Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Нови интересни решения в областта на мехатрониката от Бибус България в рамките на индустриалния форум MachTech 2019

09.04.2019 г.

Бибус България ще вземе участие в международното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo от 15 до 18 април 2019 г. То ще се проведе в Интер Експо Център в столицата, а компанията ще представи богатата палитра от свои продукти на щанд В4 в зала 1. Бибус ще запознае посетителите с редица иновативни решения на партньорите си, като акцентът в представянето ѝ ще бъде поставен върху мехатрониката. „Знаем как успешно да подпомогнем бизнеса да оптимизира дейността си в едно от най-чувствителните направления, а именно опазването на околната среда. Каним всички специалисти и професионалисти да посетят щанда ни, за да намерят своето решение“, призоваха от Бибус България.


 

Основна дейност на фирмата е търговията с продукти и технологии в сферата на опазване на околната среда. Хидравлика, пневматика и мехатроника са сред направленията, в които Бибус България разгръща своята специализация. Тя успява да отговори на специфичните изисквания на българската индустрия, като предоставя компетентни решения за ремонт, изпълнение на инженерингови задачи и за доставката на оборудване. В тази връзка, компанията предлага широк набор от изделия на световнопризнати производители, част от които ще видим на щанда ѝ по време на изложението.


 

„Стремим се да установяваме тясно сътрудничество със своите клиенти и винаги да подкрепяме техния успех“, коментираха в духа на своето мото „Supporting Your Success“ от дружеството.


 

Продукти на следните фирми ще видим на стратегически разположения щанд на Бибус България: Item, Bansbach, Piab, Thomson и Kollmorgen.

 

„Имаме удоволствието да представляваме водещи компании във всички свои продуктови направления, което ни дава корпоративна идентичност и възможност да отговорим на най-високите изисквания на нашите клиенти“, добавиха още от Бибус България.

 

Повече информация за Бибус България, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Бибус България, pixabay.com

Още от MachTech 2021