Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

ЛД: Mattei Maxima Open Day в България и компресорни инсталации Xtreme на страниците на списание Vane

14.02.2020 г.

През 2019 г. ЛД и Mattei Group бяха домакини на събитието Mattei Maxima Open Day, по време на което представиха новата серия компресори Maxima Xtreme и демонстрираха предимствата на ротационнно-пластинчатата технология. „Организирането на подобни събития ни дава възможност да бъдем по-близо до нашите клиенти, както и да ги запознаем с възможности за създаване на добавена стойност в различни индустриални отрасли. Mattei публикува статия в своето специализирано списание Vane, с която показа ангажираността си към българския пазар“, коментираха за Инженер.bg от фирма ЛД, която предлага компресорите Mattei в България.


 

Страните от Източна Европа стават все по-амбициозни по отношение опазването на околната среда. Организираният Ден на отворените врати съвместно с ЛД ООД, която е дистрибутор на италианската компания, даде възможност на Mattei да представи своите енергоспестяващи решения в отговор на многобройните запитвания, които идват от този разрастващ се пазар. По време на събитието бе демонстриран ротационен пластинчат компресор от най-ново поколение пред 30 български специалисти. „Намирането на потребители, които проявяват реален интерес към продуктите на Mattei, ни отне няколко месеца. Присъстващите на събитието гости бяха представители на различни отрасли, включително: производство на храни, фармацевтични заводи, производители от сферата на автомобилната индустрия, както и фирми, занимаващи се с металообработка и мебелно производство", обясни г-жа Василена Славчева от ЛД.


 

Чувствителността към въздействието върху околната среда бързо набира скорост в индустрията. „Това е една от причините Mattei да предлага своите енергоспестяващи продукти в България. По време на Деня на отворените врати бе представен иновативният компресор Maxima Xtreme. Посетителите се запознаха в детайли с характеристиките на тази машина, а именно с нейната енергийна ефективност, висока производителност, изключително ниска скорост на въртене, висок обемен КПД, липса на ролкови или опорни лагер“, заявява г-н Джулио Конталди, главен изпълнителен директор на Mattei. Посочените предимства осигуряват 20% увеличение на производителността в сравнение с обикновен промишлен компресор.


 

„Събитията като този Ден на отворените врати ни позволяват да се доближим до нашите клиенти, да разберем техните исквания и да им предложим решенията, които най-добре ще отговорят на техните нужди. Денят на отворените врати успя да покаже как компресорите с революционната си пластинчата технология и многобройни предимства гарантират добавена стойност чрез повишена енергийна ефективност, надеждност и ниски разходи за поддръжка", споделя г-жа Киара Стембергер, търговски мениджър на Mattei Group за страните от Източна Европа и Близкия изток.

 

Повече информация за ЛД ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: ЛД, Mattei

Още от Машини, мех. системи