Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Деветото издание на конференцията Булаква ще се състои на 4 април 2017 г.

27.02.2017 г.

По време на 11-то издание на индустриалния форум Вода София, като част от съпътстващата програма, ще се проведе на 4 април, организираната от Българска асоциация по водите (БАВ), 9-та конференция Булаква, информираха за Инженер.bg домакините на изложението Интер Експо Център. Тази година темата на конференцията ще бъде фокусирана върху „Синята“ кръгова икономика. 


 

През 2016 г. специално участие в Булаква взе председателят на Европейската асоциация по водите Кароли Ковач. Асоциацията се включи и в специализиран форум за ВиК оператори и проектанти за правилното разпределение на инвестициите и определяне на разходите при изграждане и експлоатация на пречиствателните съоръжения.

 

От БАВ споделиха от своя страна, че сред основните цели на Булаква е акцентирането върху приоритетите, перспективите и изискванията, които се поставят пред отрасъл ВиК за по-ефективна работа на всички заинтересовани страни. „Нашата основна цел по време на конференцията е да представим на всички участници добри практики и идеи в контекста на събитието“, добавиха в заключение от БАВ.

 

Булаква 2017 ще се проведе като част от програмата на водещото индустриално изложение Вода София, от 4 до 6 април в Интер Експо Център.

 

Източник на снимковия материал: Интер Експо Център, БАВ

Още от MachTech 2021