Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

Анализи / Техн. решения

Висококачествени боркорони за разпробиване на релсова стомана на BDS-Maschinen от Калас Консулт

12.10.2017 г.


Машините и инструментите за разпробиване на немския производител BDS-Maschinen са технически изделия от най-висок клас. „Компанията разработва и произвежда професионални машини и боркорони, които улесняват и гарантират по-ефективна, по-надеждна и по-безопасна работа. С основание може да се каже, че машините и инструментите за разпробиване на BDS-Maschinen са оптимален избор както в техническо, така и в инвестиционно отношение“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Калас Консулт, която предлага продуктите на немската компания в България.


„Боркороните на BDS-Maschinen са произведени на най-модерни обработващи центри с ЦПУ управление. Това гарантира стабилен процес на фрезоване, високо качество и ефективност при разпробиване с всички инструменти в целия продуктов спектър на BDS-Maschinen“, допълниха от Калас Консулт.

 

Широкото портфолио на компанията включва боркорони с 5 размера за дълбочина на пробиване (30, 35, 55, 75 и 110 mm) и над 94 различни диаметъра. Инструментите се предлагат с различен инструментален захват. Те са предназначени както за бързозатягащи патронници, така и за патронниците на обработващи центри MK 2, MK 3 и MK 4 с автоматично или ръчно вътрешно смазване, които са част от продуктовата гама на BDS-Maschinen.

 

Твърдосплавни боркорони серия Carbide и Carbide-PLUS (TCT)


Боркороните от серията Carbide и Carbide-PLUS (TCT) са предназначени за обработка на неръждаема стомана и цветни метали. Компанията препоръчва разпробиването да се извършва при използване на високоефективна водоразтворима охлаждаща течност BDS 6000.

 

Инструментите се предлагат с:

 - Дълбочина на рязане 30 mm, 55 mm, 75 mm и 110 mm;

 - Диаметри от 12 mm до 150 mm;

 - Carbide PLUS серията е с допълнително твърдосплавно износоустойчиво покритие с дебелина до 2,5 μ.


 

Твърдосплавни боркорони серия Carbide-RAIL


„Компанията BDS е разработила специални боркорони за разпробиване на релсова стомана. Портфолиото на компанията включва две нови и напълно реконструирани пробивни машини за такава обработка - RailMAB 925 с двигател с мощност 1600 W и двустепенна предавка с картерно смазване и RailMAB 960 с бензинов двигател“, разказаха от Калас Консулт.

 

„Твърдосплавните боркорони са едни от най-успешните и търсени инструменти в световен мащаб. Асортиментът на BDS включва специално разработени инструменти с твърдосплавно покритие, предназначени за разпробиване на твърди и корозирали материали“, заявиха в заключение от българската компания, която предлага техническите продукти на BDS-Maschinen на пазара у нас.


 

Повече информация за Калас Консулт ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Калас Консулт, BDS-Maschinen

Още от Машини, мех. системи