Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Айгер Инженеринг продължава да търси нови попълнения за екипа си, въпреки извънредната ситуация с COVID-19

09.04.2020 г.


Във връзка с превантивните мерки срещу разпространението на COVID-19, Айгер Инженеринг ще продължи своята дейност, въвеждайки дистанционна форма на работа за част от служителите. Същевременно, продължаваме да търсим нови попълнения за екипа ни, а за успешното откриване на професионални таланти, ще разчитаме на онлайн каналите за комуникация“, коментираха пред Инженер.bg от утвърдената машиностроителна компания. Повече за Айгер Инженеринг и защо е сред водещите иновативни компании на пазара, четете в днешния материал.


 

От появата си през 1994 г. до днес, Айгер Инженеринг успява да се позиционира на чуждестранните пазари и да изгради сплотен и експертен отбор от специалисти.

 

„С нетърпение очакваме да се запознаем с мотивирани хора, които имат креативни идеи и търсят място за своето професионално усъвършенстване. Благодарение на дигиталните технологии, сега имаме възможност да осъществим с кандидатите за работа онлайн среща посредством удобна за тях платформа за комуникация“, коментираха от Айгер Инженеринг.


 

Айгер Инженеринг предоставя отлични възможности за обучение, повишаване на квалификацията и участие в иновативни проекти, като част от високоспециализиран инженерен екип.


Вижте предложенията за работа в компанията още сега!

 

Българското дружество, част от структурата на швейцарския холдинг Aiger Group AG, разработва бутикови инженерингови решения, намиращи приложение в тютюневата и други индустрии. Инженерният екип на Айгер Инженеринг следва стандарти за високо качество във всеки етап от своята дейност – от идеята и проектирането на машините, през тяхното сглобяване и доставка, до инсталация и обучение на клиентите и следгаранционен сервиз.


 

Отличителна черта на продуктите на Айгер Инженеринг е, че всяко техническо решение се разработва изцяло според индивидуалните нужди на нашите клиенти. А новаторските търсения на фирмата намират признание в различни престижни отличия, които сме имали честта да получим през годините“, споделиха с гордост в заключение от фирмата.

 

Повече информация за Айгер Инженеринг ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Айгер Инженеринг

Още от Машини, мех. системи