Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Айгер Инженеринг ще търси нови попълнения за екипа си на изложението „Дни на кариерата“ в Пловдив

11.09.2019 г.


Търсите ли работа или стаж? Искате ли да се срещнете с водещи инженерни компании? Тогава заповядайте на предстоящото изложение „Дни на кариерата“, в рамките на което ще можете да се запознаете с някои от най-успешните производствени фирми у нас, както и да научите за актуалните свободни работни и стажантски позиции в тях. „Екипът на Айгер Инженеринг отново ще бъде сред изложителите на кариерното събитие, което ще се проведе на 17-ти октомври 2019 г. във филиала на Технически университет – София в гр. Пловдив“, научи Инженер.bg от българската инженерингова компания, част от швейцарския холдинг Aiger Group AG.


 

„Ще се радваме да се запознаем с умни млади хора, които биха желали да се присъединят към нашия амбициозен и същевременно много сплотен екип, обединен около идеята за непрекъснато израстване и увереност в постигането на нашите цели“, коментираха от Айгер Инженеринг.

 

За лятната стажантска програма от Айгер Инженеринг споделят, че това е страхотен начин обучаващите се за бъдещи инженери да добият ценен опит, след което устремено да продължат да се развиват в света на новите технологии. Компанията предлага платени стажове в различни инженерни направления, а екипът на Айгер Инженеринг разказва, че многобройни младежи са преминавали тяхната лятна програма, някои от които, дори повече от веднъж.

 

Айгер Инженеринг прилага индивидуален подход за работа към всеки свой клиент, така че да предложи най-добрите продукти. За успеха на компанията свидетелстват и получените престижни отличия, както и големият интерес, на който се радва като участник по време на специализирани изложения.


 

В момента Айгер Инженеринг осъществява износ към страни от всички континенти, но има амбициозни планове за разширяване на мащаба на своята дейност с разработване на новаторски решения в областта на проектирането и изработването на изделия за опаковъчната, фармацевтичната и тютюневата индустрия.

 

Ако работата в Айгер Инженеринг ви е заинтригувала, то не пропускайте да посетите щанда на компанията на „Дни на кариерата“.

 

Кариерното изложение се провежда за 14-и път, а негови организатори са ТУ-София и Център „Кариера и възпитаници (АЛУМНИ)“ към него.

 

Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Още от Машини, мех. системи