Безплатна регистрация за втората балканска конференция за 3D принтиране - Additive days 2020, 20 - 23 февруари, Sofia Tech Park!

Дискусии / Позиции

SpaceCAD: „Нашите решения водят до съкращаване на времето от идеята до производството на крайния продукт“

24.06.2019 г.

По време на специализираното техническо изложение MachTech & InnoTech Expo 2019 доказаната българска компания SpaceCAD заинтригува гостите на щанда си с атрактивни предложения. Дружеството взе участие и в съпътстващата програма със семинар на тема „Решения за симулация на технологични процеси в производството", а сред основните акценти, които впечатлиха посетителите, бяха директният 3D печат в метал, предлаган в България единствено от SpaceCAD, както и софтуерът за управление на цифрови машини Siemens NX CAM. Вижте какво още споделиха от фирмата пред Инженер.bg.


 

„Решенията, предлагани от SpaceCAD, водят до съкращаване на времето от идеята до производството на крайния продукт. Ние успяваме да оптимизираме разходите за производство и да намалим брака и доработките, помагайки на Вашия бизнес да бъде конкурентоспособен и печеливш“, разказаха от компанията.Като съвременна тенденция в бранша, голямо внимание бе отделено на водещите технологии за 3D печат в метал, които осигуряват бърза изработка на метални детайли и възли за крайна употреба, функционални прототипи, резервни части и др. Темите за проектиране и оптимизация с технологията на дигиталните двойници, ефективното производство със софтуера за управление на цифрови машини Siemens NX CAM, който спестява производствено време и намалява брака и подработките, DNC софтуера и детайлното планиране и мониторинг на производството също бяха изчерпателно разисквани с посетителите.SpaceCAD вече има 100 разработени пост процесори за цифрови машини, чрез които се скъсява времето за настройка. Фирмата работи с екипи, чиито мисия, визия и крайна цел са изграждане на устойчива инженерна среда, която е в състояние да гарантира нарастване на обема на приходите и печалбата чрез постоянно внедряване на иновации.


Съществена част от нашата дейност е предоставянето на допълващи инженерни услуги за разработка и оптимизация на продукти и технологии за тяхното производство. Успехите на потребителите на нашите решения и техните бизнес постижения през последните 15 години ни дават основание да считаме, че сме в състояние да предложим сътрудничество за внедряване на висок клас софтуерни решения, способни да решават най-важните предизвикателства пред производителите“, добавиха в заключение от компанията.


Повече информация за продуктите, които SpaceCAD предлага, можете да намерите ТУК.


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Машини, мех. системи