Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Анализи / Техн. решения

 • Джи Ойл Експерт: Ултразвукова миялна машина Beltline на Anmasi осигурява оптимално конвейерно производство

  Джи Ойл Експерт: Ултразвукова миялна машина Beltline на Anmasi осигурява оптимално конвейерно производство

  Утвърденият датски производител Anmasi има дългогодишен опит в областта на индустриалните почистващи системи. „Компанията предлага решения за почистване с широк спектър от приложение в автомобилната, медицинската, самолетната, газовата и нефтопреработвателната индустрия. Миялната машина Beltline е предназначена за вграждане в конвейерни производства и е конструирана за ефективно почистване на големи серии детайли”, съобщиха за Инженер.bg от фирма Джи Ойл Експерт.

 • Струг Т350 от РАИС – висока производителност на детайли със средни размери в серийно производство

  Струг Т350 от РАИС – висока производителност на детайли със средни размери в серийно производство

  Прецизният CNC струг Т350 е сред най-актуалните продуктови предложения на специализираната в производството и рециклирането на металорежещи и металообработващи машини с ЦПУ водеща българска компания РАИС. CNC стругът Т350 е предназначен за изпълнение на голям диапазон стругови операции върху детайли със средни размери, серийно производство. Той се отличава с изключително стабилна конструкция, което е гаранция за постигане на оптимална стругова производителност.

 • Атлас Техник: Високо качество и ефективност във всяко приложение с иновативните решения на Afag

  Атлас Техник: Високо качество и ефективност във всяко приложение с иновативните решения на Afag

  Afag e световно утвърден производител на индустриална техника за манипулиране, обработка и транспортиране на детайли. Компанията предлага богато разнообразие от иновативни решения в областта на медицинската техника, автомобилната промишленост, хранително-вкусовата, фармацевтичната, козметичната индустрия и други. Пълна гама от продуктите и системите на глобалния специалист на българския пазар предлага фирма Атлас Техник.

 • Евромаркет Груп обогати продуктовото си портфолио с нови стругове и обработващи центри на Doosan Machine Tools

  Евромаркет Груп обогати продуктовото си портфолио с нови стругове и обработващи центри на Doosan Machine Tools

  Глобалният производител на металорежещи и металообработващи машини Doosan Machine Tools реализира на пазара нови серии стругове и обработващи центри. „Повече стабилност, повече прецизност, по-висока скорост на работа и повече възможности за обработка. Това гарантират най-новите стругове и обработващи центри, представени от лидера в производството на металорежеща техника Doosan Machine Tools”, обявиха за Инженер.bg от фирма Евромаркет Груп, която предлага изделията на компанията у нас.

 • Висококачествени боркорони за разпробиване на релсова стомана на BDS-Maschinen от Калас Консулт

  Висококачествени боркорони за разпробиване на релсова стомана на BDS-Maschinen от Калас Консулт

  Машините и инструментите за разпробиване на немския производител BDS-Maschinen са технически изделия от най-висок клас. „Компанията разработва и произвежда професионални машини и боркорони, които улесняват и гарантират по-ефективна, по-надеждна и по-безопасна работа. С основание може да се каже, че машините и инструментите за разпробиване на BDS-Maschinen са оптимален избор както в техническо, така и в инвестиционно отношение“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Калас Консулт.

 • Високоефективни пневматични оръдия и инжектори VSR за предотвратяване на засводявания от фирма Индуматик

  Високоефективни пневматични оръдия и инжектори VSR за предотвратяване на засводявания от фирма Индуматик

  Индуматик е официален представител за България на немския производител VSR Industrietechnik – пионер в разработването на пневматични оръдия за активиране на насипни материали. „Често в предприятията се създават усложнения с транспортирането на материали като резултат са тяхното полепване и сбиване в съдовете. За бързото отстраняване на такъв вид проблеми VSR разработва разнообразие от високоефективни въздушни оръдия, които предлагаме на пазара у нас“, информираха от Индуматик.

 • Джи Ойл Експерт: Въздушните филтри на Losma осигуряват безопасни условия на труд и ефективен производствен процес

  Джи Ойл Експерт: Въздушните филтри на Losma осигуряват безопасни условия на труд и ефективен производствен процес

  Вече повече от 50 години компанията Losma произвежда надеждни и ефективни решения за промишлена филтрация. „Опазването на околната среда и осигуряването на безопасни условия на труд са основни направления в дейността на Losma. Въздушните филтри на дружеството гарантират здравето на работниците, опазването на околната среда, безопасността в производствените помещения, повишават ефективността на процесите и намаляват експлоатационните разходи”, коментираха от Джи Ойл Експерт.

 • САТ: Произвеждаме индустриални лентови дозатори с широко приложение и индивидуално изпълнение

  САТ: Произвеждаме индустриални лентови дозатори с широко приложение и индивидуално изпълнение

  За повече от четвъртвековното си съществуване, САТ ЕООД се утвърди като лидер в индустриалната автоматизация не само в България, но и на редица външни пазари. Фирмата има изпълнени над 200 проекта „под ключ“ за водещи в областта си производители в Русия, Ливан, Сърбия и мн.др. Главен приоритет в работата на компанията са модернизацията, реконструкциите, иновациите и автоматизацията. Специално за Инженер.bg от САТ разказаха за една от собствените им разработки – подаващи лентови дозатори.

 • Калас Консулт: Боркорони HSS, HSS-Cobalt и TCT от Euroboor за оптимална производителност и дълготрайност

  Калас Консулт: Боркорони HSS, HSS-Cobalt и TCT от Euroboor за оптимална производителност и дълготрайност

  Качеството и безопасността са основен приоритет за утвърдения производител на професионални електроинструменти и аксесоари за металообработка Euroboor. Това важи особено за произвежданите от компанията боркорони. „Euroboor предлага избор от широка гама боркорони – и като размери, и като материали, от които са произведени”, информираха за Инженер.bg от фирма Калас Консулт, вносител и дистрибутор на Euroboor в България.

 • Атрактивен дизайн и висока трайност на продуктите със skin-опаковките на Multivac

  Атрактивен дизайн и висока трайност на продуктите със skin-опаковките на Multivac

  Multivac е водеща компания в областта на опаковъчните решения и глобален лидер във вакуум-опаковането на хранителни, медицински и потребителски стоки. За иновативната технология на вакуумните skin-опаковки пред Инженер.bg разказаха от дъщерното дружество на фирмата у нас Мултивак България. Благодарение на разработената MultiFresh опаковка се постига оптимален дизайн и максимална трайност на стоките – фолиото прилепва изключително плътно около продукта, без да се променят формата и съдържанието му.

Още от Машини, мех. системи