Безплатна регистрация за втората балканска конференция за 3D принтиране - Additive days 2020, 20 - 23 февруари, Sofia Tech Park!

Дискусии / Позиции

MTG: Желанието за професионално развитие е най-важният фактор за бърз напредък в компанията

20.06.2019 г.

In Macedonian   In Serbian


 

Българският холдинг Метал Технолоджи Груп (MTG) отново бе част от кариерното изложение „Стажове”, което се проведе в Технически университет – София. Компанията разполагаше със свой собствен щанд, на който приветстваше любознателни, търсещи и можещи студенти. Пред екипа на Инженер.bg, от MTG споделиха: „Търсим млади хора, които имат желание да работят при нас и да се развиват в индустрията”. Какви са очакванията на компанията и какви възможности предлага в рамките на своята стажантска програма, ще ви разкажем в следващите редове.

 

 

Както вече сме споменавали, стажантската програма на Метал Технолоджи Груп е платена, като се провежда през летните месеци – от юни до септември. Всеки стажант сам може да избере в кой от трите завода на компанията – в Ловеч, в Плевен или във Враца, да се обучава, а при желание може да посети и повече от един.

 

От MTG обясниха, че търсят млади хора с желание и амбиции, които искат да се развиват. „Не очакваме, че някой ще дойде напълно подготвен. По-скоро се надяваме да привлечем бъдещи специалисти, които имат инженерно образование и мислене, но най-вече желание за професионално израстване в индустрията – това ни е напълно достатъчно”, коментираха от компанията.

 

 

Разбира се, това не означава, че стажантите с опит ще бъдат върнати. Напротив, за отделите „Конструктивен“ и „Технологичен“, в които се изисква работа с определен софтуер, се счита за предимство, ако стажантът има нужните знания.

 

„В нашите заводи всеки млад човек има изключителният шанс за сравнително бърз напредък в йерархията. Достатъчно е да покаже лични качества и умения и би могъл да се реализира успешно”, допълниха от екипа на MTG. И за да се уверите напълно, че това е така, от българския холдинг споделиха, че имат такива случаи. „Млади служители, които работеха като оператори на машини, се превърнаха в ръководители на отдели. И това се случи в рамките на 2 - 3 години”, уточниха от MTG.

 

Ето защо не губете време, а веднага проверете свободните работни позиции в Метал Технолоджи Груп. Вашата мечтана кариера ви очаква!

 

Повече информация за дейностите и възможностите за развитие в Метал Технолоджи Груп АД, бихте могли да намерите на www.mtgbg.com и в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК

 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg

 

Още от Машини, мех. системи