Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • Решения на Iconics основен акцент в участието на Атикс на изложението Smart Cities

  Решения на Iconics основен акцент в участието на Атикс на изложението Smart Cities

  Фирма Атикс, утвърден доставчик на продукти и системни решения за индустриална автоматизация, ще вземе участие в специализираното изложение за интелигентни градове за Югоизточна Европа - Smart Cities, което ще се проведе от 11 до 13 март т.г. в Интер Експо Център – София. „По време на изложението, ще насочим вниманието върху решенията на Iconics в областта на сградната автоматизация и управлението на енергия”, коментираха от фирма Атикс.

 • Комбинирани електрически бойлери с две серпентини от Елдом предлага Деплан

  Комбинирани електрически бойлери с две серпентини от Елдом предлага Деплан

  При непрекъснато покачващи се цени на електроенергията, потребителите все по-често търсят решения, водещи до икономии на енергия. В отговор на нарастващото търсене, енергийноефективните решения навлизат все по-бързо и заемат все по-голям пазарен дял. В пълен синхрон с тази тенденция, утвърдената българска търговска фирма Деплан предлага богата гама от енергоспестяващи комбинирани електрически бойлери с марка Елдом.

 • BLUCAST JSC сред участниците на Вода София 2015

  BLUCAST JSC сред участниците на Вода София 2015

  Един от най-големите производители и търговци на едро на вентили и фитинги от сферографитен чугун в прибалтийските държави, BLUCAST JSC ще вземе участие в тазгодишното издание на специализираното изложение Вода София, съобщиха за Инженер.bg от Интер Експо Център, организатор на събитието.

Още от MachTech 2021