Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Висока производителност на ниска цена с роботизираните решения „втора употреба“ на Индустриални роботи ЕООД

27.11.2017 г.


Търсите ефективност и по-висока производителност във вашето производство? Планирате да оптимизирате и автоматизирате процесите? Нужно ли е обаче да плащате висока цена, с която би било обвързано това решение, когато има в пъти по-евтина алтернатива, която може да ви гарантира същите положителни резултати? Индустриални роботи ЕООД е именно компанията, която предлага широк набор от напълно обслужени и рециклирани роботи „втора употреба“ на световно утвърдени производители, при изключително изгодни условия и 100% функционалност.„Оборудването втора употреба, което доставяме за българския пазар, е представено от решения на водещи производители в областта, такива като KUKA, Fanuc, ABB, Kawasaki, Motoman и др. Те не са завършили и 1/3 от своя жизнен цикъл. Един робот има заложен експлоатационен живот от около 100 000 h, като обикновено е в експлоатация до около 30 000 – 40 000 h, след което се заменя с нов“, коментираха за Инженер.bg от дружеството. „С нашите машини ние гарантираме на клиентите ни много по-висока производителност и ефективност на достъпна цена – с поне 30% по-ниска от тази за ново оборудване“, уточни още той.


Автоматизираните и роботизирани системи не са специализирани в извършването на точно една конкретна дейност – те могат да бъдат препрограмирани и приложени в най-разнообразни операции, като заваряване, боядисване, палетиране, сглобяване, хващане и местене на изделия, опаковане, инспектиране и тестване, шлайфане, полиране, фрезоване и др.„Освен гаранция за качество, ние осигуряваме и 100% експертно обслужване на всички клиенти. Изцяло съдействаме в избора на робот, който най-пълно удовлетворява техните конкретни изисквания или нужди. И още – наред с функциониращите и икономически изгодни машини, Индустриални роботи ЕООД предлага и комплексно продажбено и следпродажбено обслужване, включително резервни части, услуги по поддръжката и сервиза, както и обучение на персонала“, заявиха още от дружеството.

 

Повече информация за Индустриални роботи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg, pixabay

Още от Машини, мех. системи