Акценти

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Новини

 • Не пропускайте атрактивната есенна промоция на ВЕНИ и Ко

  Не пропускайте атрактивната есенна промоция на ВЕНИ и Ко

  Утвърденият български производител на складова техника ВЕНИ и Ко обяви старта на атрактивна есенна промоция, от която всички клиенти на фирмата могат да се възползват до 31 декември 2018 г. „В рамките на промоционалното предложение всеки наш клиент, закупил складова техника и резервни части на стойност над 5 000 лв. без ДДС, ще получи ваучер за отстъпка на стойност 300 лв. при следваща поръчка“, съобщиха за Инженер.bg от ВЕНИ и Ко. Te уточниха още, че ваучерът може да бъде използван до 31 март 2019 г., независимо от вида и броя на закупените изделия.

 • Джи Ойл Експерт предлага богата палитра от продукти, свързани с металообработката, вече и онлайн

  Джи Ойл Експерт предлага богата палитра от продукти, свързани с металообработката, вече и онлайн

  Изключително добре разработен и разнообразен електронен магазин отвори Джи Ойл Експерт, утвърден дистрибутор на продукти в областта на металообработката. „В нашия онлайн магазин, който може да бъде посетен на адрес www.goilexpert-online.com, клиентите ни ще намерят голямо разнообразие от ултразвукови машини, спрей миещи машини, филтриращи системи, филтърна хартия, абсорбиращи продукти, инструменти и др.”, съобщиха за Инженер.bg от Джи Ойл Експерт.

 • СР Абразиви & Инструменти представя предпазител за прахови частици, разработен за ръчни машини от серията Suhner K

  СР Абразиви & Инструменти представя предпазител за прахови частици, разработен за ръчни машини от серията Suhner K

  Фирма СР Абразиви & Инструменти, която предлага на българския пазар електрически и пневматични инструменти на водещия швейцарски производител Suhner Group, представя на вниманието на своите клиенти, извършващи полиращи и шлайфащи операции, едно практично предложение – предпазител за прахови частици. Предпазителят е проектиран специално за серията ръчни машини Suhner K. Той не позволява на финия прах, които се отделя при шлайфане и полиране, да проникне в мотора на машината.

 • SpaceCAD: Възползвайте се сега от 7-дневния безплатен тестов период на индустриалния софтуер Siemens NX CAD

  SpaceCAD: Възползвайте се сега от 7-дневния безплатен тестов период на индустриалния софтуер Siemens NX CAD

  SpaceCAD, доказан доставчик на първокласни софтуерни инженерни решения, отправя неустоимо предложение към всички специалисти от индустрията. Само сега компанията предоставя възможност за 7-дневен безплатен тестов период на софтуера NX CAD на Siemens PLM. „Това решение позволява на производствените инженери да боравят с широк набор от инструменти за дизайн, които са полезни във всеки един аспект на продуктовия инженеринг“, съобщиха за Инженер.bg от фирмата.

Топ продуктови предложения

  • Предпазител от прахови частици за шлайфащи и полиращи машини серия Suhner K

   Предпазител от прахови частици за шлайфащи и полиращи машини серия Suhner K

   Предпазителят от прахови частици е предназначен да възпрепятства проникването на прах в моторите на шлайфащи и полиращи ръчни инструменти от серията Suhner K. Продуктът, който не позволява на финните прахови частици, които се отделят в работния процес, да проникнат в задвижващата част на машината, е част от продуктовото портфолио на СР Абразиви & Инструменти. Фирмата предлага на българския пазар инструменти на водещия швейцарски производител Suhner Group.

