Събития

 • Станете част от иновативния и нестандартен екип на Айгер Инженеринг. Посетете ги на „Дни на кариерата“ в Пловдив

  Станете част от иновативния и нестандартен екип на Айгер Инженеринг. Посетете ги на „Дни на кариерата“ в Пловдив

  Районът на Пловдив е дом на някои от най-успешните машиностроителни компании у нас. Сред тях място намира и Айгер Инженеринг – българско „бутиково“ предприятие с швейцарски традиции. Компанията е утвърден доставчик на решения за хранително-вкусовата, фармацевтичната и тютюневата индустрия. Айгер Инженеринг отново отваря път пред професионалното развитие на млади специалисти и за поредна година ще вземе участие в изложението за работодатели „Дни на кариерата“ 2018.

 • Автожирите на Ники Ротор Авиейшън пожънаха успех на AERO Messe 2018. Станете част от екипа, който ги създава!

  Автожирите на Ники Ротор Авиейшън пожънаха успех на AERO Messe 2018. Станете част от екипа, който ги създава!

  Ники Ротор Авиейшън за поредна година взе участие в AERO Messe 2018, световен форум за лека авиация във Фридрихсхафен, Германия. Събитието е ежегодно и е от ключово значение за новостите в областта на леката авиация. Ники Ротор Авиейшън представи иновативния си подход към конструирането и построяването на автожири Kallithea и Lightning. Окончателната типова сертификация на моделите Kallithea от DULV предстои съвсем скоро.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви запознахме с новостите в бизнеса у нас и на Балканите, както и в академичния свят. Част от тях са разработването на нов индустриален и логистичен парк в Бургас, предстоящата научна конференция с международно участие „Компютърни науки и технологии“ и първата фабрика за производство на пелети за огрев, изградена в с. Гиновце. Още новини от сферата на индустрията, бизнеса, човешките ресурси и образованието можете да намерите на www.борса.bg.

 • Тех Индустри кани специалисти от производствени компании на обучение за индустриално почистване на детайли

  Тех Индустри кани специалисти от производствени компании на обучение за индустриално почистване на детайли

  Доказаната българска инженерно-търговска фирма Тех Индустри България ще бъде домакин на еднодневен практически семинар-обучение на тема „Индустриално почистване на части и детайли“. Събитието ще се проведе на 27 септември 2018 г. от 9:00 часа в сградата на Limacon Event Center в гр. Пловдив. Обучението е насочено към производствените компании и е подходящо за ръководители на производства, ръководители на проекти, мениджъри по качеството, управители на предприятия и др.

 • „Business&Coffee с екипа на Омникар БГ“: На 2-ри октомври експерти ще дискутират влиянието на смазочните течности

  „Business&Coffee с екипа на Омникар БГ“: На 2-ри октомври експерти ще дискутират влиянието на смазочните течности

  Производител сте? А какви смазочни течности използвате за вашите машини и как се отразяват те върху работата и производителността? Омникар БГ ви кани на кафе, за да обсъдите заедно тези въпроси, както и тенденциите в сектора, иновациите, проблемите и решенията. „Неформалната среща „Business&Coffee с екипа на Омникар БГ“ ще се проведе на 2 октомври 2018 г. в Limacon Event Center, Пловдив, от 8.30 ч.“, заявиха за Инженер.bg от българската компания.

 • MTG: Посетете ни на „Дни на кариерата“ в ТУ-София. Може би ще откриете мечтаното работно място именно при нас!

  MTG: Посетете ни на „Дни на кариерата“ в ТУ-София. Може би ще откриете мечтаното работно място именно при нас!

  Българската индустриална група Метал Технолоджи Груп, доказан производител на метални отливки, покрива широко европейските пазари, но продава и в екзотични дестинации като Индия, Китай, Мексико, Нова Зеландия и мн. др. Ако и вие искате да се развивате в компания от подобен международен мащаб, не пропускайте да посетите щанда на MTG по време на тазгодишното издание на „Дни на кариерата“ в Технически университет – София на 23 и 24 октомври.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Научихте ли, че Инженер.БГ стартира нов мащабен проект с цел да отговори на все по-задълбочаващата се нужда от специалисти? Вече можете да се възползвате от приложението за обяви за работа в BalkanEngineer.com, чрез което да привлечете висококвалифицирани кадри от Македония и Сърбия за Вашия бизнес! Информирахме Ви и за други събития в бизнеса в България и на Балканите, както и за новостите в академичния свят. Още новини можете да намерите на www.борса.bg. Сега е време да ви оставим с новинарския ни обзор.

 • Световните автомобилни производители Volvo и Jaguar Land Rover отличиха с награди за качество продукцията на Kostal

  Световните автомобилни производители Volvo и Jaguar Land Rover отличиха с награди за качество продукцията на Kostal

  Компанията Kostal непрекъснато работи в посока утвърждаване на доверието на своите клиенти и разширява позициите си на световен лидер в производството на части за автомобилната индустрия. „Доказателство за високото качество на продукцията ни са отличията, връчени на компанията от страна на брандовете-гиганти в автомобилния свят Volvo и Jaguar Land Rover”, съобщиха за Инженер.bg от Костал Аутомотив България.

 • Луфтханза Техник София награди отличниците от Професионална гимназия по транспорт „Макгахан“

  Луфтханза Техник София награди отличниците от Професионална гимназия по транспорт „Макгахан“

  Отличниците от Професионална гимназия по транспорт „Макгахан“, изучаващи профил „Ремонт на Авиационна Техника“, бяха наградени от Луфтханза Техник София. Инициативата бе първа по рода си и за двете страни и се състоя в деня, в който авиационните среди у нас честваха годишнината от началото на българската авиация. Тържеството по повода се проведе в Клуба на авиацията на Терминал 1 на софийското летище.

 • Мултивак България обявява дебюта на българския пазар на домашната вакуумна опаковъчна машина Multivac Home

  Мултивак България обявява дебюта на българския пазар на домашната вакуумна опаковъчна машина Multivac Home

  Страхотни новини от Мултивак България! Дружеството, част от структурата на лидера в опаковъчните решения Multivac, ще представи за първи път у нас решението на производителя за домашна употреба – Multivac Home. Дебютът на вакуумната машина на българския пазар ще се състои по време на специализираното изложение „Наслука – лов, риболов и спорт“, което ще се проведе от 26 до 28 септември 2018 г. в Интер Експо Център – София, съобщиха за Инженер.bg от компанията.

Още от Машини, мех. системи