Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Фирмите от машиностроителната индустрия все още могат да се включат в MachTech & InnoTech Expo

30.01.2019 г.

Мащабното изложение MachTech & InnoTech, превърнало се в професионална арена в сферата на индустриалните машини и технологии, все още е с отворена регистрация. То ще се проведе от 16 до 18 април 2019 г. в Интер Експо Център, а крайният срок да запазите своето място в една от 4-те зали е 15 февруари 2019 г. Заявяването на щанд става, след като попълните и изпратите своите данни във формуляр по образец в рамките на обявените срокове, информираха за Инженер.bg организаторите.


 

Да се включат в изложението имат право физически или юридически лица от страната и чужбина, държавни институции и други лица, предлагащи или произвеждащи стоки и услуги, които са част от браншовата листа на съответната изложба.


 

Заявката за участие се прави от страна на изложителя, като той трябва да попълни, подпише и изпрати данните на фирмата в предварително определените срокове. За целта е необходимо да попълни заявка-договор, който може да се изтегли от сайта на организатора в PDF формат. След изпълнението на тези условия, двете страни сключват официално споразумение, което се приема за писмено потвърждение и осигурява право на участие на изложителя. За такова се счита и издадената от организатора проформа-фактура.

 

Всички общи условия, с които е необходимо да се запознаете, както и самият формуляр са достъпни ТУК.


Източник на снимковия материал: pixabay.com

Още от MachTech 2021