   фирма: СР Абразиви&Инструменти ЕООД
   адрес: 4003 Пловдив, ул. „Брезовско шосе” 147А, ет. 2
   тел: 032/333 222
  • 3D роботизирана двустранно задвижена портална система Кiberys KBCUT HD5

   3D роботизирана двустранно задвижена портална система Кiberys KBCUT HD5

   Сред системите за листов разкрой на българския производител Кiberys, марка на водещия системен интегратор на висoкокачествена заваръчна и металообработваща техника и системи – Кимекс, специално място заема 3D двустранно задвижената CNC портална система KBCUT HD5. Тя позволява рязане както на листове ламарина, така и на правоъгълни профили и тръби в три равнини. Роботизираната система е 5-осна и има възможност за скосено рязане в диапазон от ±70° и четиристранно рязане на профили.

   фирма: Киберис ООД
   адрес: 6000 Стара Загора, ул. „Eкзарх Антим“ I №26
   тел: 042/645 028
  • Петосен обработващ център BX300A на Pinnacle

   Петосен обработващ център BX300A на Pinnacle

   Петосните обработващи центри BX300A на водещия тайвански производител Pinnacle Machine Tools са сред актуалните продуктови предложения на фирма Содибул. Тези металообработващи машини осигуряват прецизност и висока точност при обработката на детайлите. Те са оборудвани с глава с възможност за завъртане на 120 о и въртяща се работна маса, а сред основните им предимства са улеснената настройка и възможността на тях да се произвеждат сложни и многостенни детайли, без да се жертват прецизността и точността на обработката.

   фирма: Содибул ООД
   адрес: Пловдив 4000, бул. „България” 43
   тел: 0898 597 719
  • Маслен винтов компресор GA-90 + 160 (VSD+) Atlas Copco

   Маслен винтов компресор GA-90 + 160 (VSD+) Atlas Copco

   GA-90 + 160 (VSD+) е най-новият въздушен компресор в портфолиото от smart решения на Atlas Copco. Продуктът се отличава с ниска консумация на енергия, лесна инсталация и минимално обслужване. Оборудван с най-съвременните компресорни елементи, моделът се предлага във версии с водно или въздушно охлаждане, със стандартно задвижване или задвижване с променливи обороти, като е предвидена и опция за вграден изсушител.

   фирма: Атлас Копко България
   адрес: София 1528, бул. Искърско шосе № 7 Търговски център Европа, сграда 3
   тел: 02/489 31 74
  • Електромагнитни вентили на ODE с подобрена ефективност

   Електромагнитни вентили на ODE с подобрена ефективност

   Утвърдената търговска и инженерингова компания ЛД представя на българския пазар най-новия електромагнитен вентил на италианския производител ODE. Той е двупътен вентил с пилотно управление от серия 21YC (21YN за NPT резби), по който са направени редица конструктивни подобрения, повишаващи ефективността на предходната серия такива продукти. Новата серия електромагнитни вентили на ODE е изпълнена от месинг, във версия нормално затворен или нормални отворен.

   фирма: ЛД
   адрес: София 1592, бул. „Асен Йорданов“ 5
   тел: 02/931 97 30; 02/926 90 11; 0886 120 106
  • Трилобови безмаслени помпи Dingo от Busch

   Трилобови безмаслени помпи Dingo от Busch

   Трилобови root-помпи на наBusch, работещи без масло и безконтактно, предлага на пазара у нас утвърдената българска компания Адара Инженеринг, която е официален представител на водещия немски производител за България. Помпите Dingo са надеждни, икономични, лесни за поддръжка и с широко приложение. Предназначени са да осигуряват напор от 21.6 до 750 m³/h, вакуум 500 hPa (mbar) и налягане 600 hPa (mbar).

   фирма: Адара Инженеринг ЕООД
   адрес: София, жк "Младост" 1, бул. "Андрей Сахаров", бл.75А, ап.2
   тел: 02/974 49 38
  • Компактни пневматични шлайфмашини Suhner

   Компактни пневматични шлайфмашини Suhner

   Утвърдената търговска фирма в областта на електрическите инструменти и абразиви СР Абразиви & Инструменти предлага на българския пазар нови пневматични шлайфмашини Suhner. Моделите LAS70 и LSA79, разработка на швейцарския холдинг, имат компактни размери и са изключително леки. Благодарение на тези си характеристики те са подходящи за работа в трудно достъпни места, включително и ъгли.

