Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Анализи / Техн. решения

СР Абразиви&Инструменти: „Гладко, по-гладко, най-гладко – FiniMaster PRO на Cibo гарантира прецизно полиране”

25.04.2019 г.

 

СР Абразиви&Инструменти отправя поредното си предложение за обработка на повърхности с доказанoто качество на Cibo. „Полиращата машина FiniMaster PRO е предназначена за шлайфане и полиране на различни повърхности. Това е мощно и надеждно решение, при това с възможност за регулиране на оборотите и няколко варианта на работа“, информираха за Инженер.bg от утвърденото българско дружество, специализиран доставчик на техника и консумативи за повърхностна обработка.


За да отговори на нуждите от обработка при различни приложения, FiniMaster PRO на Cibo може да работи в следните конфигурации:

 - С колела кечета (скочбрайт);

 - С комбинирани колела;

 - С колела само от шкурка или абразивни ленти.

 

„Във всеки от вариантите машината гарантира високопрецизна обработка на повърхността, така че да задоволи и най-взискателните оператори“, поясниха от СР Абразиви&Инструменти.Техническите характеристики на модела включват:

 - Мощност: 1700W;

 - Напрежение: 220V;

 - Регулируеми обороти: от 700 до 3000 min-1.


„FiniMaster PRO гарантира висока гладкост на обработваните повърхности”, заявиха от компанията. Специалистите от СР Абразиви&Инструменти очакват всеки, който проявява интерес и иска да получи повече информация за FiniMaster PRO, за начина на работа на машините, както и за подходящите за нея абразивни материали да им се обадят на фирмените телефони или да им пишат на мейла. „А цените ни са просто уникално конкурентни“, заявиха в заключение от доказаната българска компания.Освен електрическите инструменти с марка Cibo, портфолиото на българското дружество включва богато разнообразие от абразиви, гъвкави валове и принадлежности. Компанията е официален партньор и на световно доказания бранд Suhner.


Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: СР Абразиви&Инструменти

Още от Машини, мех. системи