Роботизация, 3D принтиране и машини за металооблаботване – това е светът на изложение MachTech & InnoTech Еxpo 2019 Форумът разкрива потенциала на индустриалните технологии от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София.

Събития

 • Ентусиазъм, професионализъм и път нагоре ви очакват на щанда на Либхер-Транспортейшън Системс на „Стажове”

  Ентусиазъм, професионализъм и път нагоре ви очакват на щанда на Либхер-Транспортейшън Системс на „Стажове”

  Член на голямото семейство на Liebherr, Либхер-Транспортейшън Системс Марица ще бъде част от едно от най-успешните кариерни събития в България. На 17 април 2019 г. в Технически университет – София, филиал Пловдив, ще се проведе изложението „Стажове”. Всеки студент, заинтересован от областта на ОВК оборудването и от решенията за железопътната индустрия, ще може да посети щанда на Либхер-Транспортейшън, за да получи повече информация за дейността на компанията.

 • На IFFA Multivac ще презентира решения за обработка и опаковане под мотото „The DNA of Better Packaging & Processing“

  На IFFA Multivac ще презентира решения за обработка и опаковане под мотото „The DNA of Better Packaging & Processing“

  Multivac е един от най-големите световни доставчици на решения за опаковъчната промишленост. „Защо мотото ни е „The DNA of Better Packaging & Processing“, или „ДНК на по-доброто опаковане и обработка“? Защото двойната спирала на ДНК, която има модулна структура с междинни връзки, е изключително подходяща илюстрация на нашето портфолио, което в момента обхваща целия процес на обработка и опаковка“, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България.

 • Trumpf – доказан успех в машиностроенето и лазерните технологии, облечен в 95-годишни традиции

  Trumpf – доказан успех в машиностроенето и лазерните технологии, облечен в 95-годишни традиции

  Високотехнологичният немски производител на машинни инструменти, лазерно оборудване и електрокомпоненти Trumpf през миналата година отпразнува своята 95 годишнина от основаването си. „Пазарен нюх, прозорливост и усет към иновативното – тези вече утвърдени корпоративни ценности са само малка част от състава на „нишката“, плетена през цялата 95-годишна история на Trumpf“, коментираха за Инженер.bg от Трумпф България.

 • Луфтханза Техник София ще вземе участие в осмото кариерно изложение „Стажове” през април 2019 г.

  Луфтханза Техник София ще вземе участие в осмото кариерно изложение „Стажове” през април 2019 г.

  За осма поредна година ще се проведе един от най-успешните кариерни форуми у нас, „Стажове”, участие в който ще вземе и Луфтханза Техник София. Компанията е сред ключовите авиационни центрове за поддръжка и ремонт на самолети в Европа. Събитието ще се състои в Технически университет – София на 16 април, а на 17 април в ТУ-София, филиал Пловдив и колежа на университета в Сливен. Луфтханза Техник София ще се срещне с всички заинтересовани от дейността ѝ на форума.

 • Multivac ще демонстрира ефективни и гъвкави решения за медицински опаковки на MedtecLIVE в Нюрнберг през май

  Multivac ще демонстрира ефективни и гъвкави решения за медицински опаковки на MedtecLIVE в Нюрнберг през май

  Предстои поредното издание на специализираното изложение за медицински продукти MedtecLIVE. Събитието ще се проведе от 21 до 23 май 2019 г. в Нюрнберг, Германия, където световният лидер в опаковъчните решения Multivac ще покаже най-новите си решения. „Участието ни на форума ще бъде съсредоточено върху линиите за опаковане на предварително запълнени пластмасови или стъклени спринцовки“, съобщиха за Инженер.bg от Мултивак България, дъщерно дружество на немския производител у нас.

 • Мултивак България: Multivac ще акцентира върху цялостните интегрирани решения за обработка и опаковане по време на IFFA

  Мултивак България: Multivac ще акцентира върху цялостните интегрирани решения за обработка и опаковане по време на IFFA

  Комплексни решения за обработка и опаковане на месо и месни изделия ще бъдат във фокуса на представянето на Multivac по време на тазгодишното издание на IFFA. Международният лидер в опаковъчните решения е традиционен участник в мащабния форум, посветен на месопреработването и хранително-вкусовата индустрия. „Multivac ще участва на IFFA 2019 под мотото „The DNA of Better Packaging and Processing“ (б. ред. „ДНК на по-доброто опаковане и производство“), съобщиха от Мултивак България.

 • Красимир Дачев, председател на Борда на директорите на Група Технология на металите, е новият носител на приз „Буров“

  Красимир Дачев, председател на Борда на директорите на Група Технология на металите, е новият носител на приз „Буров“

  На 31 януари 2019 г. фондация „Атанас Буров“ връчи ежегодните си награди за банково и индустриално управление. „С гордост съобщаваме, че носител на приз „Буров“ за индустриално управление за 2018 г. е г-н Красимир Дачев, председател на Борда на директорите на Група Технология на металите – Ангел Балевски Холдинг АД“, обявиха за Инженер.bg от Метал Технолоджи Груп, утвърдено българско дружество, част от структурата на холдинга.

 • Schaeffler от изложението за потребителска електроника CES 2019: „Трансформацията проправя пътя ни към бъдещето“

  Schaeffler от изложението за потребителска електроника CES 2019: „Трансформацията проправя пътя ни към бъдещето“

  Изложението за потребителска електроника CES в Лас Вегас отдавна не е само регионален търговски форум, а водещо в световен аспект изложение за високотехнологична електроника. Компанията Schaeffler също преживява процес на трансформация и наред с производството на решения за автомобилостроенето и промишлеността разработва собствени решения за мобилност. В Schaeffler трансформацията се осъществява като част от програмата за перспективно мислене „Agenda 4 plus One“.

 • Тех Индустри изпрати успешна 2018 г. и посрещна новата с номинация за „Награда на германската икономика в България“

  Тех Индустри изпрати успешна 2018 г. и посрещна новата с номинация за „Награда на германската икономика в България“

  Утвърденият български специалист в доставката на продукти, решения и услуги за индустрията Тех Индустри България е сред номинираните за „Наградите на германската икономика в България“ за 2018 г., обявиха за Инженер.bg от фирмата. Конкурсът се организира ежегодно от ГБИТК и има за цел да допринесе за по-нататъшното развитие на германо-българските икономически отношения, както и да стимулира компаниите за делови контакти с немски партньори.

 • Доказаният машинен бранд Kittner дебютира на международния технически форум Scanpack в Швеция

  Доказаният машинен бранд Kittner дебютира на международния технически форум Scanpack в Швеция

  В края на 2018 г. бе дебютното участие на машинния бранд Kittner на международното специализирано изложение за опаковъчни решения Scanpack. „За успешното представяне на нашите продукти се погрижиха партньорите ни от фирма Mesmec – скандинавски доставчик на системи за обработка на суровини за хранително-вкусовата промишленост“, заявиха за Инженер.bg от утвърдената машиностроителна компания Киттнер Анлаген унд Машиненбау, чието производство е позиционирано в с. Калояново край Пловдив.

Още от Машини, мех. системи