   фирма: СР Абразиви & Инструменти ЕООД
   адрес: 4003 гр. Пловдив, ул. "Брезовско шосе" 147, ет. 2
   тел: 032/333 222
  • Иновативни абсорбиращи продукти Sanol

   Иновативни абсорбиращи продукти Sanol

   Sanol е биоразградим продукт, създаден по иновативна технология, на основата на пяна и изцяло екосъобразен. Той принадлежи към продуктовата гама на абсорбентите, които поглъщат всички мазни течности, включително масло, нефт, дизел, др., но е несъвместим с водата. Уникалността на изделието се крие в неговите абсорбиращи свойства и капацитет – около 35 пъти на собственото си тегло. Производство е на на водещия шведски производител Sanol AB.

   фирма: Санол България ЕООД
   адрес: 1618 София, ж.к. Славия, бл. 14, вх. Б
   тел: +36/30 87 300 83
  • Зареждаща система за опаковане на спринцовки

   Зареждаща система за опаковане на спринцовки

   Водещият производител на опаковъчни решения Multivac предлага решение за автоматично зареждане на спринцовки, което може да се интегрира успешно в опаковъчна линия. Системата е разработена за предварително запълнени с лекарства или разтвори, стъклени или пластмасови спринцовки без кухи игли. Благодарение на високата производителност на автоматичната зареждаща система, в термоформовъчната машина контролирано постъпват до 300 спринцовки на минута.

   фирма: Мултивак България ЕООД
   адрес: 1715 София, кв. "Младост 4", ул. "Околовръстен път" 251
   тел: 02/988 55 00
  • Обемни ерозийни машини на Sodick

   Обемни ерозийни машини на Sodick

   Богата гама от обемни ерозийни машини (EDM) с линейни мотори, на водещия японски производител Sodick, предлага на българския пазар фирма Содибул, официален представител за България на японската компания. „Предлаганата от нас гама обхваща обемни ерозийни машини с линейни мотори, като тук са включени както базовото ниво обемни машини с ЦПУ, така и голямогабаритни обемни EDM машини, а също така и микро прецизни обемни EDM машини“, поясниха за Инженер.bg от Содибул.

   фирма: Содибул ООД
   адрес: Пловдив 4000, бул. “България” 43
   тел: 0898 597 719
  • Силфонни вендузи с повишена ефективност от Vuototecnica

   Силфонни вендузи с повишена ефективност от Vuototecnica

   Водещият италиански производител на вакуумни технологични решения Vuotecnica представи нова серия силфонни вендузи, които се отличават с по-висока производителност. На българския пазар изделията на Vuotecnica предлага фирма ЛД. Новите вендузи са много по-ефективни в сравнение с по-старите версии. Те са специално разработени според изискванията на производителите на машини за пакетиращата индустрия.

   фирма: ЛД ООД
   адрес: 1202 София, ул. Цар Самуил 116
   тел: 02 931 97 30; 02 926 90 11
  • Потопяема помпа за LPG – SIHI тип SM-X от Flowserve SIHI

   Потопяема помпа за LPG – SIHI тип SM-X от Flowserve SIHI

   Потопяеми помпи за пропан-бутан (LPG) – SIHI тип SM-X, на Flowserve Corporation, с приложение във всички налични инсталации предлага на българския пазар дъщерната фирма на водещия американски производител у нас - Флоусърв ЗИХИ България. SIHI SM-X е вихрова помпа със страничен канал, оборудвана с две вихрови работни колела и едно смукателно колело за осигуряване на ниска NPSH.

