Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Анализи / Техн. решения

Тихерт: Можем да предложим богато разнообразие от различни видове инструментална екипировка

06.11.2018 г.Тихерт  e водеща компания, специализирана в проектиране, производство и ремонт на инструментална екипировка. „Нашето портфолио включва разнообразие от модели инструменти за обработка, сред които щанци, шприцформи, пресформи за гуми, пресформи за леене на алуминий, бластформи, резервни части и детайли”, разказаха за Инженер.bg от утвърдения български производител. Фирмата  изпълнява още поръчки за проектиране и изработка на поансони и матрици, дорници и др.

 

„Щанците, които произвеждаме, са различни модели и служат за извършване на множество операции. Производственият ни асортимент включва богато разнообразие от различни видове щанци - за надпис, за пробиване, за изтегляне, за дълбоко изтегляне, както и за отсичане и пробиване на детайли”, разясниха от Тихерт.


Фирмата предлага също множество модели шприцформи. Асортиментът на компанията включва: шприцформи с 24 гнезда, шприцформи с 2 развивания, шприцформи за производство на различни детайли, като кутии, капачки с разнообразни приложения, дръжки за електроинструменти, бутони за електроинструменти, миниатюрни детайли, ароматизатори за кола, тела на хемодиализатори и мн.др.Богатата гама от инструментална екипировка, която Тихерт разработва, обхваща още поансони, матрици, втулки, дорници, бластформи, пресформи за леене на алуминий, пресформи за гуми, клишета за ембосинг и др. Продуктовата листа на фирмата се допълва и от резервни части и детайли с различни приложения.Наследник на бившата Техническа дирекция от структурата на Херти АД, Тихерт ЕАД доразвива създадените добри традиции и натрупан опит в областта на инструменталното производство, ремонта и модернизацията на машини.  Компанията обединява в структурата си три отдела – „Конструктивен”, Автоматизация” и „Ремонтно и инструментално производство”.


 

Повече информация за Тихерт ЕАД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Тихерт

Още от Машини, мех. системи