Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Следете най-новото и най-интересното от MachTech и Вода София в специалната страница на Инженер.bg

06.03.2017 г.

Скъпи читатели, колеги и приятели,


За нас е удоволствие да ви съобщим, че за поредна година Инженер.bg отвори традиционната ни Основна страница, посветена на специализираните технически изложения MachTech&InnoTech и Вода София, които ще се проведат от 4 до 7 април 2017 г. в столицата.И тази година няма да пропуснем да проследим подготовката и протичането на  един от най-важните индустриални форуми у нас, като представяме най-новото и най-интересното от специализираните изложения на виртуалните ни страници. Ще ви информираме за фирми, участващи в събитията, за иновативни продукти, които те ще представят, за водещи технологии и проекти от сектора на машиностроенето, автоматизацията, водоснабдяването и канализацията и др.

 

Ако и вие също като нас сте решили да инвестирате най-ценния си ресурс – времето, за да участвате в изложенията, не се колебайте да споделите с нас! За екипа на Инженер.bg ще бъде удоволствие да съобщи за новостите, които ще покажете на „МашТех” и „Вода София”!

 

Ако пък искате да се запознаете с младия и усмихнат екип на Инженер.БГ, да обмените идеи и опит с нас, както и да споделите какво бихте искали да четете в палитрата ни от онлайн списания: Инженер.bg, Промо.bg, Борса.bg и BalkanEngineer.com, очакваме ви на щанда ни! И тази година ще имате възможността да бъдете наш скъп гост! Заповядайте!

 

 

Източници на снимков материал: Инженер.bg

Още от MachTech 2021