Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Дискусии / Позиции

SpaceCAD предлага постпроцесори и симулационни модели със Siemens NX CAM за най-предпочитаните CNC машини

25.04.2019 г.

В специализацията на SpaceCAD, водещо дружество, предоставящо услуги в областта на софтуерните инженерни решения, влиза и програмирането и управлението на машини с CNC чрез софтуера Siemens NX CAM. „Едно от предимствата му е, че предоставя пълен набор от функции за управление на фрезови, стругови, ерозийни и комбинирани механични обработки, плюс програмиране на роботи и процедури за метрологичен контрол. А наличието на готови за работа постпроцесори е важно условие за бързото внедряване и възвръщаемост на инвестициите в системи за автоматизирано програмиране на CNC машини“, коментираха за Инженер.bg от SpaceCAD.


 

Софтуерът NX CAM на Siemens PLM осигурява богат асортимент от софтуерни решения за инженерно проектиране. Водещите му позиции в програмирането на CNC машини, роботи и роботизирани операции го превръщат в превъзходен инструмент за програмиране на машини с цифрово-програмно управление. NX CAM е едно от малкото CAM решения, чрез което може да се направи симулация за проверка на програмите за управление на машините от изходния G-код след постпроцесора. Това гарантира оптимална програма за механична обработка, като се елиминира рискът от аварии и повреди още от първия път.


„При нужда и интерес от страна на потребителите, ние имаме възможността и удоволствието да предложим тест в реални производствени условия на място на избрани постпроцесори, въвеждащо обучение на технолози за работа със Siemens NX CAM, както и специални условия при доставка и внедряване на необходимото решение”, съобщиха още от компанията.

 

SpaceCAD предлага богат набор готови постпроцесори и симулационни модели за широк кръг машини, предпочитани от българските производители, които работят със Siemens NX CAM. В отговор на специфичните потребности на производствата, от фирмата могат да разработят постпроцесори и симулационни модели и за нестандартни CNC машини.


От иновативните разработки на SpaceCAD вече са се възползвали доказани производители, работещи с различни CNC машини. 


Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, можете да намерите ТУК

 

Източник на снимковия материал: SpaceCAD

 

Още от Машини, мех. системи