Дискусии / Позиции

REVEN Solutions – първокласно оборудване за филтриране на маслена мъгла

21.06.2017 г.


REVEN Solutions е утвърдена компания на Балканите – консултант в областта на филтрирането на промишлен въздух. Тя е специализирана в предоставянето на технически решения и първокласно оборудване за улавяне и отделяне на маслена мъгла и емисии от металообработващи машини. Фирмата е официален представител за територията на България и Румъния на утвърдения немски производител на апаратура за филтриране на въздух в индустриални предприятия – Rentschler REVEN.„Немската компания е основана през 1905 г. като частно предприятие, занимаващо се с производството на решения и системи, предназначени за производствени съоръжения. Rentschler REVEN остава вярна на областта, в която развива своята дейност, специализирайки се в проектиране и производство на индустриални решения за пречистване на въздуха през десетилетията“, разказаха за Инженер.bg от REVEN Solutions.

 

Историята на REVEN Solutions започва миналата година по идея на младия румънски предприемач Богдан Бричяг, който наблюдава и анализира проблемите, с които се сблъскват производствените предприятия. Той се концентрира изцяло върху тяхното разрешаване, предоставяйки на своите клиенти най-новите технологии и оборудване в областта на филтрирането на маслена мъгла.

 

 

„Филтриращите системи за маслената мъгла от REVEN помагат на фирмите-производители да подобрят многократно условията за работа в помещенията, в резултат на което служителите са много по-мотивирани, производителността значително по-висока, а оперативните разходи – редуцирани“, коментира за Инженер.bg г-н Бричяг. „Технологичните решения на REVEN гарантират още много по-ниски разходи за поддръжка на производствените съоръжения, поради високата ефективност на въздухоочистителите, както и по-високото качество на продукцията, вследствие на постоянната температура в помещението“, поясниха още те.


 

Клиенти на компанията са десетки световни лидери, сред които Schaeffler Group, Bosch, AEG, Audi, Daimler, Hawle TreppenLifte и др.

 

Повече информация за REVEN Solutions, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: REVEN Solutions

Още от Машини, мех. системи