Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

От ИЕЦ осигуряват безплатен вход за MachTech & InnoTech Expo за гости с регистрация, ученици и студенти

29.01.2019 г.

На събитието MachTech & InnoTech Expo ни очакват интригуващи демонстрации на различни технологии и системи, както и широки възможности за ефективно бизнес сътрудничество. „През последните години мащабите на изложението се увеличават поради нарастващия интерес на гостите и участниците от България и чужбина. Осигуряваме безплатен достъп за посетители с предварителна регистрация, както и за ученици и студенти“, обявиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център (ИЕЦ).


 

 

Форумът MachTech & InnoTech Expo предоставя редица предимства за представителите на компаниите и специалисти в областта на машинното оборудване и технологиите. Освен че ще се запознаят от близо със специфични дейности и продукти в бранша, те ще могат да създадат нови връзки, търговски сътрудничества по време на двустранните бизнес срещи, организирани за поредна година от Enterprise Europe Network съвместно с ИЕЦ.


„Такъв тип срещи се провеждат вече от няколко години и имат значителен успех в изграждането на нови партньорства. Те са ефективна и достъпна платформа за обмяна на опит“, коментираха от ИЕЦ.И през 2019 г. специализираното изложение ще може да се посети безплатно след направена предварителна онлайн регистрация. „Правото на безплатен достъп допринася за потенциално по-голяма посещаемост и повече на брой бизнес колаборации, които от своя страна имат благоприятно въздействие за развитието на обхванатите сектори“, считат организаторите.


Свободният вход ще важи и за ученици и студенти.


Можете данаправите своята предварителна регистрация за безплатен достъп на: http://machtech.bg/index.php/bg/visitors/online-registration 


Източник на снимковия материал: Интер Експо Център

Още от MachTech 2021