Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Инженерите от Айгер Инженеринг: Превръщаме парчета метал в машини и линии, струващи над 1 млн. евро

10.08.2018 г.


Знаете ли какво отличава добрите от изключителните компании? Това са усмивките на хората, които работят там. Днес ви разказваме за служителите на Айгер Инженеринг – бутиково предприятие, което проектира, конструира и инсталира индивидуални решения за различни промишлени сектори, сред които хранително-вкусовата, тютюневата и фармацевтичната промишлености. Вижте какво споделят пред Инженер.bg част от служителите на компанията.Айгер Инженеринг е част от структурата на швейцарския холдинг Aiger Group. Машиностроителната фирма работи директно с крайния клиент, като разработва продуктите си, съобразявайки се изцяло с конкретния случай. През последните години компанията има 18 световни патента, които са разработени от български инженери у нас. Ето част от екипа, благодарение на който от Айгер Инженеринг с гордост изтъкват, че превръщат „парчета метал в машини и линии, струващи над 1 млн. евро“.


„Казвам се Цветан и съм на 27 години. Започнах своя кариерен път в Айгер Инженеринг като стажант, а в момента съм производствен инженер и много харесвам работата си. Умът ми е буден през целия ден“, заявява младият специалист.


„Моят професионален път в компанията е динамичен и вълнуващ. Започнах в Айгер като монтажник. След това преминах през екипа на електроинженерите, а в момента съм част от софтуерния екип. Работата ми е разнообразна – пътувам до екзотични места като Дубай и Иран. А в Германия посетих завода на Audi”, споделя Георги – още един от младите специалисти във фирмата.Марина пък е Team Leader на електроинженерите в дружеството: „Работя тук от 7 години. Последното обучение, в което участвах, се проведе в Австрия, където посетихме централата на Lenze”, разказва тя.


Ето и още един млад и амбициозен инженер, който се изкачва по йерархичната стълба на дружеството: „Казвам се Иван. Започнах работа в Айгер, веднага след като завърших Техническия университет и за 4 години станах Team Leader. В момента отговарям за 5 човека. Често ходя на инспекции в други страни, а в края на 2016 г. бях в Германия, където посетих централата на Festo”.


Различни инженерни екипи изпълняват дейностите в компанията. А всеки любопитен, амбициозен и отговорен специалист може да намери своето място в Айгер като инженер дизайнер, CNC технолог, електроинженер, софтуерен инженер, производствен инженер или инженер по качество.


Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Още от Машини, мех. системи