Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Богато портфолио от продукти на световни индустриални гиганти ще покаже БР Техника на MachTech & Innotech 2019

03.04.2019 г.

Доказаната инженерингова и търговска компания Бюро за Развитие Техника (БР Техника) потвърди участието си на международното специализирано техническо изложение MachTech & Innotech Expo. То ще се проведе в сградата на Интер Експо Център – София от 15 до 18 април 2019 г., а подробна информация за продуктите и услугите на дружеството посетителите ще намерят на щанд В8 в зала 1. „Очакваме нашите гости, за да им представим ефективни и иновативни решения, в съзвучие с най-новите технически тенденции и с концепцията за четвъртата индустриална революция Industry 4.0“, заявиха пред Инженер.bg от дружеството.


 

Фирмата развива своята дейност в областта на търговията с индустриална техника, индустриална и мобилна хидравлика, линейни и електрозадвижвания, пневматични компоненти, сервомотори, системи за автоматизация и др. В сферата на проектирането и производството на ергономични работни места, транспортни системи, хидравлични системи, модулни решения и автоматизирани машини, БР Техника отново има сериозно присъствие на пазара у нас. Наред с изброеното дотук, част от портфолиото ѝ включва и сертифицирано сервизно обслужване на хидравлични помпи, агрегати и системи, мотори, пневматични и хидравлични цилиндри.

 

Партньорската мрежа на дружеството включва утвърдени световни компании. На първо място, то е официален сервизен и търговски партньор за България на един от световните лидери в техниката и техническите решения за индустрията – Bosch Rexroth , както и търговски представител на Aventics (Германия), C.C.Jensen A/S (Дания), Emmegi S.p.A (Испания) и Schmidt Technology (Германия). Именно богатият асортимент на тези компании ще имат удоволствието да видят всички посетители и специалисти в бранша на щанда на БР Техника.По време на предишното си участие на MachTech & Innotech Expo, на изложбените площи на българската фирма фокусът бе върху следните продукти: пневматична и хидравлична техника от Aventics, средства за машинна безопасност на Tecnimetal International, индустриални инструменти Bosch и изделия на Schmidt Technology, а диагностиката и ремонтът на хидравлични помпи и системи също бяха основната тема в представянето ѝ.

 

Какво ни очаква на щанда на Бюро за Развитие Техника ЕООД на MachTech & Innotech Expo 2019 предстои да разберем. Заповядайте, на щанд B8 в зала 1 ще ви очакват доказаните експерти на компанията.

 

Повече информация за Бюро за Развитие Техника ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: БР Техника, aventics.com, schmidttechnology.de

Още от MachTech 2021