Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • Рапид Прогрес акцентира върху XYZ Академия по време на участието си на MachTech & InnoTech 2018

  Рапид Прогрес акцентира върху XYZ Академия по време на участието си на MachTech & InnoTech 2018

  Поредно изключително силно участие отбеляза българската компания за софтуерни и индустриални решения Рапид Прогрес на тазгодишното издание на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech 2018. Дружеството изненада своите клиенти и партньори не само с изцяло обновената визия на своя щанд, но и с много фирмени новости, сред които е успешният старт на Академия XYZ. Това е модерно оборудван, изцяло специализиран център за обучение и квалификация в областта на машиностроенето.

 • Формоващи метчици и фрези с висока производителност сред новостите на щанда на Гюринг по време на МашТех 2018

  Формоващи метчици и фрези с висока производителност сред новостите на щанда на Гюринг по време на МашТех 2018

  Богата гама от металорежещи инструменти на утвърдения немски производител Guehring показа дъщерното дружество на компанията у нас Гюринг-България по време на тазгодишното издание на специализирания индустриален форум MashTech & InnoTech 2018. Събитието се състоя в края на месец март в изложбените зали на Интер Експо Център – София, а на фирмения щанд на Гюринг посетителите имаха възможност да се запознаят с последни модели металообработващи изделия.

 • Роботизирана система за плазмено рязане и заваряване на Kiberys „закова“ погледите на щанда на Кимекс на МашТех 2018

  Роботизирана система за плазмено рязане и заваряване на Kiberys „закова“ погледите на щанда на Кимекс на МашТех 2018

  Интелигентна роботизирана система за плазмено рязане и заваряване с марка Kiberys представи водещата българска компания Кимекс на тазгодишното издание на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech. „Тази година избрахме да покажем една от нашите нови разработки – машина за плазмен листов разкрой, разкрой на тръби и профили и заваряване, като сега демонстрираме работата при процеса на рязане“, коментираха за Инженер.bg от фирмата по време на индустриалния форум.

 • Компактните канализационни модули на SFA бяха сред новостите от Аквастарт по време на Вода София 2018

  Компактните канализационни модули на SFA бяха сред новостите от Аквастарт по време на Вода София 2018

  От 27 до 29 март 2018 г. техническата общност в областта на ВиК системите получи възможността да се запознае с най-новите разработки, свързани с управлението на води. Утвърденото българско дружество Аквастарт фокусира тазгодишното си представяне на Вода София върху канализационните модули на френския производител SFA. Освен компактното помпено оборудване, на щанда на Аквастарт бяха изложени и решения за чисти води на италианския производител Lowara.

 • СпейсКАД анонсира 3D принтери за метал и софтуерни решения в съответствие с Индустрия 4.0

  СпейсКАД анонсира 3D принтери за метал и софтуерни решения в съответствие с Индустрия 4.0

  В края на месец март, за осма поредна година, в Интер Експо Център – София се проведе международното изложение MachTech & Innotech 2018. Събитието събра представители на водещи български и чужди компании, работещи в областта на машиностроенето и индустриалната автоматизация, които представиха иновативни продукти и решения, голяма част от които бяха подчинени на концепцията Индустрия 4.0. Сред тях бе и утвърденият доставчик на софтуерни решения СпейсКАД.

 • Вентех представя най-новите си продукти и разработки на Вода София 2018

  Вентех представя най-новите си продукти и разработки на Вода София 2018

  Българската компания Вентех, специализирана в инженеринг и дистрибуция на оборудване за ВиК системи, дезинфекция на води и други технически решения с приложение в сектора, е сред участниците в откритото днес в Интер Експо Център – София дванадесето издание на специализираното изложение Вода София, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „До 29 март включително, ще очакваме нашите клиенти и партньори в зала 1, щанд А9а, за да им покажем най-новите ни предложения и разработки“, заявиха от фирмата.

 • Богато разнообразие от металообработващи машини и окомплектовка на щанда на Лазатек на MachTech & InnoTech 2018

  Богато разнообразие от металообработващи машини и окомплектовка на щанда на Лазатек на MachTech & InnoTech 2018

  Лазатек, водещ доставчик на металообработващи машини и окомплектовка за тях, за поредна година ще вземе участие в специализираното международно изложение MachTech & InnoTech 2018, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. Тази година изложението ще се проведе в периода от 26 до 29 март в Интер Експо Център – София, а специалистите от Лазатек ще очакват клиенти и партньори на станалото традиционно за тях място – щанд А9 в зала 3.

 • Запознайте се с „вечните“ стъклокерамични тръбопроводи на щанда на Steinzeug-Keramo

  Запознайте се с „вечните“ стъклокерамични тръбопроводи на щанда на Steinzeug-Keramo

  Наред с многобройни иновативни уреди и оборудване за управление на води, в рамките на Вода София 2018 ще видим и тръбопроводи, изработени от традиционни материали, какъвто е глината. Абсолютен европейски лидер в производството на керамични тръби, Steinzeug-Keramo ще представи предимствата на този вид системи, както и най-новите технологии за тяхното производство. „По време на Вода София очакваме всички експерти от ВиК сектора. Заповядайте от 27 до 29 март на щанд С1, зала 1, в Интер Експо Център, София“, заяви г-н Емил Димитров.

 • Съвременни ВиК решения ще съпътстват участието на ДМ Арматурен на Вода София

  Съвременни ВиК решения ще съпътстват участието на ДМ Арматурен на Вода София

  Иновативни, ефективни, интелигентни – такива продукти ще представи фирма ДМ Арматурен на тазгодишното издание на Вода София. Компанията е правоприемник на дъщерното дружество на Hawle Armaturenwerke у нас, лидер в производството на водопроводни и газопроводни компоненти. „За нас ще е удоволствие да се срещнем с всички заинтересовани експерти, които имат желание да „сверят часовника си“ с последните тенденции в продуктите за ВиК сектора“, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

 • Интелигентните помпени решения ще бъдат ядрото в тазгодишната концепция на Вода София

  Интелигентните помпени решения ще бъдат ядрото в тазгодишната концепция на Вода София

  Единственото b2b изложение, посветено изцяло на управлението на водите във ВиК сектора, ще се състои за 12-ти пореден път от 27 до 29 март 2018 г. Събитието ще се проведе паралелно с мащабния международен форум MachTech & InnoTech Expo в изложбените зали на Интер Експо Център в София. „Вода София отново ще събере под един покрив специалистите в бранша в търсене на ефективни и надеждни решения за управление и мониторинг на водните системи. Акцент тази година ще бъдат съвременните и интелигентни помпени решения“, съобщиха за Инженер.bg организаторите на форума.

Още от MachTech 2021