесите.

 

Според специалистите България има нужда от такова събитие, тъй като пазарът се разширява и става все по-необходимо да се следят тенденциите в сектора.


 

Положителните страни са много и не случайно на миналогодишното издание са участвали 150 водещи компании от различни държави и сфери на дейност. На MachTech с най-голям дял – от 46%, са били изложителите, представили металорежещи и металообработващи машини, а на InnoTech 35% от фирмите са показали своите системи за индустриална автоматизация.


Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от MachTech 2021