Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • Интер Експо Център: Роботи, софтуер от ново поколение и 3D принтиране променят облика на индустрията

  Интер Експо Център: Роботи, софтуер от ново поколение и 3D принтиране променят облика на индустрията

  Фабрика на бъдещето представя изложението MachTech&InnoTech Expo 2017, което ще се състои между 4 и 7 април в Интер Експо Център София. „Съвременните софтуерни приложения подобряват производствения процес, 3D принтирането превръща бързо новите идеи в готови продукти, роботите трансформират облика на индустрията с динамични темпове. На всичко това ще станат свидетели гостите на събитието“, споделиха домакините за Инженер.bg.

 • Следете най-новото и най-интересното от MachTech и Вода София в специалната страница на Инженер.bg

  Следете най-новото и най-интересното от MachTech и Вода София в специалната страница на Инженер.bg

  Скъпи читатели, колеги и приятели,
  За нас е удоволствие да ви съобщим, че за поредна година Инженер.bg отвори традиционната ни Основна страница, посветена на специализираните технически изложения MachTech&InnoTech и Вода София, които ще се проведат от 4 до 7 април 2017 г. в столицата. И тази година няма да пропуснем да проследим подготовката и протичането на един от най-важните индустриални форуми у нас.

 • Профил на изложителите по време на MachTech & InnoTech Expo 2016

  Профил на изложителите по време на MachTech & InnoTech Expo 2016

  MachTech & InnoTech Expo е специализирано изложение на индустриални машини и оборудване, което дава възможност на специалистите в бранша да създадат нови бизнес контакти и да се запознаят с последните новости и тенденции на машиностроителния пазар у нас. Форумът традиционно ще се проведе в Интер Експо Център, а организаторите споделиха и профила на изложителите, които се включиха във форума през 2016 г. – основно такива, предлагащи металообработващи машини и системи за индустриална автоматизация.

 • Деветото издание на конференцията Булаква ще се състои на 4 април 2017 г.

  Деветото издание на конференцията Булаква ще се състои на 4 април 2017 г.

  По време на 11-то издание на индустриалния форум Вода София, като част от съпътстващата програма, ще се проведе на 4 април, организираната от Българска асоциация по водите (БАВ), 9-та конференция Булаква, информираха за Инженер.bg домакините на изложението Интер Експо Център. Тази година темата на конференцията ще бъде фокусирана върху „Синята“ кръгова икономика. Сред основните цели на Булаква е акцентирането върху приоритетите, перспективите и изискванията, които се поставят пред отрасъл ВиК .

 • В началото на април ще се проведе водещото изложение Вода София

  В началото на април ще се проведе водещото изложение Вода София

  През 2017 г., в периода от 4 до 6 април, за 11-ти път се организира събитието Вода София. Индустриалният форум се провежда ежегодно и е насочен към специалисти и експерти от ВиК-сектора у нас и в чужбина. „Вода София е единственото по рода си бизнес изложение във водния бранш в страната, посветено на проблемите за рационално използване на водата, водната инфраструктура, устойчивото управление на рисковете от наводнения и други природни бедствия“, съобщиха за Инженер.bg домакините от Интер Експо Център.

 • Пълна гама окомплектовка за машини от Лазатек на „MachTech & InnoTech”

  Пълна гама окомплектовка за машини от Лазатек на „MachTech & InnoTech”

  Фирма Лазатек ще вземе участие на специализирания технически форум „MachTech&InnoTech”, който ще се проведе от 5 до 8 април в Интер Експо Център. Компанията е сред утвърдените доставчици на металообработващи машини и окомплектовка за тях на българския пазар. Лазатек предлага основен ремонт и модернизация на металорежещи машини с ЦПУ, внедряване на технологии за обработка на детайли върху металорежещи машини с ЦПУ, както и гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване.

 • БЛС Автоматизация ще предложи доказани инженерингови решения на „MachTech & InnoTech”

  БЛС Автоматизация ще предложи доказани инженерингови решения на „MachTech & InnoTech”

  Утвърдената българска инженерингова и търговска фирма БЛС Автоматизация е поредният участник, потвърдил участието си на тазгодишното специализирано техническо изложение „MachTech & InnoTech”, съобщиха за Инженер.bg от БЛС Автоматизация. Дружеството оперира в областта на индустриалната автоматизация, електрониката и електротехниката. От основаването си през 2002 г., БЛС Автоматизация е изключителен представител на Leroy Somer и Control Techniques за България.

 • ТOP Metrology ще предложи богато оборудване от световни производители на „Булконтрола”

  ТOP Metrology ще предложи богато оборудване от световни производители на „Булконтрола”

  Утвърдената компания в областта на метрологията TOP Metrology ще вземе участие на специализирания форум „Булконтрола”, съобщиха за Инженер.bg организаторите от Интер Експо Център. От офиса на фирмата у нас споделиха, че ще представят и демонстрират богата гама от оборудване на форума, който ще се проведе от 5-ти до 8-ми април в столицата. Към настоящия момент фирмата работи успешно с над 500 фирми, опериращи в различни индустриални области в Румъния и България.

 • ИКЕМ ще вземе участие на „MachTech & InnoTech”

  ИКЕМ ще вземе участие на „MachTech & InnoTech”

  Сред участниците на тазгодишното изложение „MachTech & InnoTech” е ИКЕМ (Национална браншова организация по „Електрическа мобилност”). Събитието ще се проведе от 5 до 8 април, а всеки посетител ще открие щанда на организацията в зала 4, номер C 18. „ИКЕМ обединява усилията на своите членове за индустриално развитие, технологично развитие, промяна в нормативната база, висше и професионално образование и обучение, стандартизация, връзка с централната и местни власти и други“, коментираха за Инженер.bg от браншовата организация.

 • Съвременни измервателни прибори и системи на щанда на Мегер България по време на Булконтрола

  Съвременни измервателни прибори и системи на щанда на Мегер България по време на Булконтрола

  Мегер България е дъщерно дружество на световно утвърдения производител на контролно-измервателна апаратура в областта на енергетиката, телекомуникациите и ВиК сектора – Megger Group. Българската фирма ще вземе участие на изложението Булконтрола през 2016 г., а всички гости на щанда на Мегер България ще имат възможност да се запознаят с новости и традиционни решения от продуктовия каталог на Megger Group.

Още от MachTech 2021