Събития

Айгер Инженеринг бе отличена за бизнес сделка на годината и проект с образователна насоченост

13.07.2017 г.

Доказаната производствена компания в областта на фармацевтичната, опаковъчната и тютюневата индустрия Айгер Инженеринг спечели две награди в ежегодния конкурс b2b Media Awards, информираха за Инженер.bg от българското дружество. По време на тазгодишното издание, което се проведе в НДК, фирмата бе отличена в две от оспорваните категории: „Бизнес сделка на годината“ и „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“. През 2016 г. компанията ни също спечели приза за „Принос към зелената идея“ в конкурса на групата“, споделиха от Айгер Инженеринг.

 


Годишните награди на b2b Media имат за цел да популяризират социално-отговорните кампании, както и най-иновативните и вдъхновяващи примери от бизнеса в България. Тази година се проведе третото издание на конкурса, в което участващите дружества бяха оценявани по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение на продуктите и др.

 

„Спечелихме първото място в категорията „Бизнес сделка на годината“. Наградата дължим на най-голямата сделка в историята на компанията – договор с Тайланд, сключен през 2016 г.“, коментираха от Айгер Инженеринг. От дружеството споделиха още, че това е резултат и ярък пример от добрата екипна работа и прилагането на фирмените ценности „Мога да го направя“ и „Всички пресичаме финала заедно“.

 


Другата завоювана награда от компанията е в категория „Проект с образователна насоченост в сферата на бизнеса“, която бе връчена по време на церемонията от Деница Сачева, зам.-министър на Образованието и науката. „Вътрешнофирмената ни система за управление на знанието „Айгер Професор“ бе отличена с трето място в конкурса. Това ни мотивира още повече и ни дава увереността, че вървим стремглаво в правилната посока“, заявиха в заключение от Айгер Инженеринг.

 


Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Още от Машини, мех. системи