   фирма: Флоусърв ЗИХИ България
   адрес: 1309 София, ж.к. Илинден, бул. "Тодор Александров", бл. 75
   тел: 02/822 83 11; 02/ 828 94 61
  • Гъвкав компенсатор Flowrox Expulse TM

   Гъвкав компенсатор Flowrox Expulse TM

   Компенсаторът Flowrox Expulse TM е производство на финландската фирма Flowrox OY, един от водещите производители на спирателна и регулираща арматура за силно абразивни и химически агресивни флуиди. Той е предназначен да намалява шума, докато успокоява пиковете на налягане и неравномерния поток. На българският пазар, компенсаторът се предлага от фирма Индуматик.

   фирма: Индуматик ООД
   адрес: 9020 Варна, бул. „Република“ № 97
   тел: 052/50 08 80; 0888/35 64 50
   файл: 143038330817.pdf
  • Обработващ център DMH 400TM/400TMY

   Обработващ център DMH 400TM/400TMY

   DMH 400TM/400TMY е модерен обработващ център предлагащ гъвкавост и висока производителност. Подходящ е за обработка на еластомери чрез струговане, пробиване и фрезоване по 3 оси. Със серията TM /TCM, водещата австрийска компания DMH Dichtungs- und Maschinenhandel прави следващата голяма стъпка в посока оптимизиране на процеса на обработка на еластомери.

   фирма: Ивиди Инженеринг ООД
   адрес: 5300 Габрово, пл. Райчо Каролев № 1, офис 419
   тел: 0877/13 24 58
  • Комплекти хидравлични скоби за лагери Enerpac BHP

   Комплекти хидравлични скоби за лагери Enerpac BHP

   Комплектите хидравлични скоби за лагери от серии BHP на водещия американски производител на хидравлични инструменти и помпи Enerpac, са снабдени с цялата необходима хидравлика - помпа, шланг, цилиндър, манометър, адаптор и дървена каса. Скобите се отличават с високо качество, ковани елементи и осигуряват висока надеждност на обслужване.

   фирма: Каммартон България
   адрес: 1220 София, ул. "Илиeнско шосе" № 8
   тел: 02/926 60 11
  • Пет-осен вертикален обработващ център GM550

   Пет-осен вертикален обработващ център GM550

   Пет-осният вертикален обработващ център GM550 на българския производител на металообработващи машини РАИС може да извършва разнообразни металорежещи операции. Предназначен е основно за обработка на голямогабаритни детайли, изпълнявани с високи скорости на рязане и подаване.

   фирма: РАИС ООД
   адрес: 4400 Пазарджик, ул. "Димчо Дебелянов" № 58
   тел: 034/44 42 55
  • Ротационни съединения серия 2400

   Ротационни съединения серия 2400

   Възлите в екструдиращите линии за метал работят продължително време при изключително тежки условия. За тяхното охлаждане се използва предимно вода. Ротационните съединения от серия 2400 на водещия американски производител Deublin са разработени специално за подобни приложения. На българския пазар продуктите на Deublin се предлагат от фирма ЛД.

   фирма: ЛД ООД
   адрес: 1202 София, ул. „Цар Самуил“ № 116
   тел: 02/931 97 30; 02/926 90 11
  • Прободен трион 4326 450W

   Прободен трион 4326 450W

   Българската търговска компания Деплан предлага висококачествен и надежден прободен трион, тип 4326 450W, производство на японската корпорация Makita. Предлаганият модел е лек, удобен и безшумен. Разполага с плъзгащ пластмасов капак, който предотвратява разпиляването на стърготини, позволява рязане под наклон до 45 градуса наляво и надясно, също така може да се свърже и към външна аспирация.

