Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 април – Регистрирайте се сега!

Новини

Формоващи метчици и фрези с висока производителност сред новостите на щанда на Гюринг по време на МашТех 2018

20.04.2018 г.

Богата гама от металорежещи инструменти на утвърдения немски производител Guehring показа дъщерното дружество на компанията у нас Гюринг-България по време на тазгодишното издание на специализирания индустриален форум MashTech & InnoTech 2018. Събитието се състоя в края на месец март в изложбените зали на Интер Експо Център – София, а на фирмения щанд на Гюринг посетителите имаха възможност да се запознаят с последни модели металообработващи изделия, включително свредла, метчици, райбери, зенкери, ножодържачи, фрезови, мултифункционални инструменти и др.В рамките на изложението компанията обърна специално внимание на формоващи метчици от най-ново поколение от серията Pionex на Guehring. „Разработени от пулверметален материал, те са по-издръжливи, устойчиви и с по-дълъг експлоатационен живот. Оптимизираните форми на формоващия полигон намаляват въртящия момент с до 30%, както и действащите сили в процеса на деформация“, коментираха пред Инженер.bg от Гюринг.Сред новостите на щанда бе и гамата високопроизводителни опашкови твърдосплавни фрези RF 100 Diver, притежаващи специално оформени стружкови канали за вкопаване под 45°, изместена спирала за предотвратяване на резонанс и вградено вътрешно охлаждане. „От тази година серията Diver е разширена с варианти на фрези с 3 спирални зъба, с и без вътрешно охлаждане, предназначени за приложение при по-нестабилни условия за работа. Налични са още моделите: къса фреза с четири ножа без вътрешно охлаждане и опашкова фреза с четири ножа, с и без вътрешно охлаждане, които са по-устойчиви на по-големи натоварвания“, обясниха специалистите от българската фирма. „Те са подходящи за грубо и получисто фрезоване, имат по-дълбоки и по-широки стружкоотвеждащи канали, осигурявайки повече възможности за отвеждането на стружките; притежават асиметричен профил, който намалява силите при фрезоване и добра гладкост на повърхността и са подходящи за обработка както на алуминий и алуминиеви сплави, така и на стомани и чугуни“, допълниха те.

 

Сред експонатите на щанда впечатление направи още голямо разнообразие от опашкови инструменти за обработка на отвори, центрови свредла, твърдосплавни и дълбокопробивни свредла, цилиндрични и конусни зенкери, райбери, опашкови фрези, резбонарезни инструменти, метчици и др.


 

Повече информация за Гюринг-България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от MachTech 2020