Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Анализи / Техн. решения

СР Абразиви & Инструменти: FiniTube е мощно и гъвкаво решение за шлайфане и полиране на тръби

06.02.2019 г.


Мощно и ефективно решение за обработка на тръби предлага утвърденото българско дружество СР Абразиви&Инструменти. „FiniTube е надеждна и гъвкава машина за шлайфане и полиране на тръби. Производител е нашият дългогодишен пазарен партньор Cibo”, съобщиха за Инженер.bg от компанията, специализирана в областта на абразивните консумативи и инструменти.


„FiniTube е предназначена за шлайфане и полиране на тръби. С машината се постига единен финиш, независимо от вида на тръбата или цилиндъра, които се обработват“, посочиха от СР Абразиви&Инструменти.Завършващата обработка, за която може да се използва FiniTube, включва всички операции – от грубо шлайфане до сатениране и полиране до огледален блясък. А това е възможно благодарение на мощния мотор и широкия диапазон на регулируемите обороти.


Какви са по-важните технически характеристики на уреда:

 - Мощност: 1700W;

 - Напрежение: 220V;

 - Регулируеми обороти от 700 до 3000 min-1.Освен висококачествените продукти на Cibo, СР Абразиви&Инструменти предлага на българския пазар и богато разнообразие от електрически инструменти, машини с гъвкави валове и пневматични инструменти. В портфолиото ѝ са включени широк набор абразиви, включително фрези, дискове за грубо шлифоване и рязане, ламелни ветрилообразни дискове, почистващи дискове, шлифовъчни валяци, шлифовъчни ленти, спирални ленти, гъвкави валове и принадлежности, лентови шлайф-машини и др.


Българската компания е официален партньор и на международноутвърдените производители Suhner (Швейцария) и VSM (Германия).


Повече информация за СР Абразиви & Инструменти, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: СР Абразиви&Инструменти

Още от Машини, мех. системи