Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Георги Тодоров от Мултивак България Продакшън: „Имаме какво да споделим с младите специалисти на „Дни на кариерата”

12.09.2017 г.


През месец октомври предстои едно от мащабните кариерни събития в областта на инженеринга, техниката и технологиите. Технически университет – София, както и филиалът му в Пловдив, отново ще отворят врати за работодатели, търсещи бъдещи инженери и млади специалисти. Една от компаниите с традиционно участие на все по-мащабния кариерен форум е Мултивак България Продакшън. Тази година младите специалисти ще могат да се срещнат с нейни представители на щанд 49, зала 12. „Ще се радваме да поговорим с младите инженери по време на Дни на кариерата. Убедени сме, че има какво полезно и интересно да споделим едни с други”, призоваха от компанията.


Дванадесетото поредно издание на „Дни на кариерата” ще се състои на 17 и 18 октомври в ТУ – София, а на 19 октомври - в Пловдив. Възпитаниците на университета ще имат възможност да се срещнат лично с бъдещите им работодатели и да се запознаят подробно с дейността на компаниите, изискванията и възможностите за инженерните кадри в тях. Същевременно фирмите ще могат да изградят наблюдения върху интересите на младежите, които един ден ще се превърнат във водещи за бизнеса им фигури.


„За компания като Мултивак най-важното, когато набираме кандидати за дадена позиция, е желанието за развитие, но задължително подкрепено от осъзнатост и целеустременост”, заяви Георги Тодоров, HR специалист в дъщерното производствено дружество на международния доставчик на опаковъчни решения у нас. Компанията се възползва от възможностите, които кариерните изложения предоставят, за да добие по-голяма популярност сред младите като работодател, но и да им разкаже колко необятни могат да бъдат пътищата за развитие пред тях в една утвърдена международна компания.


„Важен аспект, по който трябва да се работи с бъдещите инженери, е подготовката на документи за кандидатстване за работа”, разказа още г-н Тодоров. „Като HR специалист, аз държа на грамотно написаното CV, което съдържа ясна и точна информация. Друг значим момент е мотивационното писмо – от него трябва да личи отношение към конкретната позиция, за която се кандидатства, а не да е изградено върху „общи приказки”, допълни още той.


„Ние, от Мултивак България Продакшън, ще ви очакваме на есенния кариерен форум на Техническия университет, за да се запознаем с вас, с вашите интереси и способности, както и да отговорим на всички ваши въпроси”, обърнаха се с покана още веднъж от компанията.


Информация за Мултивак България Продакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Мултивак България Продакшън, ТУ - София

Още от Машини, мех. системи