Форум DIGITAL INDUSTRY 2020 по време на МachTech на 10 юни – Регистрирайте се сега!

Дискусии / Позиции

Мултиинженеринг непрекъснато подобрява условията на труд, за да повиши иновативността и качеството

26.11.2019 г.


Доказаната българска компания Мултиинженеринг непрекъснато инвестира в подобряване условията на труд в предприятието. В тази посока е изпълненият през миналата година европейски проект във фирмата. „В производствената база в София бяха монтирани най-модерни климатични системи, благодарение на които бе постигната главната цел на проекта, а именно – подобряване на работната среда и качеството на работните места, посредством адаптиране на управленските процеси, насърчаване на географската мобилност и въвеждане не средства за лична и колективна защита“, разказаха за Инженер.bg от компанията, специализирана в конструирането и изработката на транспортни ленти, транспортьори и цялостни транспортни системи.Изпълненият проект е на обща стойност 207 191 лв., от които 176 112.35 лв. са от европейско и 31 075.68 лв. – от национално съфинансиране. Проектът е реализиран след успешно завършилата процедура по кандидатстване и одобряване на проектното предложение на българската фирма и се осъществява с финансовата подкрепа на Европейския социален фонд по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси: Една посока – много възможности 2014-2020 г.“.


Доставените, монтирани и въведени в експлоатация инверторни климатични системи са общо 10 от тип колонен и 5 от тип стенен. „Удовлетворени сме от работата на новите климатични системи, които напълно отговарят на нашите изисквания и създават подходящите условия за работа на служителите“, споделиха от Мултиинженеринг.

 

Доставените колонни климатици са с мощност 60 000 BTU и 48 000 BTU, всички са от енергиен клас A+ с подаване на пресен въздух и 3D въздушен поток, а стенните климатични системи съответно са с мощност 12 000 BTU и 18 000 BTU, оперират в режим „Х-Еco“ и са от енергиен клас A+++.


 

„Техническата база на Мултиинженеринг е на ниво, което съответства на най-високите изисквания в бранша. Освен конструирането и изработката на транспортьори и транспортни ленти, фирмата извършва висококачествени услуги, свързани с профилактиката, ремонта и сервиза на произвежданите транспортни системи“, коментираха от Мултиинженеринг.

 

„Компанията ни поддържа екип от висококвалифицирани специалисти, които са в денонощна готовност за реакция при възникнал проблем. За нас е важно да се грижим с внимание към своите служители и да създадем най-подходящия микроклимат на работното място”, допълниха от компанията. „Вярваме, че изпълнението на проекти като описания ще направи предприятието още по-привлекателно място за работа, а по този начин ще повишим иновативността и ще задържим високото качество на конструираните и произвеждани от нас машини и цялостни системи”, заявиха в заключение от фирмата.Повече информация за ЕТ Мултиинженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg. Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Мултиинженеринг

Още от Машини, мех. системи