Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

ЛД – партньор и официален представител на световнодоказани компании, готви впечатляващо участие в MachTech 2019

11.04.2019 г.

И тази година инженеринговото и търговско дружество ЛД ООД готви забележително присъствие на международния технически форум MachTech & InnoTech Expo. Компанията отново ще представи продукти от своето богато портфолио в съответствие със съвременните трендове в индустрията. Машини и компоненти с широк обхват на приложение в сектора на машиностроенето и металообработката ще видим на изложбените площи на фирмата. В зала 2 на щанд А1 и в зала 3 на щанд А2 в Интер Експо Център – София посетителите ще могат да се запознаят подробно с предложенията на ЛД.


 

ЛД е партньор и официален представител на световнодоказани утвърдени компании като: Camozzi, Mueller Weingarten, Boge Kompressoren, Atos, Bonomi Group, Leifeld, Deublin, Alfa Laval и др. Това ѝ дава възможност да предоставя продукти с европейски произход от най-високо качество, сертифицирани от фирмите-производители.

 

В рамките на нашето участие на MachTech екипът ни от добре обучени специалисти ще провежда професионални консултации със заинтересованите посетители, с цел да им предложим актуална, пълноценна и компетентна информация за нови продукти, идеи и решения“, заявиха за Инженер.bg от компанията по повод присъствието си на специализирания форум, като добавиха: „Освен това изложението ни дава страхотна възможност да обменим ценен опит с колегите си в бранша. Считаме, че по този начин всички заедно допринасяме за развитието на сектора и за повишаване на неговото техническо и технологично ниво“.Представянето на ЛД ще бъде систематизирано в следните групи:


  •  - Ръчни и автоматични преси и линии за изправяне на кръгли и плоски детайли;

  •  - Преси и линии за обработка на прахообразни материали и ротационно-изтеглящи машини;

  •  - Машини за безстружкова обработка, които включват преси и технологични линии – механични и хидравлични;

  •  - Kомпресори и цялостни решения за подготовка на сгъстен въздух, включително винтови и бутални компресори, пластинчати компресори, индустриални компресори за високо налягане, вентилатори и въздуходувки, пневматика, хидравлика, регулиращи и спирателни вентили, шлаух и термопластични маркучи, топлообменни апарати, манометри и термометри, ротационни съединения, пневматични мотори, пневматични и електрически инструменти, диафрагмени/ мембранни и бутални помпи;

  •  - Технически лепила, индустриални амортисьори и демпфери.

  •  


MachTech & InnoTech Expo ще се проведе от 15 до 18 април 2019 г. в просторните изложбени зали на Интер Експо Център в столицата. Заповядайте!


 

Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: ЛД ООД

Още от MachTech 2021