Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Запознайте се с „вечните“ стъклокерамични тръбопроводи на щанда на Steinzeug-Keramo

21.03.2018 г.

Наред с многобройни иновативни уреди и оборудване за управление на води, в рамките на Вода София 2018 ще видим и тръбопроводи, изработени от традиционни материали, какъвто е глината. Абсолютен европейски лидер в производството на керамични тръби, Steinzeug-Keramo ще представи предимствата на този вид системи, както и най-новите технологии за тяхното производство. „По време на Вода София ще бъдем на разположение на всички експерти от ВиК сектора, които имат желание да научат повече за продуктите на Steinzeug-Keramo. Заповядайте от 27 до 29 март на щанд С1, зала 1, в Интер Експо Център, София“, заяви за Инженер.bg г-н Емил Димитров, регионален мениджър на компанията за България.„Като строителен материал глината е позната от векове. Но значително се е променил начинът на нейното обработване, което оказва влияние и на възможните приложения. Steinzeug-Keramo е носител именно на иновативните и природосъобразни технологии за производство“, разясни г-н Димитров.


Немската компания, част от групата на Wienerberger AG, е най-големият производител на стъклокерамични тръби и фасонни части, предназначени за отпадъчни води. Дружеството разполага с 3 завода, в които работят повече от 500 служители.


Портфолиото на Steinzeug-Keramo включва тръби с размери от DN 100 до DN 1200, които са подходящи както за полагане в отрит изкоп, така и за безизкопно полагане. „Ние предлагаме най-широката гама от стъклокерамични тръби. Важен е и фактът, че освен различни по размер тръбопроводи, произвеждаме и всички необходими фасонни части и аксесоари, в това число и шахти. По този начин клиентите ни получават цялостни решения за една модерна, ефективна и така да се каже – „вечна“ канализационна система“, разясниха още от дружеството.


През 2018 г. форумът Вода София, посветен на управлението на ресурсите във водния сектор, отново ще се проведе паралелно с традиционното международно изложение MachTech & InnoTech.


Повече информация за Steinzeug-Keramo, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Steinzeug-Keramo

Още от MachTech 2021