Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

ProMinent ще представи ново поколение помпа на Вода София

18.02.2016 г.

Утвърденият немски производител на решения в областта на водообработката и дозирането на химикали ProMinent ще вземе участие в тазгодишното издание на изложението Вода София. На него, компанията ще бъде представена от дъщерната си фирма ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ. От фирмата съобщиха за Инженер.bg, че сред акцентите им ще бъде нов продукт, а именно електромагнитна дозираща помпа gamma/X от най-ново поколение.От фирмата споделят, че продуктът им е лесен за употреба, здрав и с универсално приложение. Иновативната технология с електромагнитно измерване на противоналягането предпазва системата от претоварване, като премахва необходимостта от допълнителни сензори за налягане и повишава надеждността на експлоатация, допълват от ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ.


Една от основните характеристики на новия модел дозираща помпа gamma/X е капацитетът й на дозиране от 1ml/h до 45ml/h, при противоналягане от 25 до 2 bar. Помпата се отличава с дълъг експлоатационен живот, модерен дизайн, нова електроника и разширени функционални възможности. Лесната и интуитивна настройка на параметрите се осъществява чрез нов функционален бутон Click Wheel. Други четири бутона дават бърз достъп до необходимите параметри , без допълнително превъртане на операционните менюта. Други характеристики на уреда са електронното контролиране на хода на мембраната, както и вътрешният 7-дневен таймер за дозиране.


Повече информация за продуктите на ProMinent, бихте могли да получите ТУК.Източник на снимковия материал: ПроМинент Унгария ООД Клон София КЧТ; Интер Експо Център

Още от MachTech 2020