Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • Проследете MachTech&InnoTech и Вода София 2018 на специалната Основна страница в Инженер.bg

  Проследете MachTech&InnoTech и Вода София 2018 на специалната Основна страница в Инженер.bg

  Скъпи приятели, почитатели, партньори и съмишленици!

  Тази година международните изложения MachTech&InnoTech и Вода София ще срещнат бизнеса в Интер Експо Център в София от 26 до 29 март 2018 г. И отново читателите ни ще могат да се потопят в атмосферата на специализираните технически изложения на специалната Основна страница, която традиционно отваряме в Инженер.bg.

 • Многообразие от решения за една по-чиста индустрия по време на Вода София 2018

  Многообразие от решения за една по-чиста индустрия по време на Вода София 2018

  Вода София е ежегодно В2В изложение за управление на водните ресурси в България. Тази година, за 12-ти пореден път, форумът ще даде възможност на български и чуждестранни фирми да представят представят актуални продуктови и технологични новости и да демонстрират технологии, подходящи както за общинските ВиК дружества, така и за отделните домакинства. Сред изложителите са и компании, предлагащи проектиране, изграждане и експлоатация на съоръжения, техническо управление, поддръжка и обучение.

 • MatchMaking срещи събират български и чуждестранни компании по време на MachTech&InnoTech 2018

  MatchMaking срещи събират български и чуждестранни компании по време на MachTech&InnoTech 2018

  На 28 март т.г., в рамките на специализираното изложение MachTech&InnoTech 2018, ще се проведат двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании. „За да може обаче една компания да разгърне своя пълен потенциал и да бъдат оптимално използвани и развити възможностите от важно значение е представителите на фирмите да се срещнат „на четири очи“. MachTech&InnoTech е международно изложение, което предоставя точно такава възможност”, коментираха от IEC.

 • Вода София с над 30% директни чуждестранни участници

  Вода София с над 30% директни чуждестранни участници

  Тазгодишното, 12-то издание на изложението Вода София, което ще се проведе от 27 до 29 март в Интер Експо Център – София, отбелязва засилен чуждестранен интерес, съобщиха за Инженер.bg организаторите. „Международните изложения са пряко свързани с успешното развитие на всеки сектор. Те са мястото, на което компаниите могат да обменят идеи, ноухау, да покажат технологични нововъведения и да разменят контакти. Изложението Вода София се утвърди като едно от значимите събития за водния сектор у нас и интересът към него нараства всяко година”, допълниха от Интер Експо Център.

 • Бимекс Лимитид обяви пазарния дебют на двушпинделов стругов център с въртящи инструменти на Mazak

  Бимекс Лимитид обяви пазарния дебют на двушпинделов стругов център с въртящи инструменти на Mazak

  За първи път на българския пазар фирма Бимекс Лимитид, доказан доставчик на металообработващата техника, представи двушпинделов стругов център с въртящи инструменти от серията QТ-Compact. Той ена световно утвърдения японски производител Yamazaki Mazak. Това се случи по време на международния индустриален форум MachTech Expo 2017, провел се от 4 до 7 април. За участието си в изложението пред екипа на Инженер.bg разказа инж. Ботьо Георгиев, управител на Бимекс Лимитид.

 • Солид Фил демонстрира разнообразие от технологии за 3D печат на MachTech&InnoTech 2017

  Солид Фил демонстрира разнообразие от технологии за 3D печат на MachTech&InnoTech 2017

  Компанията Солид Фил, пионер в търговското разпространение и употребата на технологии за 3D принтиране и вакуумно леене в България, се включи за поредна година в специализираното изложение MachTech&InnoTech 2017 в столичния Интер Експо Център. Българското дружество, което специализира своята дейност в професионалния 3D печат, представи пред гостите на събитието трите основни вида технологии – Fused Deposition Modeling, Stereolithography (SLA) и Selective Laser Sintering.

 • Ново поколение металорежещи инструменти на Guhring заинтригува специалистите на MachTech Expo 2017

  Ново поколение металорежещи инструменти на Guhring заинтригува специалистите на MachTech Expo 2017

  Утвърденият доставчик на ротационни металообработващи инструменти Гюринг България, дъщерно дружество на световния лидер Guehring, за поредна година взе участие в международния индустриален форум MachTech&InnoTech 2017. Събитието се проведе в периода от 4 до 7 април в Интер Експо Център, който отвори вратите си за хиляди специалисти от бранша. Сред продуктови новости, които компанията представи, бяха микро-щанги и микро-канални ножове от серията Einstechsysteme.

 • Иновативен дискусионен формат и визията за Фабрика 4.0 отличиха участието на СолТех на MachTech 2017

  Иновативен дискусионен формат и визията за Фабрика 4.0 отличиха участието на СолТех на MachTech 2017

  Поредното участие на фирма СолТех на специализираното техническо изложение MаchTech 2017 заложи на иновативен дискусионен формат под слогъна „Вашата Фабрика 4.0: Диалог с експерти“. Компанията, комплексен доставчик у нас на решения, от проектирането до производството, посвети представянето си на форума на концепцията Фабрика 4.0. Акцентите на щанда включваха разработки на водещите партньори на СолТех - Universal Robots, Siemens PLM и Hoffmann.

 • Хидро-Хикс България обяви новото си партньорството с Polaqua Group по време на Вода София 2017

  Хидро-Хикс България обяви новото си партньорството с Polaqua Group по време на Вода София 2017

  Водещата българска компания в областта на водообработката за енергийния сектор и промишлеността Хидро-Хикс-България представи новия си партньор Polaqua Group по време на участието си в тазгодишното издание на Вода София. „Фирмата е полска и е на пазара от 1999 г. Освен че е в челните пазарни позиции като доставчик на решения за индустриална обработка на вода в Полша и в цяла Европа, Polaqua Group развива и производството на собствена гама продукти”, съобщи г-жа София Поповa.

 • Новости в областта на помпените решения на щанда на Аквастарт на изложението Вода София 2017

  Новости в областта на помпените решения на щанда на Аквастарт на изложението Вода София 2017

  Аквастарт, специализирана българска компания в продажбата и монтажа на помпи, помпени системи, принадлежности за помпи и автоматизирани системи за управление на помпи, взе участие в единственото по рода си изложение във водния бранш – Вода София. Изложбеният щанд на Аквастарт привлече вниманието на гостите и специалистите от ВиК сектора с пето поколение интелигентен честотен инвертор за управление на помпи Hydrovar HVL, производство на мултинационалния лидер Xylem.

Още от MachTech 2021