Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

Солид Фил акцентира върху предимствата на 3D принтирането и все по-обширното му приложение

27.04.2018 г.


За поредна година българското дружество Солид Фил, утвърден доставчик на технологии за 3D принтиране и вакуумно леене, взе участие в специализираното техническо изложение MachTech&InnoTech 2018, което се проведе в Интер Експо Център – София. Тази година освен със собствен щанд, на който посетителите имаха възможност да се запознаят с предлаганите от Солид Фил продукти и услуги, компанията взе участие и в организирания за първи път у нас форум, посветен на технологиите за 3D принтиране - Sofia Industrial 3D Printing Forum. Събитието се състоя по време на изложението, а SolidFill бе негов съорганизатор.


„Това, което целим със Sofia Industrial 3D Printing Forum, е да представим пред по-широка аудитория възможностите и ползите от прилагането на 3D технологиите в производството“, коментираха за Инженер.bg от Солид Фил. Във форума с презентации се включиха както фирми, предлагащи подобни решения, така и производствени предприятия, активно използващи тези технологии в своята работа. На реалните приложения на 3D принтирането бе посветена и презентацията на Солид Фил, изнесена от търговския директор на дружеството инж. Димо Димов.


На своя щанд Солид Фил представи пълна гама от продукти и услуги, които фирмата предлага, в това число професионално 3D принтиране, 3D сканиране, 3D CAD моделиране, вакуумно леене, допълнителна обработка и консултации. Посетителите имаха възможност да разгледат реални модели на създадени чрез 3D принтиране прототипи, а също така да присъстват на демонстрация на технологията за бързо прототипиране Fused Deposition Modeling (FDM).


„Адитивното производство печели все повече привърженици. Броят на предприятията, осъзнаващи ползите от тези технологии расте. За да отговорим на нарастващото търсене, ние непрекъснато инвестираме в повишаване на производствения ни капацитет чрез закупуването на нови машини. Съвсем скоро предстои и отварянето на наша производствена база за 3D принтиране в гр. Пловдив“, информираха от Солид Фил.Повече информация за Солид Фил ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи