Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 април – Регистрирайте се сега!

Новини

С технологии на Schiebel Antriebstechnik ще запознае Аква Джет 2011 на Вода София 2015

24.02.2015 г.

В рамките на тазгодишното издание на специализираното изложение Вода София, което ще се проведе от 11 до 13 март в Интер Експо Център, фирма Аква Джет 2011 ще представи богатата си гама от решения за задвижване и управление на различни видове арматура на водещия австрийски производител на електрически задвижвания Schiebel Antriebstechnik, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. Посетителите на изложението биха могли да се запознаят подробно с гамата от продукти на щанд D7 в зала 4. 

 

„Задвижките на Schiebel Antriebstechnik са подходящи за задвижване и управление на шибри, вентили, клапи, сферични кранове, регулираща и защитна арматура”, коментираха от Аква Джет 2011. „Те са с многообразно приложение, което се дължи на възможността им да бъдат внедрявани и във взривозащитени зони, в тесни места с труден достъп, както и да се използват за управление или за регулиране”, допълниха от фирмата.


 

 

Фирма Аква Джет 2011 е утвърден доставчик на решения за различни области от индустрията. Сред партньорите на фирмата са: немската компания Uraca - водещ производител на бутални помпи и високонапорни почистващи системи; Compentis - един от технологичните лидери в областта на третирането на води; Cappellotto - лидер в производството на специализирани надстройки за комунално и индустриално почистване; фирма Lukas – водещ производител на хидравлични инструменти - цилиндри, крикове, помпи, хидравлични преносими ножици и трошачки; Vetter – утвърден производител на уплътнителни и тестови балони и индустриални повдигащи възглавници.

 

 Източник на снимковия материал: Аква Джет 2011

Още от MachTech 2020