   фирма: Деплан ООД
   адрес: 8002 Бургас, кв. Победа, ул. "Чаталджа" № 28
   тел: 056/848 259; 056/848 260
  • Мини помпи H35М и H40DM с мембрана от Vutotechnica

   Мини помпи H35М и H40DM с мембрана от Vutotechnica

   Редуцираното тегло и габарити са съществени характеристики в един свят на постоянно намаляване на размерите, който се стреми да съчетае ефективността и качеството с гъвкавост и подвижност. Vutotechnica успява да постигне тази печеливша комбинация с мембранните вакуум помпи, модели H35М и H40DM – компактни устройства, с една или две мембрани, които могат да се използват и като мини компресор.

   фирма: ЛД ООД
   адрес: 1202 София, ул. "Цар Самуил" №116
   тел: 02/931 97 30; 02/926 90 11
   файл: 138572605575.pdf
  • Винтови маслени честотноуправляеми компресори NIRVANA

   Винтови маслени честотноуправляеми компресори NIRVANA

   Компанията Ingersoll Rand предлага енергийно-ефективно решение със серията компресори NIRVANA, които са оборудвани с високоефективен синхронен двигател с постоянни магнити HPM (Hybrid Permanent Magnet) и вградено честотно регулиране на скоростта. Това позволява да реагират незабавно при промяна на необходимото количество сгъстен въздух, като повишават или понижават производителността си при включване или изключване на производствени консуматори.

   фирма: КИРОВ Компресори ООД
   адрес: 1324 София, ж.к. Люлин 7, бул. „Царица Йоана“ № 49
   тел: 02/933 08 20; 02/933 08 24
  • Винтови компресори, серия С

   Винтови компресори, серия С

   Винтовите компресори от серия С на водещия немски производител BOGE Kompressoren включва модели с мощности до 22 kW, производителност на изхода до 3.62 m3/min и честотно управление. Подходящи са за използване във всяко индустриално приложение. Всички компоненти са вградени в моноблок. Консумативите и износващите части са леснодостъпни за максимален комфорт и безопасност. На българския пазар компресорите се предлагат от фирма ЛД.

   фирма: ЛД ООД
   адрес: 1202 София, ул. "Цар Самуил" №116
   тел: 02/931 97 30; 02/926 90 11
   файл: 138116058135.pdf
  • Компактни помпи серия BN

   Компактни помпи серия BN

   Seepex представя новите компактни помпи серия BN с разширени възможности, разработени в диалог с най-добрите производители на задвижвания. Серията BN се отличава с компактна и ефективна конструкция, съобразена с изискванията и потребностите на инсталаторите. Серията се предлага с различни размери и е подходяща за широка гама от приложения.

   фирма: КСЕЛЕКС ООД
   адрес: 1421 София, ул „Орфей” № 19, ет. 3
   тел: 02/866 60 60
  • Верижна задвижка за вентилация ECchain

   Верижна задвижка за вентилация ECchain

   Новата интелигентна ECchain верижна задвижка за вентилация представлява базов модел, който може да се използва в частни домове, включително и на малки прозорци с цел проветрение. Интегрираното настройване на дължината на хода на веригата позволява задвижката да се адаптира към различни изисквания за вентилация.

   фирма: ГЕЦЕ ГмбХ - Германия, търговско представителство
   адрес: 1172 София, ул. "Николай Хайтов" № 34
   тел: 02/470 43 73
  • Компактни втулки eLINE

   Компактни втулки eLINE

   Компактните втулки eLINE на водещия немски производител Bosch Rexroth за комплектни линейни лагери се произвеждат с диаметри на оста от Ø 5 mm до Ø 80 mm, в т.ч. кухи, с външни диаметри от Ø 25 mm до Ø 100 mm и точност h6 и h7; за линейни скорости до 5 m/s и ускорения до 150 m/s²; с динамическа товароносимост на комплектите вал-втулка – до 55 kN. Диапазонът на работната им температура е -40°С до +200°С.

   фирма: Бюро за развитие техника ЕООД
   адрес: 1517 София , ул. "Витиня" № 2ж, Логистичен център БЕНИ Билдинг
   тел: 02/955 40 55; 02/955 40 77
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6