Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

ЛД: Предлагаме разнообразни решения за пренос и управление на флуиди с продуктите на Aircom

16.05.2017 г.Aircom е утвърден италиански производител на фитинги, тръби, вентили и аксесоари за дистрибуция на сгъстен въздух, вакуум, вода и различни газове. В дните между 24 и 28 април дружеството взе участие в международното изложение Hannover Messe в Германия. „Това е най-големият панаир за индустриални технологии в света, в най-новото издание на който се включиха 6500 изложители. В рамките на събитийните дни гостите на щанда на Aircom имаха възможността да се запознаят с широката гама от технически решения на компанията, акцент сред които бяха разнообразни алуминиеви фитинги за бърза механична връзка“, информираха за Инженер.bg от фирма ЛД ООД, официален партньор на Aircom за България.

 

 

„Aircom притежава двадесетгодишен опит в разработването на технологии за дистрибуция на сгъстен въздух и други флуиди. Компанията предлага както оборудване за малки работилници и предприятия, така и комплексни решения за големи индустриални производства, гарантиращи висока степен на сигурност“, разказаха пред Инженер.bg от ЛД. „Най-новият ни съвместен проект в България бе монтажът на тръби в новия завод на австрийския производител Kronospan във Велико Търново“, добавиха още от утвърдената българска компания.

 

ЛД ООД е изявена търговска и инженерингова фирма, представител за България на множество утвърдени световни компании. Дружеството притежава богато продуктово портфолио, систематизирано в групите: машини за безстружкова обработка; компресори и подготовка на сгъстен въздух; компоненти за автоматизация, пренос и управление на флуиди.


 

Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК

 

Източник на снимковия материал: Aircom, Hannover Messe

Още от Машини, мех. системи