Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

В търсене на инженерни таланти... Айгер Инженеринг ги открива и провокира с професионални обучения

20.01.2020 г.

         


В последните години концентрацията на производствените компании у нас става все по-голяма, а търсенето на специалисти е в правопропорционално съотношение на нарастващия брой предприятия. В настоящата ситуация на пазара на труда обаче, привличането и задържането на висококвалифицирани кадри се превръща в предизвикателство за фирмите. В днешния материал ще ви запознаем с опита на утвърдената машиностроителна компания Айгер Инженеринг в откриването на инженерни таланти и съхраняването на своя отдаден и експертен екип. Ще поставим акцент върху организираното в момента от фирмата обучение за начинаещи специалисти. Ето какво още споделиха от Айгер Инженеринг пред Инженер.bg.


 

Дружеството, чието непрестанно развитие вече 25 години спомага за поддържане на лидерски позиции в сферата на машиностроенето, е познато в бранша със своята индивидуалност и иновативност в решенията, които разработва за тютюневата индустрия. Важна роля за позиционирането на Айгер Инженеринг като водещ бранд на чуждестранните пазари имат служителите на компанията. Тя, от своя страна, предоставя необходимите условия и подкрепа за повишаване на професионалната им експертиза. „С инвестициите в обучения на нашите колеги и приобщаването им към всички промени в организацията целим да провокираме стремежа им за развитие. Защото вярваме, че именно служителите са „огледало“ за адаптивността и прогреса на всяка компания“, коментираха от Айгер Инженеринг.

 

За повече информация относно обученията или възможностите за работа в Айгер Инженеринг, посетете фейсбук страницата на компанията или разгледайте актуалните свободни позиции, публикувани в Борса.bg.

Можете да се свържете с компанията и на имейл hr@aiger.com или телефон:

032 905 050.

 

От производственото дружество към момента организират двумесечно обучение в сферата на автоматизацията и машинното инженерство за млади инженери. „В рамките на първия месец участниците ще се докоснат до реални проекти и машини. Те ще имат възможност да се включат и в асемблиране на възли, с чието проектиране ще се запознаят впоследствие“, посочиха от компанията.


 

Вторият месец от обучението е посветен на софтуерния продукт за 3D моделиране SolidWorks, а преподавател ще бъде един от водещите специалисти в страната. За придобитите познания и умения обучаемите ще получат сертификат SolidWorks Professional от Dassault Systemes, а също и шанс за присъединяване към нашия чудесен екип“, допълниха от Айгер Инженеринг.

 

Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Още от Машини, мех. системи