Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Айгер Инженеринг: За да си успешен, трябва да притежаваш смелостта да бъдеш различен

12.12.2019 г.

         

 

За да бъдеш успешен сред конкурентите, трябва да притежаваш смелостта да бъдеш различен. Това стои в основата на философията на производствената компания Айгер Инженеринг, част от швейцарския холдинг Aiger Group AG. Същевременно с швейцарска точност българското дружество следва принципите винаги да отговаря в максимална степен на нуждите на своите клиенти и да предоставя продукти с най-високо качество. От Айгер Инженеринг посочиха, че за организацията им е характерна взаимовръзката между устойчивото развитие на фирмата и усъвършенстването на компетенциите на служителите, за което разказаха пред Инженер.bg.Машините имат своя бутик


„Това, което ни отличава от повечето компании в бранша, е, че всяка от произведените от нас машини е в единична бройка. Нашата продукция почти изцяло е предназначена за чуждестранния пазар, като до момента сме осъществили износ на съоръжения към общо 62 държави по целия свят“, разказаха от българската фирма.


Не е случаен и фактът, че Айгер Инженеринг получи награда за „Най-иновативно предприятие на България за 2015 година“ – резултати, които едва ли щяха да бъдат възможни без усърдната и последователна работа на сплотения екип на дружеството.


Служители със суперсили


Как обаче Айгер Инженеринг се грижи за това служителите да продължават да демонстрират в дейността си своите най-добри компетенции? Отговорът се крие във възможностите, които компанията предоставя за усъвършенстване на практическите способности и знания на своя екип.


„Организираме вътрешнофирмени обучения, обхващащи умения за работа с разнообразни софтуерни продукти, например Solid Works и Solid Works Electrical, за които колегите ни получават сертификати Solid Works Professional, признат в цял свят“, споделиха от фирмата.


А за да сверят часовника си с последните тенденции и да почерпят ценен опит от международни лидери в технологичната сфера, специалистите на Айгер Инженеринг посещават и разнообразни по вид курсове и специализирани форуми в чужбина.Aiger Professor – ежедневно управление на знанието


„Това, с което се гордеем също, е онлайн вътрешнофирмената ни система за управление на знанието и вътрешните обучения Aiger Professor, разработвана от нас през последните 4 години, за която вече смело можем да твърдим, че успешно внедрихме във всекидневната дейност на екипа. Повече от 300 материала на разнообразни теми под формата на курсове, лекции и видеоуроци са на разположение по всяко време на колегите ни“, обясниха от компанията.


От Айгер Инженеринг допълниха в заключение, че информацията в платформата Aiger Professor е обединена систематизирано и е изключително лесна за възприемане. А нивото на натрупаните знания всеки би могъл да провери чрез интерактивни тестове.


Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Още от Машини, мех. системи