Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • Астел впечатли с богата гама аналитични прибори и измервателна техника на MachTech 2017

  Астел впечатли с богата гама аналитични прибори и измервателна техника на MachTech 2017

  Астел, водещ доставчик на аналитична апаратура, контролно-измервателна техника и биотехнологично оборудване, за първи път взе участие в специализираното техническо изложение MachTech 2017. Посетителите имаха възможност да разговарят с представители на компанията и да получат експертна информация относно разнообразието от техника за рентегено-флуорсцентен анализ, вакуумно оборудване, апаратура за изпитване на строителни материали, сканиращи микроскопи и други продукти.

 • Обработващ център VP-8 на Tongtai привлече вниманието на щанда на Лазатек в рамките на МашТех 2017

  Обработващ център VP-8 на Tongtai привлече вниманието на щанда на Лазатек в рамките на МашТех 2017

  Фирма Лазатек, водещ доставчик на металообработващи машини и окомплектовка за тях, и тази година отбеляза още едно свое успешно участие в мащабното изложение MachTech&InnoTech, провело се в дните от 4 до 7 април 2017 г. в Интер Експо Център. По време на събитието българската компания акцентира върху новото си партньорство с тайванския производител Tongtai Machine Tools, а сред експонатите на фирмения й щанд за първи път у нас бе показан висококачествен вертикален обработващ център VP-8.

 • Равносметката от МашТех и Вода София 2017: 50% ръст на изложителите и утроени мащаби за последните 3 години

  Равносметката от МашТех и Вода София 2017: 50% ръст на изложителите и утроени мащаби за последните 3 години

  Тазгодишното издание на утвърдените у нас форуми MachTech&InnoTech и Вода София, провели се миналата седмица в Интер Експо Център, премина под знака на успешното представяне на множество български и чуждестранни компании от машиностроителния сектор, автоматизацията и водния сектор. Началото на изложенията, изцяло медийно подкрепени от Инженер.bg, бе поставено на 4 април 2017 г. в присъствието на водещи фигури като Теодор Седларски, Ирина Костова и др.

 • Джи Ойл Експерт с щанд на изложението MachTech& InnoTech Expo в Интер Експо Център – София

  Джи Ойл Експерт с щанд на изложението MachTech& InnoTech Expo в Интер Експо Център – София

  Джи Ойл Експерт, българска търговска фирма, специализирана в дистрибуцията на продукти и технически решения в областта на металообработката, е сред участниците в тазгодишното специализирано международно изложение за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech Expo. Събитието се провежда през тази седмица в изложбените зали на Интер Експо Център, София. „С удоволствие очакваме гостите на щанда ни D1 в палата 3“, коментира инж. Георги Горанов от Джи Ойл Експерт.

 • Технологията вакуумно леене – топ тема на щанда на Солид Фил на MachTech&InnoTech Expo

  Технологията вакуумно леене – топ тема на щанда на Солид Фил на MachTech&InnoTech Expo

  За поредна година Солид Фил e сред участниците в специализираното изложение за индустриална техника MachTech&InnoTech Expo, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „Ние сме сред първите компании в България, предлагащи услуги в областта на 3D принтирането. Наша цел е да запознаем българския бизнес с широкия диапазон от възможности, които предлага бързото прототипиране, както и с многобройните ползи от прилагането му в практиката”, допълниха от Солид Фил.

 • ПроМинент Унгария ООД - Клон София КЧТ сред изложителите на международно утвърдения форум Вода София 2017

  ПроМинент Унгария ООД - Клон София КЧТ сред изложителите на международно утвърдения форум Вода София 2017

  ProMinent, лидер в сферата на дозиращите технологии и решенията за третиране на води, чрез своето представителство у нас ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ, ще бъде сред участниците в международно утвърдения форум Вода София 2017, съобщиха за Инженер.bg от компанията. Събитието е с продължителност от 4 до 6 април и ще се проведе в Интер Експо Център в столицата. По време на изложението дружеството ще очаква своите гости в зала 1, щанд B10.

 • БР Техника ще демонстрира широка гама от пневматична и хидравлична техника в зала 4 на МашТех 2017

  БР Техника ще демонстрира широка гама от пневматична и хидравлична техника в зала 4 на МашТех 2017

  БР Техника, утвърдена българска фирма и основен търговски партньор и официален сервизен център за България на Bosch Rexroth, обяви за Инженер.bg своето участие в специализираното в машиностроенето и индустриалната автоматизация изложение MachTech 2017. Форумът ще се състои от 4 до 7 април 2017 г. в сградата на Интер Експо Център – София. Изложбените площи на българската компания ще бъдат в зала 4, щанд D1, където тя ще демонстрира пълен набор от пневматична и хидравлична техника.

 • Дебют на машини Tongtai на щанда на Лазатек по време на MachTech & InnoTech 2017

  Дебют на машини Tongtai на щанда на Лазатек по време на MachTech & InnoTech 2017

  Дружеството ще вземе участие в тазгодишното издание на специализирания технически форум MachTech & InnoTech и ще покаже за първи път на българския пазар вертикален обработващ център Tongtai. Събитието ще се проведе от 4 до 7 април в Интер Експо Център София. „Заповявайте на щанд А9 в зала 3, където ще демонстрираме още филтри Filtermist и фрезови инструменти Century Precision. При нас гостите ще могат да разгледат и продуктите на фирма TopAutomazioni”, разказаха от Лазатек.

 • АкваКом Електроникс ще демонстрира новости от света на водообработката на Вода София 2017

  АкваКом Електроникс ще демонстрира новости от света на водообработката на Вода София 2017

  АкваКом Електроникс, водеща българска компания с сферата на водообработката, обяви своето участие в тазгодишното издание на Вода София. „Единственото по рода си бизнес изложение във водния бранш у нас ще се проведе в дните от 4 до 6 април в Интер Експо Център, а АкваКом Електроникс ще е сред основните участници в събитието и ще демонстрира последните новости от обработката на питейни и отпадъчни води. Очакваме ви в зала 1, щанд Д5“, заявиха от дружеството.

 • Иновативно оборудване за поддържане на ВиК мрежи ще покаже КМТ Сервиз на Вода София 2017

  Иновативно оборудване за поддържане на ВиК мрежи ще покаже КМТ Сервиз на Вода София 2017

  КМТ Сервиз, утвърден доставчик на апаратура за локализиране на повреди и обследване на подземни комуникации, трасета, трансформаторни станции и ВиК мрежи, ще се включи в изложението Вода София 2017. Форумът ще се проведе между 4 и 6 април в столичния Интер Експо Център. „Заповядайте на щанд С17 в зала 1, където ще видите иновативни и интересни продукти на световно известни производители на техника за поддръжка, рехабилитация и анализ на ВиК мрежи“, съобщиха от дружеството.

Още от MachTech 2021